Kendini çok akıllı zannedenler

Bana 3 saatte gelen hanım var , 1 banyo 2 oda 1 balkon temizledi 3 saatte

Odalar küçük ve banyo da baya küçük

Öyle yani süre bitti bence normaldi

Bu kadın 3 saatte 9 saatlik iş bekliyor

Yapabileceklerinizi, yapamayacaklarınızı belirtmişsiniz zaten. Israr ederse yapamadığınızı belirtin ayrılın.

3 saatte yapılır yapılmasına da o iş üstünkörü olur pis olur bunu istiyor sanırım.

Konuşmadan hiçbirşey çözülmez. Belki gelirinizi kaybetmek istemiyorsanız fakat böylesine bir iş yoğunluğu da yaşamanıza fırsat verilmesine izin vermemelisiniz.

Bu ücretleri haftada 5 gün 1 aylık için mi söylüyorlar yoksa haftalık mı? Fulltime temizlik/eve yardıma gelen birine asgariden az vermek büyük haksızlık olur. Ama haftalık bunu demişlerse bence de saçmalık

Bir tam günlük ev işi. Bir günde 6-8 saat mesai 300 lira

Ay sinir oldum kadına. Dalga geçiyor ego tatmin ediyor resmen. Ben de yardımcı alıyorum evime. En son geldiğinde sadece camlar ve perdeler demistim ama yerleri de süpürmüş. Arayıp gerek yoktu neden kendini yordun dedim. Üzüldüm yani fazladan iş yaptı diye. Perde ve camlar yeterince yorucu zaten. Sizinki açık ara anlayışsız vicdansiz. Emeğinizin parayla karşılığı da yok ayrıca. Ne kadsr alırsanız alın hak geçiyor gibi hissediyorum ben her türlü.

Bende zaten yetiştiremiyorum ama kadının hali tavrı değişti bide takıntılı yok cam sildikten sonra perde bile eskisi gibi çekildi durcakmış üç kuruş verecek onuda burnundan getirirler işte
Üç saatte bu söylediklerinin hiçbiri yapılmaz bazılarının yıllar içinde psikolojisi bozuluyor birşeylere sarıyor .abartmasin koltuk silmek bile üç saat alır.siz o süreçte yapacakalrinizi yapın begenmezse kendi yapsın sizide sağlıklı insanlar bulur

Kolay olurmu tabi zor üç saatte kadının bi odasında sadece 5 cam var konuşucam zaten böyle olmaz kimsenin suratını çekemem Allah büyüktür
Ev temizliği yapmak madende kömür taşımaktan zor i kadar yıpratıcı Allah bu işi taoablara güç kuvvet çalışma azmi versin çok zor

Bu beni enayimi gördü bilmem ama beni kaçırınca kendi kalcak ortada kocasıyla birbirini yesin obssesif

Bir komşum var haftada iki gün yarım gün yardımcı alıyor, kadın sabah 9 da gelip öğlen 1 de çıkıyor, 300 lira alıyor, bayramlarda da ekstra bir gün ödeniyor. O da eskiden beri çalıştıkları için, evde işler bir dönere girmiş oluyor, mesela bir gün salon camlarını siliyor ve ortalığı silip süpürüyor, diğer gün başka bir odanın camını kapısını yapıyor, komşumun tek bir şartı var ne iş yapılırsa yapılsın çıkmadan banyo temizlenecek diyor. Bu şekilde devam ediyorlar yıllardır. Sizin ki emek sömürmeye çalışıyor, ihtiyacınız olduğunu bildiği için yapıyor, ezdirmeyin kendinizi. Yardımcı bulmak öyle zor ki bu devirde, pişman olur sonra yaptığına

3 saatte ancak evi süpürüp silersiniz birde tozunu alabilirsiniz.
O kadar iş yaptiracaksa sizi tüm gün alması gerekiyor.
Hakkınızı yedirmeyin.

Ev temizliği yapmak madende kömür taşımaktan zor i kadar yıpratıcı Allah bu işi taoablara güç kuvvet çalışma azmi versin çok zor
yok artık.ev işlerini yüzde doksan kadınlar yapıyoruz.sadece yorucu.yeraltında toz toprak içinde zararlı gazlarla iç içe havasız can tehlikesiyle maden çıkarmak aynı şey mi?

Ben aldigin ücreti görunce,
Amann yaaa eski konu dedim, yazik günah. Deger mi bu eziyete?

yok artık.ev işlerini yüzde doksan kadınlar yapıyoruz.sadece yorucu.yeraltında toz toprak içinde zararlı gazlarla iç içe havasız can tehlikesiyle maden çıkarmak aynı şey mi?
Benim nazarımda çok yıpratıcı bişey temizlik yapmak kolay bişey değil.hali yıkamak koltuk silmek kapı pencere silmek kolaymi Allah aşkına .hem yıpratıcı hem zor bişey .bir ev süpürmek bile kan ter içinde bırakıyor bir insanı banyo temizlemek benim bir saatimi alıyor nerdeyse hepsi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…