- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 33
- 29
Off ben bunlardan bırıyle evliydim, evlerden ırak
Boşandınmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off ben bunlardan bırıyle evliydim, evlerden ırak
Evet buda basıma geldibiriyle tanıstım arkadaş ortamında 2 bulusmayı yapıcaz
İkinci buluşmada nasıl evlenmeyi düşündün?Soğudum evlenılırmı bu adamla ?
EvetBoşandınmı![]()
İkinci buluşmada nasıl evlenmeyi düşündün?
Ya da benim atladığım bir şey mi var
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa Brad Pitt kırmızı çizgimizdirArtık ülkece Brad Pitt yerine, yeni bir ulusal yakışıklılık kriteri koymamızın zamanı gelmedi mi?
Öneriler için başlık açıcam bir ara.![]()
![]()
Malesef evlilikte yakisiklilik karin doyurmuyor kessin trajıEski kız arkadasları dıyormuş
Kızları attı allahın zoruna gitmesin ama travesti gibi tövbe yarrabbım bende bu kızlar der tabi dedimbu tiple erkek bulduguna dua eder bunlar dedim
Bence genel olarak Türkiye'deki erkekler kendilerini çok yakışıklı sanıyor. Gereksiz bir özgüven var çoğunda.
Evetkendını Brad sanıyor degıl tabi Hahahahaha zaten suan Brad olmadigini hayat ogretmıs ona
![]()
Teneke gibi içi boş olmayan özgüven severim
Konudaki brad amcayı yadırgamadım pek.Ajdar da kendini dünya starı falan sanıyor.
Evlenme teklifi edicegini nerden biliyosun. Dur daha ikinci bulusma
Gercekten ugrasılmaz bunlarla. Gordugun an on adım ileride dur yaklasma.iyi kurtuldum valla cok sinir bozucu
O zaman;Yok evlilik amaclı tanımaya çalıştım
Gercekten ugrasılmaz bunlarla. Gordugun an on adım ileride dur yaklasma.
Isın gucun tuylerını parlatmak olur en sevimsiz ınsan modeli.
Tamamevlenelim degıl olay benım amacım evlılıktı o sekılde tanımaya calısıyordum zaten konu bu degıl
Ama gerceklık payı yok adam cok yakısıklı degılkı normal bir tipÖzgüveni yüksek olmak güzel bişey ama kibir ve ukalalık çok başka.