kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende de var canım ama benim ki süt beyazı

ya resmen işyerime 3 tane çamaşır aldım değiştiriyorum..o kadar rahatsız edici bir durum ki(
nefret ediyorum çamaşırımın kirlenmesinden,günlük ped de sevmiyorum sanki orası hava almıyor gibi geliyor::))
peki bu akıntı normalmi canım ya,regl de olmadım 13 gün felan oldu

hahahaha

kiz biz bu stresimizin acisini kaprislerle kocalarimizdan cikarmayalimda

zavallilar bi bilseler ne cekecekleri var bizden adamlar bizi yataga almazlar

öglenden berı bende de var ondan..sanıyorum hasta oluyorum ama bı bakıyorum sadece akıntı,hemde bol keseden gelıyor..

ay bende regl oldum sanıyorum 90 kere wc ye kalktım bugün..korka korka çamaşırıma bakıyorum kırmızı görmiyim diye..çok şükür henüz görmedim:)

canım ben geçen ay tomografi çektircektim gittim bi özel hastaneye gece 12 de kan verdim 2 saat sonrada aldım sonucu...belki hamileyimdir diye girmedim sonuçlar gelmeden tomogrofiye....önceki gebelik testinden bahsetme tomografiye yada film çektirmeye gircem de hemen bakarlar....

gebelik testi yaptinmi akintinin cok olmasi hamilelik belirtisi ben ondan anliyorum oyle bende gogus sismesi hassasiyet felan olmuyo cunku bide cok sinirli oluyorum

canım ağzın bal yesin yaa
inşlh inşlhh oluşsun vallaaa:)))
ya ben çok hevesleniyorum ama yarın bide negatif görürsem yine beter olurum

aynı şeyleri hissediyorum canm, dayanamayıp test yaptım (bat'a 2 gün var ) negatif. erken gebelik testi de negatif. akıntı bende de var ama.... korkuyorum yine negatif olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…