Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

Hangi birini anlatayım şaka bir yana benim için en önemli şey kitap okumak. Cidden bak saçma gelebilir ama iyiki bunu kendime yapıyorum. çevrem hep şey der ne çok okuyorsun. Bilmiyorlar ki okudukça kendimi buluyorum. Kendimi keşfediyorum. Kendimi sevmeyi öğreniyorum. Nasıl biri olmak istiyorum ve şuan o hayalimdeki karaktere ne kadar uzağım bunları düşünüyorum. Ve kitaplar buna çok yardımcı oluyor. Bide ilişkiyle ilgili birşey söyleyeyim ilişkide ilk planda kendi mutlulugumu tutuyorum (bencillikle karıştırma ama öyle birşey değil). Çünkü gördüm ki ben mutlu değilsem karşımdaki adamda mutlu olmuyor ilişki de bişeye benzemiyor.

Kesinlikle ve kesinlikle ''Hayır'' demeyi öğrenmek. Başkasına kırılmasın diye zoraki evet derken kendime hayır dediğimi fark ettim, e gözümde başkası benden daha mı kıymetli yani deyip herkesin gönlü olsun'culuktan canım kendime döndü olay

Merhaba bende şu ara kendi kendime evde İngilizce çalışıyorum siz nasıl başardiniz acaba özelden yazar mısınız lütfen konuyu dağıtmak istemem

Hayatta krndim için yaptığım en güzel şey terapiye başlamak oldu. Ruh dinginliği herşeye bedelmiş.

Antidepresan kullandim bu benim icin donum noktası oldu devamli olarak kullanmam mesela kendim icin yaptığım bir sey kullanmadan önce uzun sure rahatsizdim toparladim. Onun dışında okul kazandim calismayi seviyorum bunun etkisi var sanirim. Kotu huy olarak onceden cok kuserdim simdi bu huyumu biraktim hemen affediyorum barisiriyorum daha sinirli ve hircindim bu huyumu da torpuledim suan ise ingilizcemi gelistirmeye çalışıyorum

Enerjimi sömüren , yaşama sevincimi elimden alan, gördükten sonra 10 gün kendime gelemediğim kayınvelidemi hayatımdan çıkardım. 34 yıllık hayatım boyunca kendime yaptığım en büyük yatırım bu. 2 aydır kuş gibiyim valla.

Bir kadın olarak yaptığım en doğru seylerden birincisi okuyup mesleğimi elime alıp kendi ayaklarım üzerinde durmak oldu. İkincisi ise baslar baslamaz evlenip bütün maaşımı ceyizime vermek yerine kendime araba alıp kimseye muhtac olmadan yasamam oldu. Sonrasında yaptığım en doğru şey ise bana gerçekten deger veren eşimle evlenmek oldu.

Kendim için yaptığım en iyi şey kendim olmak. Canım ne isterse onu yapmak insanları önemsememek, küsen küssün giden gitsin sallamamak, tabiiki değer verdiklerim hariç, araştırmacı olmak, sürekli bişeyler öğrenmek, ve bana fayda sağlayan insanları hayatımda barındırma, özellikle de fesat, dedikoducu insanlardan uzak durmak. İçimdeki çocuğu hep yaşatmak, ve de eşimle tanışmak

Kendim için yaptığım en iyi şey , yanında her konuda rahatça konuşamayacağım insanlarla asla konuşmuyorum meraba bile demiyorum.
Hayatımda sadece içten insanlar var.hayatımdan çıkardıklarıma teyzem falanda dahil...

nasıl zayıfladınız neler yaptınız? ve sizce ben bebekle ne bölüm okuyup çalışabilirim?

nasıl zayıfladınız neler yaptınız? ve sizce ben bebekle ne bölüm okuyup çalışabilirim?
Ah canım yanlıs anlaşılmış haklısınız tabi.okuma ve iş kısmını evlenmeden önce yaptım cok şükür.o konuda yardımcı olamayacağım.zayıflama kısmında ise yürüyüşle başladım.akşam 7 den sonra yemedim.ekmek hamur işi tuzu şekeri kestim.8 kilodan sonra yürüyüşün yanına pilatesi ekledim.6-7 ay sürdü sonra 2 sene kilo almadım.hamilelik dogum derken şu an 10 kilo fazlam var.ama bebegim büyüsün yeniden yapacagım inşallah.zayıflık gibisi yok gerçekten.

Sagolun cevap icin:) ama ben gerçekten ne okuduğunuzu merak ettim arayis icindeyim cunku, bi mesleğim olsun istiyorum okumak istiyorum ama pisman olmayacağım guzel is imkanı olan bi bolum istiyorum, aslinda o yüzden sordum fikir amacli :)

Hayır demeyi, kendimi önemsemeyi, haklıyken susmamayı, değerli olduğumu kendime yüksek sesle ifade etmekten korkmamayı öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…