Kendini yalnız hisseden var mı?

Ben cok uzaklaşmıßtım zaten bi tanesinden bikaç tane daha silecem aileden...cùnkù yùzde yùz haklì oldugumda bile kimsenin benim arkamda durmadıgını gördūm...en zor zamanlarımda kendi kendime debelendigimi gördūm..istedigim ßey ise maddi bisey de degildi manevi destekti ....kòtū zamanlarımda còzùm bulamıyosa aile o zaman niye varlar ...varsın olmayıversinler...

Çok şükür eşim çokk iyi her zaman söylerim sen bana annemin duasısın diye
Abi konusunu hiç sorma onun karısı da kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı abimi doldurmuş düğünden sonra görüştüğüm ablalarımla kavga filan etmişler ama kendi kaybetti küs değiliz ama hiç birimiz arayıp sormuyoruz yengemi eskiden bizim yaşadığımız şehre geldimi prenses gibi davranırdık

AİLE derken akraba mi aile mi ben akrabaları mi saymıyorum. Artık zor günde varolabilmektir önemli olan iyi gün dostu çok düğün yaparsın herkes gelir oynar gider ama bi sıkıntın olsun kim gelir? İyi tanımak lazım insanları ama aile yapıyosa bunu bu insanı yikiyo

Ele karısınca ne olcaz diyorlardı ya çok doğru el girdi mi aileye herkes degisiyo

Bende kimseyle gorusmek istemiyorum.
Ara ara dönem dönem oluyo bende
Yaninda guldugum,mutlu oldugum insanlari bile gormek istemiyorum
Gelmesinler,aramasinlar,sormasinlar istiyorum.

Yalniz kalip kabuguma cekilmek istiyorum
Agliyorum, uyuyorum,disari cikmiyorum.
Arasalar bakmiyorum.
Suratim bi asiliyo goren cenaze var sanir.

Ben icimde biriktirdiklerim,yasadiklarim,soyleyemediklerim, yapamadiklarimin disa vurumu gibi.
Yani onlari dusunup dahada hircinlasiyorum.

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?

Var .. Mesela ben .. Ama eminim sen ve benden çok var ..

Süper yazmışsınız.

Dönem dönem oluyor demek ki herkese.
Ben de o dönemlerden birindeyim.
Arkadaşlık kavramına da inanmıyorum. Bir tane dostum var.
Kimseye güvenmemekte haklısınız.AİLENİZ dışında
Çok kötü hiseettiğiniz zaman özelden yazabilirsiniz.
Çok yalnız hisseden diğer arkadaşlar da özelden yazabilir.

Benımde arkadaşım dostum annem veya bır akrabam yakınımda değil. Annem hergun arar sorar.
Normalde dışardan bakarsanız bana çok yalnız gözüküyorumdur. Ama evde 2 tane kedım var. Onlar benım hrseyım.
Arkadaşım , dostum , annem , yerı geldiğinde eşim :) Geceleri bana eşim sarılmazken sıcak dıye tüy yumağı oğlum sarılıpta yatar. Oyy onlar olmazda bende depresyone girerdim. İyi ki varlar.

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
aynı ben ..

2buçuk yıllık ilişkim bitti biteli böyleyim ..
yaklaşık 8 aydır böyleyim yani ..
yeniden güvenebilsem birine o ağır tahribatı yok edebilsem kendimde rahatlayacağım belki ama ...
yok güvenemiyorum öyle bi esaret kurdum ki kendime kendi içimde ..
neyse

çok konuştm galiba kusura bakmayın

İnsan bazen yalnız kalmak istiyo ama çok fazlası da zarar. İnsan kafayı yer kendini dinleye dinleye.

İlişkin bitmiş çok seviyodun belki ama evlilikler bitiyo insanlar çocuklarıyla yaşam mücadelesi veriyo. GÜÇLÜ olmamız lazım insanın başına hersey geliyo çünkü bu hayatta

Bi şeylerle meşgul olmak güzel. Bi mesguliyet olmasa insan kafayı yer. Aslinda bu hayata bi kere geliyoruz herseyin iyisini hakediyoruz Allah herseyi insanların hizmetine sunmuş. İnsanlar Yaşam kalım savaşı veriyor görüyoruz bizim Derdimiz onların yanında çok basit aslinda. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman.

Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…