Kendini uyanık sanan insanlar

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.322
0
118
Arkadaşlar çok sinir oldum kaynım dün kayınvalidemlerin yanından köyden geldi neyse ki bişeyler göndermiş bizede onlarada eşit dün kv balıkta gönderdim dedi köy balığı,peynir ,yoğurt ,ekmek vardı balık yoktu eşime demişki çözülmedi vericem demiş ama her konuda olduğu gibi yine uyanıklık yaptı vermeyecek bizim hakkımızı vermemesi çok sinir bozucu gerçekten balıkta değilim kendi akıllı sanması balık ayrı poşetlerde bir torpadaymış kaç saatlik yol nasıl çözülmedi

Ayy çözülmeden versin. Kv her şeyi ayrı koyuyorda balığımı birlikte koymuş.

Hırsız gibi hiç anlamıyorum böyle insanları. Kaynınız buda bizim olsun dese yok diceksiniz sanki.

Balık baştan kokmuş Adamın gözü aç doyuramazsınız.
Bu bugün balık olur yarın başka bişey. Her türlü hakkı görür bu tipler.
Ben sizi anladım ama asıl eşinizin kardeşini anlaması lazım. Oda kocalar için biraz zor atomun parçalanma yapısını göstersen onu anlarlar ama ailenin yaptıklarını bir türlü anlamazlar Genelde de evlendikten sonra ailesi ne yapsa yarabbi şükür oluyor tecrübeyle sabit

Bu kadar basit şekilde gerçek yüzünü gösterdiği için şanslısınız. Siz de hiçbir konuda güvenmezsiniz artık.

O kadar yoldan balik geldigini ilk defa duydum. Buzda bile olsa bozulmaz Mi ki?

Benim kaynım da çok aç gözlüdür. Kurusun hesabini yaparlar bizde dagitiriz yağmur gibi yagdiririz mübarek . Esimun babası aylarca çalışmadı biz baktık sanki o oğlu değil ikisi de devlet memuru bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…