- Konu Sahibi zeynepilke
-
laaa eşim aradı seni hastaneye götürüyümmü dedi...kan tahlili için...dedim tamam...hahuaha ...deliyim ya ben 5 dk önce ne diyordum şimdi napıyorum...iq sal sorun yaptı bu durum bende...
yak bi sigara daha...amaan ...şimdi sol kağığıma batma oluyor...sabah sağ kasığıma ...bat bat bi nane varsa daha çok batta...yoksa ne batıyon kardeşim sal gitsin
iki saatir konuyu bastan sona okudum koptum resmen ya supersiniz bende 7 aydir evliyim ilk gunden beri cocouk bekliyok ama yok bu ay olmasi en imkansiz ay bu ay hiic beklemiyom hep bekleyenlere mi yazcakprense halaya daha cok var arkamdan gelmesinler diyee taaa avrupaya kactim ama yinede usenmeden geliyorlar.hayirlisi bakak..
Kahve yapayim da yaninda 2 tane daha sigara iceyim dimi :)
Bu arada kimseyle paylasmayi dusunmuyordum gecikmemi. Ne yaptim peki?
Sabah esime anlattim. O gidince 2 ablama telefon actim soyledim. Hizimi alamayip anneme gittim ona anlattim.
Ancak kendim inanmiyorum.
Peki bu nasil bir istir boyle
İdrar testi kac gunluk gecikmede kesin sonuc verir acaba.
Acaba su ugursuz eczaneye gidip alsam mi?
Ama cok erken, eger varsa da negatif cikar dimi?
Benim esim de teklif etti ben de kabul etmedim. Hem saglik ocagi burnumun dibinde orada yaptiricam dedim. O da o zaman ben de gelicem dedi. Hayir dedim. Eger negatif cikarsa parka gidip aglarim orda dedim. Bak simdi, bu duygu somurusu, bu baskalasma ne oluyor acep?
Canim yaaa bende kendimi tutamiyorum ikide bir konuyu aciyorum esime veya esimin kuzenlerinin eslerine
bir hafta sonra yapimasi iyiymis adet gecikmesinden sonra
valla hiçte ağlamam böyle bir sürü sigara içiyorum stresten...kafamı yoluyorum...en azından bakarım yoksa yoluma bakarım...ben parka gidip ne ağlıycam sallanırım yaa eğer bu ay hamile kalmamışsam 5 kilo vericem...fit hamile olcam...bak böylede moral veririm kendime
valla hiçte ağlamam böyle bir sürü sigara içiyorum stresten...kafamı yoluyorum...en azından bakarım yoksa yoluma bakarım...ben parka gidip ne ağlıycam sallanırım yaa eğer bu ay hamile kalmamışsam 5 kilo vericem...fit hamile olcam...bak böylede moral veririm kendime
Keske benim karsi komsum olsaydin valla ya.
Sen hamilesin bence. Ruyalar yanilmaz.
Bu arada benim prens gelince soyledigim insanlara rezil olacagimi dusundukce stresim bin kat artiyor. Valla ya ben kahve yapicam simdi.
ben geldimmmm :)
şitttt o belirtileri olanlar test yapdımı hamilelermiymiş ?
1 hafta cok gec ya.
Peki kan testi ne zaman?
Canim 2. Sigarami iciyorum ama bugunun 4. Sigarasi.
Simdi, eger hamile olduguma inansam, asla sigara icmem. Demek ki inanmiyorum. Ote yandan su belirtiler beni hayattan soguttu resmen. Aspirin mi icsem de olsam diye dusunur oldum.
Aglamam tabi ana duygu somurusu yaptigim icin anlam veremedim bu cumleme :)
Ama olursa dunyanin en mutlu kadini ben olucam buna eminim.
Anam kan testini cogu arkadas burada 3-4 gün kala adetine gidip yaptiriyo ve cikiyorrrrrr
valla yakomşu kahve sigara ohh ben kapalıyım diye muhattap olmuyorlar benle...tırtımın asortikleri önyargılılar... bilmiolar bendeki manyaklık derecesini...
valla annem dio iki gündür kız bebek görüyorum...gitmiş hıdrellez diye gül ağacına asmış bişeyler...iyice bağnaz oldu bu kadın
rezil olmayı boşver herşey Allah'ın elinde...benim duyduğum lafları bir duysan...bazıları isim vermiyim çocuklarıyla hava atıyor bana...bende ne diorum verende Allah alanda...neyine güvenipte böyle davranıyorlar hiç anlamıyorum...Allahtan kıskanç biri değilim vallaha o zaman öperdim onu
Guzelim valla ben yarin sabah kan testi yaptirmaya karar verdim :)
ben eğer olsam sevinemem heralde :)
hadi lan derim bende bebek ne arar
yani psikolojik olarak okadar fenayım
senide anlıyorum canım
Anam kan testini cogu arkadas burada 3-4 gün kala adetine gidip yaptiriyo ve cikiyorrrrrr
nerde yaşıosun francesca bende kimseye gelip gitmiyorum apartmandaBen de burdaki merakli komsulara yuz vermiyorum diye onlar da bana kesin asortik diyolardir ama kusura bakmasinlar. Ordu gibi birbirlerine gidip gun boyu yapisik yasiyolar.
Balkonda kahve icerdik senle ya valla sigara da tabii :)
Sen simdi bana ne diyosun yarin karar verdim ya saglik ocaginda test yaptirma isine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?