Vallahi şok oldum, bana da gelsin hemi de 100tlyeE hani kırsaldı kız?
Bana gelsene yardıma çok iş beklemem. Biraz yol uzak ama
Başka işiniz yok demek ki ya da çok yavassinjz.Valla inanın onun kadar zor kolay bişey değil temizlik yapmak benim sırf günlük temizliğim 6 saat suruyor
Haftalık temizliğimi o kadar zamanda yapıyorum benSiz sanırım günlük temizliğini şu bir buçuk ssaate yapanlardansiniz
Çok fazla beklentisi var. Listede yapabildiklerinizi işaretleyin, bunlar yetişti deyip bırakın, beğenmiyorsa yol versin. Cam sildikten sonra perdeleri açık bırakacak haliniz yok ama bu kadar sıkıştırılmış iş varsa düzgün bırakmak da imkansız gibiBende zaten yetiştiremiyorum ama kadının hali tavrı değişti bide takıntılı yok cam sildikten sonra perde bile eskisi gibi çekildi durcakmış üç kuruş verecek onuda burnundan getirirler işte
Ne yapıyorsunuz 15+1 evde mi yaşıyorsunuz? Her iki odadan birinin de özel banyosu olmalıSiz sanırım günlük temizliğini şu bir buçuk ssaate yapanlardansiniz
Bu paraya benim memlekette 1 saat ancak çalışırlar. Pandemiden önce ben günlük 200 ödüyordum. Şimdi haftalık düzenli temizliğe gelenler 400e geliyor93 TL canım 3 saati
Bir işe girip çalışmayı düşünmezmisiniz? Günün 6 saatini temizliğe harcayana kadar 8 saat biryere girin hem üzerine maaş alırsınızValla inanın onun kadar zor kolay bişey değil temizlik yapmak benim sırf günlük temizliğim 6 saat suruyor
halı kim yıkıyor artık ?bir köylerde falan kaldı.herkes yıkatıyor senede bir bile olsa.ev işleri kolay demedim zaten.karşılaştırmanız yanlış dedim .neredeyse sınırlarda canını riske atan askerlerin işi kadar da zor diyeceksiniz.kömür çıkaran insanlarla ev işi yapan insanlar asla karşılaştırılamazlar.benim mesleğim turizm.gayet vakıfım bu işlere.onlarca personelim vardı .evet varis oluyorlar yorucu ama vücut alışıyor bir kaç ay içinde bu tempoya.günde boş dolu 14 oda temizliyor 1 kişi rahatlıkla .Benim nazarımda çok yıpratıcı bişey temizlik yapmak kolay bişey değil.hali yıkamak koltuk silmek kapı pencere silmek kolaymi Allah aşkına .hem yıpratıcı hem zor bişey .bir ev süpürmek bile kan ter içinde bırakıyor bir insanı banyo temizlemek benim bir saatimi alıyor nerdeyse hepsi çok zor
her gün 6 saat ev temizlemek normal mi?hiç mi hobiniz yok kitap okumaz mısınız?bir arkadaşla buluşmaz mısınız?çocuğunuzun ödevi projesi vs yok mu yardım gerektiren?madende çalışan ekmek parası için çalışıyor mecbur.ben niye evimde her gün 6 saat temizlik yapayım deli miyim?haftada 1 gün sadece 5 saat yaparım.diğer günler 1.5 saat ev işleri 1 saatte yemek tmm.Siz sanırım günlük temizliğini şu bir buçuk ssaate yapanlardansiniz
Hergun değil canım hergun yapilirmi.cocugumun dersleri kursu dernek üyesiyim çalışmalarım var.hafta birgün anca bende 6 saat hafta içi birbucuk saat ev toparlamaca hızlı rutin işler.yemek ancaher gün 6 saat ev temizlemek normal mi?hiç mi hobiniz yok kitap okumaz mısınız?bir arkadaşla buluşmaz mısınız?çocuğunuzun ödevi projesi vs yok mu yardım gerektiren?madende çalışan ekmek parası için çalışıyor mecbur.ben niye evimde her gün 6 saat temizlik yapayım deli miyim?haftada 1 gün sadece 5 saat yaparım.diğer günler 1.5 saat ev işleri 1 saatte yemek tmm.
Ben halı yıkıyorum senede iki kezde olsa büyük halilarim harichalı kim yıkıyor artık ?bir köylerde falan kaldı.herkes yıkatıyor senede bir bile olsa.ev işleri kolay demedim zaten.karşılaştırmanız yanlış dedim .neredeyse sınırlarda canını riske atan askerlerin işi kadar da zor diyeceksiniz.kömür çıkaran insanlarla ev işi yapan insanlar asla karşılaştırılamazlar.benim mesleğim turizm.gayet vakıfım bu işlere.onlarca personelim vardı .evet varis oluyorlar yorucu ama vücut alışıyor bir kaç ay içinde bu tempoya.günde boş dolu 14 oda temizliyor 1 kişi rahatlıkla .
Cok yavaşsiniz demekki. Eleştiri olarak söylemiyorum kimi insanın eli yavaş olur. Banyonuz ne kadar büyük bilmiyorum ama bence 1.5 saat çok fazla.Haftalık temizliğini birbucuk saatte yaoioncikanlara aklım ermiyor hiçbir zman yapamadım ben .benim sırf banyo temizliğim bir saat sürüyor
Valla inanın onun kadar zor kolay bişey değil temizlik yapmak benim sırf günlük temizliğim 6 saat suruyor
☺Hergun değil canım hergun yapilirmi.cocugumun dersleri kursu dernek üyesiyim çalışmalarım var.hafta birgün anca bende 6 saat hafta içi birbucuk saat ev toparlamaca hızlı rutin işler.yemek anca
Valla bunu hiç düşünemiyorum ne yapsam safsaklasamda olmuyor yine uzuyor ayrıntıya çok takılıyorum heryer için şöyle hızlıca yapıp çıkamıyorum.Cok yavaşsiniz demekki. Eleştiri olarak söylemiyorum kimi insanın eli yavaş olur. Banyonuz ne kadar büyük bilmiyorum ama bence 1.5 saat çok fazla.
"Savsaklayip'" diye laf da sokulmusValla bunu hiç düşünemiyorum ne yapsam safsaklasamda olmuyor yine uzuyor ayrıntıya çok takılıyorum heryer için şöyle hızlıca yapıp çıkamıyorum.
Birde bende o savsaklayip yada hızlı yapanlara imreniyorumvalla bravo hızlıca evi silip süpürüp toz al ev banyo temizle hemen yapıyorlar imreniyorum
Bu işler kişiden kişiye değişiyor yaa .benim yapım bu çoğu şeyi atlayamiyorum mesela üstün körü yapmak gibi ondan öyle dedim.ama ben diyorum ya yine bravo hızlıca yapıp çıkıyorlar.ben onuda yapamiyroum malesef.illa aksma edecem"Savsaklayip'" diye laf da sokulmus
Aynen sorma"Savsaklayip'" diye laf da sokulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?