Kendini Sevmek....

Kendimi çok seviyorum valla ne yalan söyliyim :) hatta egoist biriyim ama çaktırmamaya çalışıyorum. Kendini sevmemenin eminim bazı nedenleri vardır bunları bence sende biliyorsun bundan kaçma ve yüzleş eğer düzeltebileceğin şeyler ise üzerine git.

Vallahi bayılırım kendime :KK51: şaka değil. Kendimi çok severim kendime çok değer veririm en önemlisi kendime çok saygı duyarım. Ama bu şımarıkça değil egoistçe değil. Ben kendime emek verdim. Birşeyler elde etmek için çok çaba harcadım hala devam ediyorum. Kurslara gittim Kitaplar okudum Kitaplar okudum Kitaplar okudum (milyon kere daha yazabilirim) kişiliğimi incitmemek için öz benliğimi korumam gereken zamanlarda menfaatlerimden değerlerim için taviz verdim. Kendimi gerçekten seviyorum.

Neye emek verirseniz onu seversiniz. Ama vitrine değil. İçeriye, hayata, manaya.

Vallahi bayılırım kendime :KK51: şaka değil. Kendimi çok severim kendime çok değer veririm en önemlisi kendime çok saygı duyarım. Ama bu şımarıkça değil egoistçe değil. Ben kendime emek verdim. Birşeyler elde etmek için çok çaba harcadım hala devam ediyorum. Kurslara gittim Kitaplar okudum Kitaplar okudum Kitaplar okudum (milyon kere daha yazabilirim) kişiliğimi incitmemek için öz benliğimi korumam gereken zamanlarda menfaatlerimden değerlerim için taviz verdim. Kendimi gerçekten seviyorum.

Neye emek verirseniz onu seversiniz. Ama vitrine değil. İçeriye, hayata, manaya.
neye emek verirseniz onu seversiniz,bu cümlenize bayıldım.

Zamaninda ben de kendimi sevmek icin cok cabaladim. Hayatima tonla arkadas, sevgili girdi, sonra bir baktim hepsi gitmis, ben yine kendimle kalmisim. Iste dedim ki sonuc ne olursa olsun sen hep yine kendinlesin, o gunden sonra sevdim iste. Basit yani...

Zamaninda ben de kendimi sevmek icin cok cabaladim. Hayatima tonla arkadas, sevgili girdi, sonra bir baktim hepsi gitmis, ben yine kendimle kalmisim. Iste dedim ki sonuc ne olursa olsun sen hep yine kendinlesin, o gunden sonra sevdim iste. Basit yani...
ah ben de bunu bir kendime diyebilsem çok güzel olacak

Merhaba KK'nın güzel kadınları,benim derdim tam olarak bu işte.Ben kendimi sevmek istiyorum.Hayatım boyunca hep kendimden başka kişilere daha çok değer verdim.Başkalarının sözlerinden,davranışlarından o kadar çok etkileniyorum ki.Bu da iç huzurumu yok ediyor.Ben kendimi sevmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Siz kendinizi seviyor musunuz ve seviyorsanız bunu nasıl yapıyorsunuz?
Canım ben hayatımın yaklaşık olarak 25 yılını kendimle savaşarak geçirdim gerçekten hiç sevmedim şuan 29 yaşındayım kendimle barıştım kim ne derse desin umurumda değil gözünün üstünde kasın var dese biri ama benim kaşım da şöyle olumsuz bi yorum yapardım başkasına bırakmadan vs vs şimdi kaslarim dökülse yine dünyanın en güzeli benim😍

Kusurlarını sev
Yanlışlarını sev
İnsanlar bugün var yarın yok onları say bu çok başka konu ama dediklerinden etkilenip onları sürekli mutlu etmek icin uğraşma lütfen

Sen sen olduğun icin önemlisin

Canım ben hayatımın yaklaşık olarak 25 yılını kendimle savaşarak geçirdim gerçekten hiç sevmedim şuan 29 yaşındayım kendimle barıştım kim ne derse desin umurumda değil gözünün üstünde kasın var dese biri ama benim kaşım da şöyle olumsuz bi yorum yapardım başkasına bırakmadan vs vs şimdi kaslarim dökülse yine dünyanın en güzeli benim😍
süpersiniz valla,ben de sizin gibi başaranlardan olurum inşallah.

Ben de en cok kendimi severim. İnsanim cunku ya ne buyuk nimet. Nefes aliyorum, yasiyorum cok sukur daha nolsun

"Dr. Burns İyi Hissetmek" oku bana tesekkur ediceksin

iki cümleyle sev işte niye sevmeyesin diyerek çözülecek şeyler değil oku lütfen kendini sevmek isteyen bu kitabi okur huzura kavuşur

Kendimi seviyorum. Zira uzun zamandır tanıyorum kendimi, henüz büyük bir yanlışını görmedim. Arada ufak tefek kusurları oluyor ama genele bakınca iyi özellikleri o kusurları çekilir kılıyor. (aferin len ben, diyerek yanağımdan makas aldığım kısım burası :KK53:) Niye seviyorum kendimi; iç huzurumu bulduğum, hayatımda mutlu olduğum, sahip olduğum şeylerin kıymetini bildiğim, sahip olmadıklarımı büyük kayıp olarak görmediğim, şikayetçi olmak yerine çabalamayı sevdiğim, beni mutsuz eden insanları güzel defettiğim, mutlu edenlerle her anın tadını çıkardığım için sanırım. Her şeyi süper başarıyor muyum? Asla alakası yok. Batırdığım çok şey oluyor. Ama sonra diyorum ki; eh denedin, bir de şunu dene, şununla da mutlu olabilirsin, o olmadıysa hayatında bu da var. Hayatıma bakıyorum; sevdiklerime bir şey olması dışında (Allah hepimizin sevdiklerini korusun), beni yıkabilecek hiçbir şey yok. Güçlü bir insanım, karamsarlığa gömüldüğüm zamanlar da olur ama sonra mutlaka bir ışık bulurum kendime, o yana yürürüm.

Back
X