- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.921
estafurullah canim
ben bazen hamileleri gördügümde agliyom resmen ulu orta
ınsallah yarin verirsin güzel haberi
bende de var canım ama benim ki süt beyazı
bende de var canım ama benim ki süt beyazı
benımkı hepten kafayı yedı..bu sıtenın sayfasını 3 kez acınca calısıyor..tek sayfadayken ya kıtlenıyor ya hata verıyor..eee butun ayların hıncını bu pcden cıkarıyoruz kolay degıl oda haklı
öglenden berı bende de var ondan..sanıyorum hasta oluyorum ama bı bakıyorum sadece akıntı,hemde bol keseden gelıyor..
hamileliktendir canım
Ben doktora gittim, kan testi için doktor gönderdi. Şimdi mesela iş çıkışı acile gitsem kan testi yaparlarmı? Ne diyecemde göndericekler peki? Ben doktor göndericek diye gitmedim açıkçası. 6ya kadarda çalıştıım için doktora yetişemem die uğraşmadım. olursa iş çıkışı bi acile gider test yaptırırım olmazsa.
kızlar peki bu kireç gibi olan akıntı nedir sizce...
kizlar merhaba daha once yazmistim test yaptim diye dun doktora gittim ve 5 haftalik hamileyim
kizlar merhaba daha once yazmistim test yaptim diye dun doktora gittim ve 5 haftalik hamileyim
ya resmen işyerime 3 tane çamaşır aldım değiştiriyorum..o kadar rahatsız edici bir durum ki(
nefret ediyorum çamaşırımın kirlenmesinden,günlük ped de sevmiyorum sanki orası hava almıyor gibi geliyor::))
peki bu akıntı normalmi canım ya,regl de olmadım 13 gün felan oldu
rahim ağzını kapatan nişan oluşuyor derler canım :)
canım ağzın bal yesin yaa
inşlh inşlhh oluşsun vallaaa:)))
ya ben çok hevesleniyorum ama yarın bide negatif görürsem yine beter olurum
kızlar peki bu kireç gibi olan akıntı nedir sizce...
canım ağzın bal yesin yaa
inşlh inşlhh oluşsun vallaaa:)))
ya ben çok hevesleniyorum ama yarın bide negatif görürsem yine beter olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?