- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
vaşşş makinen var haaaaa.ben de istiyorum onlardannn.kadınlarla didişeceğime 10 taksit robot süpürge aldım süpürüyor şu an ben buraya yazarkennnHamuru evde ben bile yoğurmuyorum makina yoğuruyorBunu duyan makina çalışmak için benden para istemesin sakın
Robot süpürgem de var Ceycey.vaşşş makinen var haaaaa.ben de istiyorum onlardannn.kadınlarla didişeceğime 10 taksit robot süpürge aldım süpürüyor şu an ben buraya yazarkennn
Benim patronun hanım gecen sey dedi;köfteci yusuf 60 tl yapmıs limiti dedi.tam tersi gelen kadının önüne sofra kurulur tam günse yarım günse de çayla kek vs verilir ya da kahve.
Bornova izmirde çalışan kesimin çoğunlukla olduğu bir bölge. Mutlaka daha iyi şartlarda bulursunuz. Piyasası 300 lerde. Bu kadının sizi sömürmesine izin vermeyin. Hadi yarım gün 150 olsun. Haftada 1 cam silinmez. Kurallarınız olsun. Ayda 1 silin. Ya da sadece cam silmeye çağırsın. Köyün tek akıllısı oymuş gerçekten. Çevrenizde çalışanlara duyurun. Kulaktan kulağa iş çıkar mutlaka. Atatürkte flansanız oralarda çok iş olmaz dediğiniz gibi meydanın oralarda hep çalışan kesim.İzmirdeyim canım bornova
Terbiyesizlik ciddenhamur yoğur bırak mutfağa diyormuş bir de
Durumu kotuyse derkenYaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
33 liraya anlaşırsınız benceHamuru evde ben bile yoğurmuyorum makina yoğuruyorBunu duyan makina çalışmak için benden para istemesin sakın
Bana az geldi bunca işe bu para. Saat acısından degerlendiremedim, zira insani bir iş boyutunda degil..93 TL canım 3 saati
Kirsal bir bölge dediğiniz yer İzmir bornova yalnız hiç de kirsal değil.Kızlar beni gaza getirmeyin zaten bıraktım bırakacağım bende farkındayım az olduğu ama burası kırsal bir bölge ve iş yok denecek kadar az zaten bu şartlarda ekmeğimi heba ettirmem önceden eve yakın çoçugumu babasına bırakıp çalışıyorum die tolere ediyordum bu şahız son zamanlarda zıvanadan çıktı
2 lira fazla veremem33 liraya anlaşırsınız bence
Günah yahu 3 saatte bu işler yapılır mı , Allah merhamet versin , konu sahibi hakkınız neyse onu isteyin lütfen, bu bahsedilen temizliği ben tüm gün için talep etmiştim ve gayet güzel ücret vermiştim, kendinizi kullandırmayınYaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
Keşke bana yakın olsaydınız, maddi manevi rahat ederdinizÇok haklısınız bende böyle düşünüyorum ama kendi harçlığımı çıkardığım için çalışmam iyi oluyor okul harçlarımı ödüyorum o parayla eşime yük olmuyorum die düşünüyorum ama napalm Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar
3 saatte bütün bunları süper kahraman olsa yapamaz. Kendi denesin bakalım yapabiliyor muYaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
Canınıza yazık Allahtan korksun bu nedir böyle. Çok az bu ücret93 TL canım 3 saati
Mecbur olduğunuzu bildiği için sizi kullanıyor. Çok üzüldüm gerçekten. Allah vicdan versin yazık.Kızlar beni gaza getirmeyin zaten bıraktım bırakacağım bende farkındayım az olduğu ama burası kırsal bir bölge ve iş yok denecek kadar az zaten bu şartlarda ekmeğimi heba ettirmem önceden eve yakın çoçugumu babasına bırakıp çalışıyorum die tolere ediyordum bu şahız son zamanlarda zıvanadan çıktı
Ben şok, resmen servet ödüyormuşum ben temizliğe gelenlere, 93 nedir yaaaa dalga geçer gibi..93 TL canım 3 saati
Valla her hafta gelen yardımcı bi ablamız var ve tüm gün geliyor bu saydıklarınızı aynı gün içinde yapmıyorYaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
3 saat diye temizliğe gelen olmaz en fazla bi cam silmeye falan gelir sadece 1,5 saat falan.93 TL canım 3 saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?