Kendini yalnız hisseden var mı?

en son yanlızım dıye konu açtığımda biri sabote etti konumu gece gece kapandı temelli yanlız kaldım
amman diyim

Beeen, bende öyleyim genelde mutsuz olduğumda oluyor doğal olarak ama her insan zaten kendiyle Başbasadir unutma:)

oo sen neden banlandın ya ya deli etti beni dengesi sonrada duygu sömürüsü yapmadı mı tam deli etti beni sanki ben ona sataşmışım gibi
Evet onunla polemiğe girdiğim icin banlandım. Bozuk psikolojisini senin konunun içine kustu resmen. Su an kendisi de banli

Evet onunla polemiğe girdiğim icin banlandım. Bozuk psikolojisini senin konunun içine kustu resmen. Su an kendisi de banli
hiç çıkamaz inşallah ya bunun gibiler nasıl öğretmenlık yapıyor anlamıyorum allah evlatlarımızdan saklasın

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Gayet normal. Pskilojik bozukluk yok. Izole olmussunuz. 21. yuzyil yalniz kadin sendromu.

Amin bende sasırdım öğretmen oldugunu öğrenince. Öğrencilere yazık.
aynen canım ya gece gece elime geçse parçalardım herhalde 5 yıl boşuna ringde dövüşmedim neyse konu sahibesinide ben sabote etmeyim görünce konuyu bi yazam dedim :)

aynen canım ya gece gece elime geçse parçalardım herhalde 5 yıl boşuna ringde dövüşmedim neyse konu sahibesinide ben sabote etmeyim görünce konuyu bi yazam dedim :)
İyi yaptın senin avatar beynime kazındı nerde görsem tanıyorum seni :)

Sadece yalnız hissetmiyorum yalnizimda

21 yaşımdayım ve yalnızımm çünkü lise arkadaşlarım arkamdan vurdu, şuan ünideyim ve hem eğlenceli hem de fedakar gerçekten seven bir arkadaş bulamıyorum çok yalnızııım tek kız olarak

21 yaşımdayım ve yalnızımm çünkü lise arkadaşlarım arkamdan vurdu, şuan ünideyim ve hem eğlenceli hem de fedakar gerçekten seven bir arkadaş bulamıyorum çok yalnızııım tek kız olarak
Bulursun inşaallah ya koca üniversitede de yalnız takılma olmaz bende okudum yine vardı o zamn çevre her türlü etkinliğe katil seminerler vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…