- 23 Ağustos 2020
- 4.501
- 8.449
- 108
- 34
Yapabileceklerinizi, yapamayacaklarınızı belirtmişsiniz zaten. Israr ederse yapamadığınızı belirtin ayrılın.Yaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
Bu ücretleri haftada 5 gün 1 aylık için mi söylüyorlar yoksa haftalık mı? Fulltime temizlik/eve yardıma gelen birine asgariden az vermek büyük haksızlık olur. Ama haftalık bunu demişlerse bence de saçmalıkBurda bazıları abartıyorlar asgari ücret ver sigorta yap falan diye ona katılmıyorum. Ama kadın altı saat çalışıyor haftada, evin büyüklüğüne göre en az 250-300 almalı altı saate. Ben karadeniz ilçesinde oturuyorum. Bu küçük yerde bile piyasa böyle
İzmirde temizlik piyasası da yüksek aslında. İnternete ilan koysanız Bornovadan çok talep gelir.İzmirdeyim canım bornova
Bir tam günlük ev işi. Bir günde 6-8 saat mesai 300 liraBu ücretleri haftada 5 gün 1 aylık için mi söylüyorlar yoksa haftalık mı? Fulltime temizlik/eve yardıma gelen birine asgariden az vermek büyük haksızlık olur. Ama haftalık bunu demişlerse bence de saçmalık
1 günün bedelini asgari ücret mi çüş deveBir tam günlük ev işi. 6-8 saat mesai
Üç saatte bu söylediklerinin hiçbiri yapılmaz bazılarının yıllar içinde psikolojisi bozuluyor birşeylere sarıyor .abartmasin koltuk silmek bile üç saat alır.siz o süreçte yapacakalrinizi yapın begenmezse kendi yapsın sizide sağlıklı insanlar bulurBende zaten yetiştiremiyorum ama kadının hali tavrı değişti bide takıntılı yok cam sildikten sonra perde bile eskisi gibi çekildi durcakmış üç kuruş verecek onuda burnundan getirirler işte
Ev temizliği yapmak madende kömür taşımaktan zor i kadar yıpratıcı Allah bu işi taoablara güç kuvvet çalışma azmi versin çok zorKolay olurmu tabi zor üç saatte kadının bi odasında sadece 5 cam var konuşucam zaten böyle olmaz kimsenin suratını çekemem Allah büyüktür
Bu beni enayimi gördü bilmem ama beni kaçırınca kendi kalcak ortada kocasıyla birbirini yesin obssesif
3 saatte ancak evi süpürüp silersiniz birde tozunu alabilirsiniz.Çok haklısınız bende böyle düşünüyorum ama kendi harçlığımı çıkardığım için çalışmam iyi oluyor okul harçlarımı ödüyorum o parayla eşime yük olmuyorum die düşünüyorum ama napalm Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar
Hiç madene girmemissiniz belli.Ev temizliği yapmak madende kömür taşımaktan zor i kadar yıpratıcı Allah bu işi taoablara güç kuvvet çalışma azmi versin çok zor
yok artık.ev işlerini yüzde doksan kadınlar yapıyoruz.sadece yorucu.yeraltında toz toprak içinde zararlı gazlarla iç içe havasız can tehlikesiyle maden çıkarmak aynı şey mi?Ev temizliği yapmak madende kömür taşımaktan zor i kadar yıpratıcı Allah bu işi taoablara güç kuvvet çalışma azmi versin çok zor
Benim nazarımda çok yıpratıcı bişey temizlik yapmak kolay bişey değil.hali yıkamak koltuk silmek kapı pencere silmek kolaymi Allah aşkına .hem yıpratıcı hem zor bişey .bir ev süpürmek bile kan ter içinde bırakıyor bir insanı banyo temizlemek benim bir saatimi alıyor nerdeyse hepsi çok zoryok artık.ev işlerini yüzde doksan kadınlar yapıyoruz.sadece yorucu.yeraltında toz toprak içinde zararlı gazlarla iç içe havasız can tehlikesiyle maden çıkarmak aynı şey mi?
Valla inanın onun kadar zor kolay bişey değil temizlik yapmak benim sırf günlük temizliğim 6 saat suruyorHiç madene girmemissiniz belli.
Siz sanırım günlük temizliğini şu bir buçuk ssaate yapanlardansinizHiç madene girmemissiniz belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?