Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu da yaparım çevreye davranış olarak sordumAynanın karşısına geç canım kendim iyiki doğmuşum iyiki annem beni doğurmuş Allahım Nasıl yaratmışsın beni kurban olayım kendime Hele şu güzelliğe hele şu ağzıma hele burnuma diye sev
ben somut olarak kendimi böyle severim
Özgüvenli ol kişisel bakımına dikkat et kendini zararlı ve kötü insanlardan koru biraz ihtiyaclarına göre değilde kendini şımart mesela hayır demesini bil heryerde evet denmiycegini bil hedeflerin olsun hedeflerine yönelik uğraşların olsun....Bunları da yaparım Ama d
Bunu da yaparım çevreye davranış olarak sordum
Herkese karşı bencil ol, sadece kendini düşün. Dünya da senden başka kimse yokmuş sen harika bir varlıkmışsın gibi davran, sürekli kendini öv :)
İnsanlar artık böylelerine kıymet veriyorlar.
Çok haklısın ama sonradan ve zorlama ile olur mu acaba
Olur bence çaba herşey icin gerekli kalpten isteyin ve çabalayın:) ben yeni yeni bunu yapmaya çalışıyorum ise sağlıklı beslenmeye çalışarak başladım hayat kıymetli çünkü sonra başkalarının dediklerini eskisi gibi kafaya takmamaya çalışıyorum önemli olan benim ne hissettiğim diyorum kendimi çok dinlerim . Tavir olarak ozguvenim düştüğünde hayır iyisin basarirsin, falan diye içimden tekrar ediyorum birde bu aralar sesli bi şekilde istediğim şeyi yada işte o an darlandiysam ben çok akıllı bir kızım bunuda başaracağım kendimle çok mutluyum diye söylüyorum delilikte olabilir tabiÇok haklısın ama sonradan ve zorlama ile olur mu acaba
bak aynen şöyle yapıcaksın hayatımMerhaba Değerli Kadinlar Kulübü Üyeleri. Sorum çok net cevabıni ben bu yaşa kadar pratikte öğrenemedim. Kendimi nasıl sevebilirim. Somut uygulamalarla neler yapabilirim.
bence kendinden memnunsan, hatalarını kabul edip bunlar için kendini suçlamıyorsan kendini seviyorsundur.önce kendini affetmeyi öğrenmelisin. sonra başkalarını affedersin. vücuduna bakıyorsan, temizliğine özen gösteriyorsan, dengeli besleniyorsan da kendini, vücudunu seviyorsundur. bunları yapınca zaten mutlu bir insan olursun. enerjin olumlu olarak açığa çıkar. mutlu insanlar çevresine de mutluluk saçar. böylece somut yansımasını da görebilirsin.Merhaba Değerli Kadinlar Kulübü Üyeleri. Sorum çok net cevabıni ben bu yaşa kadar pratikte öğrenemedim. Kendimi nasıl sevebilirim. Somut uygulamalarla neler yapabilirim.