- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi little bird
-
Merhaba bende şu ara kendi kendime evde İngilizce çalışıyorum siz nasıl başardiniz acaba özelden yazar mısınız lütfen konuyu dağıtmak istememKendi çabamla dil öğrenmek, kariyerimde bir üst noktaya kendimi taşımak oldu zannediyorum.
Ayrıca paylastiginiz söze katılmıyorum ben. Tam tersi insan mutsuzken eksik olduğu yönü değil en iyi olduğu yönü düşünüp devamlı bunun gibi daha nicelerini yapabileceğini kafasından geçirmeli.(Bunu psikoloğum söylemişti) bu yüzden ben de buraya yazdıklarımı kafamdan geçiriyorum mutsuzken. Daha nicelerini yapabilirim, ben de o güç var diyerek.
Hayatta krndim için yaptığım en güzel şey terapiye başlamak oldu. Ruh dinginliği herşeye bedelmiş.Bu aralar kendi bazı karakter özelliklerimden memnun değilim, sevgilimden ayrıldım derken kendimi mutsuz bi dönemde hissediyorum.Şöyle bi twit vardı:
*bu dönemi atlatana kadar yetersiz olduğun herhangi bir konuya odaklan ve o konuda mükemmel olana kadar çalış*
Ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Zihinsel veya başka manada da olabilir ve başkalarının yaşadıklarını okumayı da seviyorum.
Sizin için bu zamana kadar kendim için yaptığım/yapıyor olduğum en iyi şeydi dediğiniz şeyler varsa onlar ne? Sizi ne şekilde değiştirdi/etkiledi?
Bu spor olur ,diyet olur, toksik insanları hayatınızdan çıkarmak olur, bir düşünce şeklini değiştirmek olur, sevgilinizden ayrılmak olur, barışmak olur, felaket gibi görünen ama bir şeyler katan bir olay olur; çok fazla örnek verdim kısacası aklınıza gelen her şey olur, ben okumayı severim başkalarının hayatından kesitleri; yorumlarınızı bekliyorum.
Cidden rahatlık herkeşe tavsiye ederimKv ve gorumcelerle kusmek
Abi daha iyi ne olabilir ki
nasıl zayıfladınız neler yaptınız? ve sizce ben bebekle ne bölüm okuyup çalışabilirim?Spora başlayıp 15-20 kilo vermek.bu sayede acayip fit görünmek.
Beni huzursuz eden insanları hayatımdan çıkarmak.
Tabiki okuyup çalışmak kendi paramı kazanmak.
Genelde kendim için pek birsey yapmıyorum çocuklar oldugundan beriama yukarıdakiler de fena sayılmaz
Ah canım yanlıs anlaşılmış haklısınız tabi.okuma ve iş kısmını evlenmeden önce yaptım cok şükür.o konuda yardımcı olamayacağım.zayıflama kısmında ise yürüyüşle başladım.akşam 7 den sonra yemedim.ekmek hamur işi tuzu şekeri kestim.8 kilodan sonra yürüyüşün yanına pilatesi ekledim.6-7 ay sürdü sonra 2 sene kilo almadım.hamilelik dogum derken şu an 10 kilo fazlam var.ama bebegim büyüsün yeniden yapacagım inşallah.zayıflık gibisi yok gerçekten.nasıl zayıfladınız neler yaptınız? ve sizce ben bebekle ne bölüm okuyup çalışabilirim?
Sagolun cevap icin:) ama ben gerçekten ne okuduğunuzu merak ettim arayis icindeyim cunku, bi mesleğim olsun istiyorum okumak istiyorum ama pisman olmayacağım guzel is imkanı olan bi bolum istiyorum, aslinda o yüzden sordum fikir amacli :)Ah canım yanlıs anlaşılmış haklısınız tabi.okuma ve iş kısmını evlenmeden önce yaptım cok şükür.o konuda yardımcı olamayacağım.zayıflama kısmında ise yürüyüşle başladım.akşam 7 den sonra yemedim.ekmek hamur işi tuzu şekeri kestim.8 kilodan sonra yürüyüşün yanına pilatesi ekledim.6-7 ay sürdü sonra 2 sene kilo almadım.hamilelik dogum derken şu an 10 kilo fazlam var.ama bebegim büyüsün yeniden yapacagım inşallah.zayıflık gibisi yok gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?