kendini bu ay hamile sananlar buraya

laaa eşim aradı seni hastaneye götürüyümmü dedi...kan tahlili için...dedim tamam...hahuaha ...deliyim ya ben 5 dk önce ne diyordum şimdi napıyorum...iq sal sorun yaptı bu durum bende...

Benim esim de teklif etti ben de kabul etmedim. Hem saglik ocagi burnumun dibinde orada yaptiricam dedim. O da o zaman ben de gelicem dedi. Hayir dedim. Eger negatif cikarsa parka gidip aglarim orda dedim. Bak simdi, bu duygu somurusu, bu baskalasma ne oluyor acep?

Ah caniiim, onlar adreslerini coook iyi bilir merak etme.

Allah sana da versin insallah tez zamanda.

İdrar testi kac gunluk gecikmede kesin sonuc verir acaba.

Acaba su ugursuz eczaneye gidip alsam mi?

Ama cok erken, eger varsa da negatif cikar dimi?

Canim yaaa bende kendimi tutamiyorum ikide bir konuyu aciyorum esime veya esimin kuzenlerinin eslerine

bir hafta sonra yapimasi iyiymis adet gecikmesinden sonra

valla hiçte ağlamam böyle bir sürü sigara içiyorum stresten...kafamı yoluyorum...en azından bakarım yoksa yoluma bakarım... ben parka gidip ne ağlıycam sallanırım yaa eğer bu ay hamile kalmamışsam 5 kilo vericem...fit hamile olcam...bak böylede moral veririm kendime

aynen ya benm kırmızılar dün geldiği için bende ölebi karar aldım belkide bebek bizim zayıflamamamızı bekliyodur

Canim 2. Sigarami iciyorum ama bugunun 4. Sigarasi.

Simdi, eger hamile olduguma inansam, asla sigara icmem. Demek ki inanmiyorum. Ote yandan su belirtiler beni hayattan soguttu resmen. Aspirin mi icsem de olsam diye dusunur oldum.

Aglamam tabi ana duygu somurusu yaptigim icin anlam veremedim bu cumleme :)
Ama olursa dunyanin en mutlu kadini ben olucam buna eminim.

Keske benim karsi komsum olsaydin valla ya.

Sen hamilesin bence. Ruyalar yanilmaz.

Bu arada benim prens gelince soyledigim insanlara rezil olacagimi dusundukce stresim bin kat artiyor. Valla ya ben kahve yapicam simdi.

valla ya komşu kahve sigara ohh ben kapalıyım diye muhattap olmuyorlar benle...tırtımın asortikleri önyargılılar... bilmiolar bendeki manyaklık derecesini...

valla annem dio iki gündür kız bebek görüyorum...gitmiş hıdrellez diye gül ağacına asmış bişeyler...iyice bağnaz oldu bu kadın

rezil olmayı boşver herşey Allah'ın elinde...benim duyduğum lafları bir duysan...bazıları isim vermiyim çocuklarıyla hava atıyor bana...bende ne diorum verende Allah alanda...neyine güvenipte böyle davranıyorlar hiç anlamıyorum...Allahtan kıskanç biri değilim vallaha o zaman öperdim onu

ben eğer olsam sevinemem heralde :)
hadi lan derim bende bebek ne arar
yani psikolojik olarak okadar fenayım
senide anlıyorum canım

Ben de burdaki merakli komsulara yuz vermiyorum diye onlar da bana kesin asortik diyolardir ama kusura bakmasinlar. Ordu gibi birbirlerine gidip gun boyu yapisik yasiyolar.
Balkonda kahve icerdik senle ya valla sigara da tabii :)
Sen simdi bana ne diyosun yarin karar verdim ya saglik ocaginda test yaptirma isine?

Guzelim valla ben yarin sabah kan testi yaptirmaya karar verdim :)

yapdır canım hayırlısı olsun. ben idrar testlerine hiç ama hiç güvenmiyorum.
onların yüzünden 1 haftalık hamile olduğum moduna girdim
sevincimi umudumu çaldılar benden
benmde eğer geckme olursa direk kan testi yaptrmaya gdicem tabi olursa :)

nerde yaşıosun francesca bende kimseye gelip gitmiyorum apartmanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…