Haklısın insan birini arıyor derdini anlayan her zaman yanında olan birini ben çok fedakarim vefali yim ama kafa dengi birimi bulmak da zorAmin canım sağol. Arkadaşlarlik yok artık eskisi gibi maalesef herkes çıkar peşinde
Haklısın ailen ann
Bende is arayisindayim. Hem maddi hem manevi yönde iyi gelir bence. Senin esin çocuğun var mı?
Amin canım sağol. Arkadaşlarlik yok artık eskisi gibi maalesef herkes çıkar peşinde
Ailneden niye uzaksin ? Tek başına hayat çok zordur .. seni niye yalnız bırakıyolar?
Oglunla ilgilenmiyo mu? Oğluna kim bakıyo sen isteyken? Allah yardımcın olsun ya hem ana hem baba olmuşun sen. Güçlü olmak lazım her zamanEsj
Eski es sevgilisiyle mutlu.... biz bosandik. Ben bosandiktan sonra baska bir sehirde kadro buldum o yuzden ailemden uzaktayim. ben is bulana kadar oglumla beraber yaklasik bir bucuk sene ailemle yasadim ben ama oglum ve kendim icin ise girmem gerekiyordu.
Haklısın insan birini arıyor derdini anlayan her zaman yanında olan birini ben çok fedakarim vefali yim ama kafa dengi birimi bulmak da zor
Nabza göre serbet mi vermek gerek insan kişiliğini kaybeder sonra. İnşaallah ben şaşırmaz diyorum korkuyorum artikAynen öyle sen insanların çıkarlarına hizmet ettiğin sürece iyisin
Bnde bır evladım olsun ck istıyorum.. Daha guclu olablmek için buna ıhtıyacım varAynen öyle guvenemedigim için yalnızım aslında değil. Ama oğlum için dik durmam lazım.
Geçerli mazeretleri var mıydı öylesine mi gelmemisler insan en yakınındaki güveniyo ama darbe yiyince de kendine gelemiyoAhhh ahh ben en büyük darbe yi ablam ve kızlarından yedim ne zaman ihtiyaçları olsa yanlarında olurdum iyi yada kötü günlerinde benim sadece bir kez ihtiyacım oldu oda düğün zamanında ama yapayalnız bıraktılar beni şimdi hiç biriyle görüsmüyorum Allah tan iki ablam daha var onlarla dertlesiyorum
Nabza göre serbet mi vermek gerek insan kişiliğini kaybeder sonra. İnşaallah ben şaşırmaz diyorum korkuyorum artik
Nabza göre serbet mi vermek gerek insan kişiliğini kaybeder sonra. İnşaallah ben şaşırmaz diyorum korkuyorum artik
benimde tek sarildığım o yüzümü güldüren tek şey evin neşesi mutlu bi evliliğin varsa da kesinlikle olmalı mutluluğunuzu katlar insallahBnde bır evladım olsun ck istıyorum.. Daha guclu olablmek için buna ıhtıyacım var
Hakedene hakettiği değeri vereceksin. Beni umursamayanlari bende umursamam. İnsan kötü zamanında görüyo neyin ne olduğunu. Aslinda tek sığınmamız gereken Allah. Ondan başka dost yok.Nabza gòre serbet vermeye gerek yok sana deger verene vereceksin vermeyeni silip atacaksın ...son yıllarda farkìndalıgım arttı ve yaşadıgım seyler dogrultusunda etrafımdaki insanları cok iyi tanıyorum...kime ne kadar yapacagımı biliyorum artık...ve gördùm ki ugruna fedakarlık yapabilecegim cok az insan var...gerekirse aileden olan insanları bile silip atabiliyorum...bu hayatta herkes hak ettigini almalı...
Evet öyle milyarlarca insan var dünyada ama yalnız olmak da büyük başarı.Yok hayatım ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar değersiz oluyorsun insanlar senin iyi niyetini enayilik zannediyorlar
Geçerli mazeretleri var mıydı öylesine mi gelmemisler insan en yakınındaki güveniyo ama darbe yiyince de kendine gelemiyo
Kòtù olan ne biliyomusun sana deger vermeyen arkadaşlarını silebilirsin ve fakat haksızlık yapan aileden biriyse kendi kendini yiyosun dùßùndùkce ...belki uzaklaşıyosun ama aynı zamanda cok yıpranıyosun...
Ck şukur evliliğim esım cok cok ıyı.. 1 bck yıldır olmadı bakalım canım ınşşşbenimde tek sarildığım o yüzümü güldüren tek şey evin neşesi mutlu bi evliliğin varsa da kesinlikle olmalı mutluluğunuzu katlar insallah
benimde tek sarildığım o yüzümü güldüren tek şey evin neşesi mutlu bi evliliğin varsa da kesinlikle olmalı mutluluğunuzu katlar insallah
Kòtù olan ne biliyomusun sana deger vermeyen arkadaşlarını silebilirsin ve fakat haksızlık yapan aileden biriyse kendi kendini yiyosun dùßùndùkce ...belki uzaklaşıyosun ama aynı zamanda cok yıpranıyosun...
Yaa basınız sağolsun öncelikle. Ailen diyosun canım kanım diyosun ama bazen bi el onlardan daha yakın oluyo. İnsanlıkla alakali bence. Benimde bi abim var evlenince herseyi eşi olmuş zoruna gdyo insanın. Tabiki es önce geliyo ama dengeyi sağlamak lazım vefali olmak lazm sonuçta eşi olmazsa ailesi var ailesi olmazsa eşi varDüğünümden 6 ay önce annemi kaybettim babamda 10 yıl önce vefat etmişti abimle kaldık o psikolojiyle herşeyi kendim yaptım hatta düğünden önce ev temizligimi bile
Bir gün gelipte varsa yapılacak bir şey yapayım demedi Allah tan öyle bir Komşum var ki abladan öte diğer ablalarımda farklı şehirlerde düğünüme de geldiler ama yabancı gibi günlük kıyafetler ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?