Kendini yalnız hisseden var mı?

Niye yalnız bıraktılar anne baba kardes yok mu çalışıyorsun sanirim
Evet çalışıyorum allaha şükür .. Zaten çalışmasaydım çok zor durumda kalırdım heralde. Anne bana abla var. Babam hep şu duyduğumuz sorumsuz babalardan. Annemle babam ayrı bu arada... Babamı sorumsuzlugundan dolayı aramıyorum . Olmasa da olur yani çünkü pek bir babalıgını görmedim. Annemle ablam da benim kötü geçen evliliğimde hiç yanımda olmadılar cok üstüme geldiler..Bana inanmadılar. Ben de artık bana zarar verdikleri için hayatımdan çıkardım. Çok kızgın ve kırgınım. Hiç destek olmadılar herşeyimi kendim hallettim yeni hayat kurmak vs.. O yüzden bu saatten sonra da barışmıcam ve affetmicem. İşte bu yüzden yalnızım.

Kanundan canından olan insanlar nasıl yapar bunu Anne hele ablası geçti de anne okadar doğuruyor büyütüyor benimde evladım var gozum gibi bakıyorum nasıl sahip çıkmam Allah şaşırtmasin da aslında herkes fanı bugün variz yarın yokuz çok bağlanmak lazım kimseye

Anne değilim ama empati yaptıgımda ben de anlamıyorum bir anne nasıl 2 yıl boyunca aramaz diye.. Hele ki boşandıgımda bir telefonunu beklerdim, aramadı. Ablamdan hep cesaret aldı çünkü benim de ona muhtac kalıp kapısına gideceğimi düşündü. Ama allaha şükür muhtaç olmadım. Allah şaşırtmasın. Ama siz şanslısınız en azından bir aileniz var, evladınız var.. O yüzden yalnız hissetmesin kimse kendini beterin beteri var :)

bi tane bile dostum yok dertlesecek kimsem yok ailem var erkek arkadasim var askerde. Yalniz hissetmiyorum ki yalnizim zaten..

Dertleşmekisterseniz özelden yazın arkadaşlar izmir varsa görüşürüz se inssllah

Oglunla ilgilenmiyo mu? Oğluna kim bakıyo sen isteyken? Allah yardımcın olsun ya hem ana hem baba olmuşun sen. Güçlü olmak lazım her zaman
Oğlum 5. sınıfta. Okuldan çıkınca etüte gidiyor. Babası başka şehirde. Ayda iki kez hafta sonu oğlunu görmeye geliyor.

Ben uzun zamandır böyleyim.
Ama yanımda olanlara şükürler olsun ki varlar diyorum.
aslında bardağın dolu tarafına bakabilsek yalnız değiliz ki hiç biz.

Allah yardımcın olsun
Teşekkürler. Sen de üzme kendini lütfen. Sağlıklısın, ailen artık eşin ve çocuğun ve şükür ki yalnız değilsin, yanındalar. Hayatın keyfini çıkar. Kendini sev. Öpe koklaya büyüt çocuğunu, o kadar çabuk büyüyorlar ki anlayamıyorsun bile.
Üzülme. Herşey olacağına varıyor zaten. Hiç bir şeyi takma. Hayat herşeye rağmen devam ediyor.

Dog
Doğru söylüyorsun ama takılıyo illa ki hersey iyi gitmiyo Allah herkes için hayırlısıni versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…