Kendini çok akıllı zannedenler

tam tersi gelen kadının önüne sofra kurulur tam günse yarım günse de çayla kek vs verilir ya da kahve.
Benim patronun hanım gecen sey dedi;köfteci yusuf 60 tl yapmıs limiti dedi.
2 kişi geliyorlar ona 60 tl altında ne söylüyorsun kadınlara yani

İzmirdeyim canım bornova
Bornova izmirde çalışan kesimin çoğunlukla olduğu bir bölge. Mutlaka daha iyi şartlarda bulursunuz. Piyasası 300 lerde. Bu kadının sizi sömürmesine izin vermeyin. Hadi yarım gün 150 olsun. Haftada 1 cam silinmez. Kurallarınız olsun. Ayda 1 silin. Ya da sadece cam silmeye çağırsın. Köyün tek akıllısı oymuş gerçekten. Çevrenizde çalışanlara duyurun. Kulaktan kulağa iş çıkar mutlaka. Atatürkte flansanız oralarda çok iş olmaz dediğiniz gibi meydanın oralarda hep çalışan kesim.

Durumu kotuyse derken durumu kotu olan bi zahmet kendi yapsin o isleri. Elini veren kolunu kaptiriyor bizim insanimiz boyle ne yazik

Kirsal bir bölge dediğiniz yer İzmir bornova yalnız hiç de kirsal değil.
Ben de doğuda falan yaşıyorsunuz sandım.
Yani İzmir de temizlik işini her türlü bulursunuz.
Armut.com diye bı site var oraya ilan vs verebilirsiniz.
Ya da böyle etrafa duyurun edin eminim bulursunuz başka işler.
Bu ablanın da neden 2 sene sonra böyle bir tavır aldığını anlamadım.
Yani az bir zaman değil 2 sene neden önceden böyle değildi de birden böyle oldu sizce ?

Günah yahu 3 saatte bu işler yapılır mı , Allah merhamet versin , konu sahibi hakkınız neyse onu isteyin lütfen, bu bahsedilen temizliği ben tüm gün için talep etmiştim ve gayet güzel ücret vermiştim, kendinizi kullandırmayın

Keşke bana yakın olsaydınız, maddi manevi rahat ederdiniz

Herhangi bir insan 3 saatte bu kadar işi yapamaz. Yapabildiğiniz kadarını yapın, kalanı bırakın. Sorarsa bu kadar yetişti dersiniz.

3 saatte bütün bunları süper kahraman olsa yapamaz. Kendi denesin bakalım yapabiliyor mu
Başka bir yer bulabilirseniz çalışmayın o kişiyle bir daha.

Mecbur olduğunuzu bildiği için sizi kullanıyor. Çok üzüldüm gerçekten. Allah vicdan versin yazık.

Valla her hafta gelen yardımcı bi ablamız var ve tüm gün geliyor bu saydıklarınızı aynı gün içinde yapmıyor hoş bir gün olsun bir sey istemedim düzenini sen bilirsin dedim o ayrı.
Başka bir müşteri bulun hiç kendinizi yormayın en azından tüm gün parası kazanırsınız
3 saate kendi yapsın oda çok kolaysa.
Hatta 3 saatte sen bu saydıklarını yap ben bedavaya yardım ederim söz diyin şark kurnazı kendisi zaar

93 TL canım 3 saati
3 saat diye temizliğe gelen olmaz en fazla bi cam silmeye falan gelir sadece 1,5 saat falan.
Yarım gün 4 saat 150 tam gün 8 saat 300 şu an en uygunu. Uzaktan geliyorsa yol parasınıda verir ev sahibi.

9' dan 1' e
2 'den 6' ya kadar olur çalışma saati.
1 saatte arada mola var namaz yemek vs için. Temizliğe çağıran ihtiyacı olan yapamayan çok bu insanla çalışmayın lütfen Allah güzel kapılar açsın önünüze inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…