Kendini çok akıllı zannedenler

E hani kırsaldı kız?

Bana gelsene yardıma çok iş beklemem. Biraz yol uzak ama
Vallahi şok oldum, bana da gelsin hemi de 100tlye karsiyakadayim ben yol parası da benden hadi...
Ay şaka bi yana o ücret ne ya, emeğine acı konu sahibi arkadaşım...

Valla inanın onun kadar zor kolay bişey değil temizlik yapmak benim sırf günlük temizliğim 6 saat suruyor
Başka işiniz yok demek ki ya da çok yavassinjz.
Birde biz hiç temizlik yapmıyor gibi yazmissiniz. Madene girmek nasıl birsey biliyor musunuz siz?

Emek sömürüsü yapmaya çalışmış. Bozulursa bozulsun ev işleri için çok yardımcı arayan var fiyatta makulmuş bir sürü iş bulabilirsinzi ama o sizin gibi birini bulamaz.

Bende zaten yetiştiremiyorum ama kadının hali tavrı değişti bide takıntılı yok cam sildikten sonra perde bile eskisi gibi çekildi durcakmış üç kuruş verecek onuda burnundan getirirler işte
Çok fazla beklentisi var. Listede yapabildiklerinizi işaretleyin, bunlar yetişti deyip bırakın, beğenmiyorsa yol versin. Cam sildikten sonra perdeleri açık bırakacak haliniz yok ama bu kadar sıkıştırılmış iş varsa düzgün bırakmak da imkansız gibi

halı kim yıkıyor artık ?bir köylerde falan kaldı.herkes yıkatıyor senede bir bile olsa.ev işleri kolay demedim zaten.karşılaştırmanız yanlış dedim .neredeyse sınırlarda canını riske atan askerlerin işi kadar da zor diyeceksiniz.kömür çıkaran insanlarla ev işi yapan insanlar asla karşılaştırılamazlar.benim mesleğim turizm.gayet vakıfım bu işlere.onlarca personelim vardı .evet varis oluyorlar yorucu ama vücut alışıyor bir kaç ay içinde bu tempoya.günde boş dolu 14 oda temizliyor 1 kişi rahatlıkla .

Siz sanırım günlük temizliğini şu bir buçuk ssaate yapanlardansiniz
her gün 6 saat ev temizlemek normal mi?hiç mi hobiniz yok kitap okumaz mısınız?bir arkadaşla buluşmaz mısınız?çocuğunuzun ödevi projesi vs yok mu yardım gerektiren?madende çalışan ekmek parası için çalışıyor mecbur.ben niye evimde her gün 6 saat temizlik yapayım deli miyim?haftada 1 gün sadece 5 saat yaparım.diğer günler 1.5 saat ev işleri 1 saatte yemek tmm.

Hergun değil canım hergun yapilirmi.cocugumun dersleri kursu dernek üyesiyim çalışmalarım var.hafta birgün anca bende 6 saat hafta içi birbucuk saat ev toparlamaca hızlı rutin işler.yemek anca

Ben halı yıkıyorum senede iki kezde olsa büyük halilarim haric

Haftalık temizliğini birbucuk saatte yaoioncikanlara aklım ermiyor hiçbir zman yapamadım ben .benim sırf banyo temizliğim bir saat sürüyor

Haftalık temizliğini birbucuk saatte yaoioncikanlara aklım ermiyor hiçbir zman yapamadım ben .benim sırf banyo temizliğim bir saat sürüyor
Cok yavaşsiniz demekki. Eleştiri olarak söylemiyorum kimi insanın eli yavaş olur. Banyonuz ne kadar büyük bilmiyorum ama bence 1.5 saat çok fazla.

Cok yavaşsiniz demekki. Eleştiri olarak söylemiyorum kimi insanın eli yavaş olur. Banyonuz ne kadar büyük bilmiyorum ama bence 1.5 saat çok fazla.
Valla bunu hiç düşünemiyorum ne yapsam safsaklasamda olmuyor yine uzuyor ayrıntıya çok takılıyorum heryer için şöyle hızlıca yapıp çıkamıyorum.
Birde bende o savsaklayip yada hızlı yapanlara imreniyorum valla bravo hızlıca evi silip süpürüp toz al ev banyo temizle hemen yapıyorlar imreniyorum

"Savsaklayip'" diye laf da sokulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…