Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

Bu tavrınız çok hoşuma gitti. Bazı kişiler korkularının esiri olup göz boyayıcı ama mutsuz hayatlar yaşıyor. Mal mülk çok da olsa bir süre sonra sıradanlaşır diye düşünüyorum.
Mutluluğunuz daim olsun.
Şu ana kadar ki kendime yaptığım en büyük kötülükten kurtulmak , boşanmak :)
Hayırlı olsun o zamaaan
Nasıl mutlu olduğumuzu keşfetmek çok önemli tabi sevindim sizin adınıza

1. Spor yapmak
Butun bedensel, zihinsel hastaliklari engelliyor vallahi
2. Duzgun beslenmeye alismak
3. Sokakta kosedeki kediyi beslemek, onunla arkadaslik ahbaplik etmek.
Gercekten cok seker bir hayvan:)
Genel olarak hayvan gordugumde hemen severim. Ev hayvaniysa sarilirim bile
4. Ailemle kaliteli vakit gecirmek, annemi mutlu etmek
5. Bugunlerde flort ettigim bir keko var, az biraz ilgi gosterince simarmisti. tatile gittim, orda sahilde kesildim kestim ohhh canima degsin. Adam neye ugradigini sasirdi
6. Mutlu eden seylere vakit ayirmak, bu kekoyla vakit gecirmek

Cahil cuhela ya laf anlatmayı bıraktım
Bana karışan herkese rest çektim mutluyum mesudum
Kv ve borulceler de uzaktan uzaktan hasetlensin ohhhhh

Kitap okumak (hiç savaş ve açlık görmemiş olmakla ilgili şükretmemi sağlıyor)

Anne ve babamı hiç kırmamış olmak vicdanim için yaptığım en iyi şeydir.

Erken evlenmemek (29 yaşımda) ve eşimle evlenmek. Bunun için anne baba rızası istemek.

Bir spor yapmış olmak (Siyah kuşak karateciyim. Fakat seneler oldu ki bıraktım)

Bir üniversite okumuş olmak ( Işsizim ama kolumda bir altın bileziğim var)

Ehliyet sahibi olmak ve araba almak (Allah bütün kadınlara nasip etsin. Istediğim an istediğim yere gidiyorum ve anne babamı da götürebiliyorum)

Çaresizliğin ne oldugunu çok iyi biliyorum. Hastalığı biliyorum. Ve sağlık ne kıymetli bir nimet bunların farkındayım. Düşündüm ve sağlıksız bir insanın hiçbir şeyden mutlu olamayacağını anladım. Bunu görmek başka ve idrak etmek bambaşka şeylerdir.

Bir el sanatı ögrendim. (Kanaviçe) kendime yapıyorum. Yakınlarıma yapıyorum. Stres atıyorum.

Hint kültürü ile tanışmak ve hint filmi izlemek (farklı kültürlerin aslında çok renkli olduğunu fark ettim. Değişime daha açık hale geldim)

Kalbimi kıran insanlara bunu söylemek ve içime atmamak da benim için bir devrimdir. Bunu herkese tavsiye ederim.

Ve susmak, haddimi bilmek... Babam der ki;insanoğlu sustuğu müddetçe emniyettedir. Gerekmedikce kimsenin işine karışmam. Tam 31 yaşındayım ve kendime "sana ne" dedirtmedim hiç.

Mutluluk için sebep beklemiyorum. Insani sebepler mutlu edemez. Insan mutlu olmak için sağlığını aklina getirse... yeter de artar bile.

Son düzenleme:
Ben hiçbir zaman kitap okumayı seven bir çocuk olmadım. Bunun bir eksik olduğunu da düşünmemiştim.

Ben genelde hızlı konuşan bir insanım harfleri yutarım ve çoğu zaman insanlar beni anlamakta zorlanırdı. Benden 10 yaş büyük kadınların tane tane konuşup daha temiz cümleler kurduğunu fark ettim ve açıkçası kıskandım.
Kitap okumaya başladım mart ayından beri tabiki kitap okumak en sevdiğim aktivite olmadı ama kitap okumayı sevmesem de kitap okumam gerektiğini anladım. Konuşmamda şimdiden belli bir düzelme var inşallah daha da düzelecek okuya okuya. Ayrıca okumak insanı sosyal medyadan uzaklaştırıyor.

He deyip gecmeyi öğrendiğim günden beri daha az kafaya takıyorum herşeyi.

Bir de o he he denilecek insanları tümden cikarabilsem hayatımdan en güzeli o olacak.

Ve tabiki, evladımı kendim büyütmek..
Onu büyütürken kendimi buldum, kendime döndüm, aydinlandim, ondan başka kimseden ogrenemeyecegim şeyleri öğrendim

uzak şehre atanmak herşeyi degistirdi :)
en karanlık noktadan sonra şafak olmasi gibiydi benim için.

hayatimda herşeyi temelli degistirdi diyebilirim. artık herseye daha farkli bi acidan bakıyorum. mutluyum huzurluyum, hayallerim isteklerim var.
uzakta olmak kimse olmamasi kötü gibi görünüyo dışardan bakinca ama benim için en elzem seymis. başıma gelen en iyi şey diyebilirim :)

-üni okurken dört yıl yurtta kalmak -herkesin gitme demesini takmayıp ilk tayin olduğum yere gitmek. - ehliyet almak. -kitap okuma alışkanlığı edinmek. -yeri geldiğinde herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabul etmek - hayattan ve insanlardan yana beklentilerimi minimumda tutmak. -elimden gelen her şeyi yapıp sonrası için teslim olmayı kabullenmek

Kimseyi dinlemeyip tup bebek tedavisine başlamak ve yıllar sonra iki küçük mucizemi içimde büyütmeye başlamak hayatımda aldığım en büyük en riskli en muhteşem karar sonuç çok mutluyuz

Kendim için yaptığım en büyük iyilik, Asgari ücret ile olsa da çalışmak.
Lisedeyken cahillik yapıp bıraktım. Bi çocuğa platonik aşık oldum. Mesleği yerinde yakışıklı Bi çocuktu. Ne yapsın beni dedim. Sonra bi aydınlama yaşadım. Liseyi dışardan bitirip iki yıllık kazandım sonra 4 e tamamladım. Sonra üçüncüye kayıt yaptırdım. (onu henüz bitiremedim) ehliyetimi aldım. Kitap okudum bol bol. O zamanlar çok büyük şeyler gibi görüyordum ama şuan bir hiç olduğumu düşünüyorum.
Güç bulabilsem yüksek lisansa hazırlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…