Ayy çözülmeden versin. Kv her şeyi ayrı koyuyorda balığımı birlikte koymuş.Arkadaşlar çok sinir oldum kaynım dün kayınvalidemlerin yanından köyden geldi neyse ki bişeyler göndermiş bizede onlarada eşit dün kv balıkta gönderdim dedi köy balığı,peynir ,yoğurt ,ekmek vardı balık yoktu eşime demişki çözülmedi vericem demiş ama her konuda olduğu gibi yine uyanıklık yaptı vermeyecek bizim hakkımızı vermemesi çok sinir bozucu gerçekten balıkta değilim kendi akıllı sanması balık ayrı poşetlerde bir torpadaymış kaç saatlik yol nasıl çözülmedi
İşte aynen bende öyle düşünüyorumMesele balik da degil. Hak üstüne yatmasi. Yersiniz yemezsiniz kayina kalmamis. Madem emanet edileni teslim etmeyecek getirmesin gelecek sefer. Balik da ucuz degil galiba bu aralar. Onun ki gözacikligi degil, göz acligi.
Hayatımda ilk defa koy balığı diye bisey duydum , köyden tereyag , peynir , sebze meyve gelir de balık nedirKöy balığı ne kızaman vermezse vermesin altı üstü balık ya. Hayatta tek derdin bu olsun.
Organik balık afafafafafag şehirdekilwr hormonlu. Bu doğal derelerde yetişmişHayatımda ilk defa koy balığı diye bisey duydum , köyden tereyag , peynir , sebze meyve gelir de balık nedir
Kuzucum köy balığı dediği muhtemelen tatlı su balığı, köyün yakınlarında dere veya göl var demek ki.Hayatımda ilk defa koy balığı diye bisey duydum , köyden tereyag , peynir , sebze meyve gelir de balık nedir
Benim kaynım da çok aç gözlüdür. Kurusun hesabini yaparlar bizde dagitiriz yağmur gibi yagdiririz mübarek . Esimun babası aylarca çalışmadı biz baktık sanki o oğlu değil ikisi de devlet memuru bu aradaArkadaşlar çok sinir oldum kaynım dün kayınvalidemlerin yanından köyden geldi neyse ki bişeyler göndermiş bizede onlarada eşit dün kv balıkta gönderdim dedi köy balığı,peynir ,yoğurt ,ekmek vardı balık yoktu eşime demişki çözülmedi vericem demiş ama her konuda olduğu gibi yine uyanıklık yaptı vermeyecek bizim hakkımızı vermemesi çok sinir bozucu gerçekten balıkta değilim kendi akıllı sanması balık ayrı poşetlerde bir torpadaymış kaç saatlik yol nasıl çözülmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?