Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

İlham verdin. Bende de var bunlardan. Bir hafifler miyim dersin?

Çocuklarım olduğundan beri en çok özlediğim şey rahat rahat hazırlanıp yağmur soguk dinlemeden kendimi sokaklara atmak oldu. Bugun bu isteğim tavan yaptı

Şu aralar hayatım için en iyi yaptığım şey; negatif enerji verenleri çıkarmak oldu yok böyle rahatlık diyorum.

Bir de piyano öğrenmek. Hep merak etmiştim, o tuşlara nasıl konsantre oluyorlar diye.. Deneyip öğreniyorum

Kilo vermem oldu daha rahatım fiziksel olarak ama hala fazlam var
Dişlerimi yaptırmak (aşırı uzun sancılı bir süreç hala devam ediyor)
Cilt bakımına başladım
Şu an elimde olan kitapları bitirmeye çalışıyorum
Yüksek Lisans hedefim var nereden başlayacağım bilmiyorum ama

Öğrenmek istediklerim ise gereksiz insanları kafaya takmamayı öğrenmek onları umursamamak her yerde ve her koşulda

Düşündüm de ne kadar da bencilim
Kendim için çok şey yaptım.
Ama şu sıralar kendimi en takdir ettiklerim;

Konuşmak ve açık sözlü olmak. Bu karşımdakini kırmak anlaminda degil. Yol yordama dikat ederim. Susup susup patlayanlardan degilim. (Eskiden öyleydim) Neyse derdim o an halletmeye bakarim. Bu konudaki degisimim hayatta yolumu acti diyebilirim.

Evi ve dolabımı eşyaya boğmamak.
Bana minimalist denmez ama sade seviyorum. Tıkış tıkış yaşamıyorum

3 küçük çocuğum olmasına rağmen kendi işimi kurmak için çabalamak.
Ki bugün itibari ile iş yerimi kiraladım. Ve önümüzdeki ay deli gibi yoğun bir süreç beni bekliyor.

Kendimden daha sakin, sabirli ve aklı basında biri ile evlenmek.
Eşimle 7 yıl sevgiliydik. Ne istediği konusunda çok net biri. Kimine garip gelir ama ilişkimizin kuralları oldu. 13 yildir birlikteyiz.
Ama sanırım daha çok onun sayesinde.

Bunlarin yanında öğrenmeye ve kendime katmaya çalıştığım sabir, biraz içime dönük ve çözüp yaşamak var. Hayatım boyunca içimde olan o eksiklik hissini tamamlamaya çalışmak, tamam olmak ama oldum demeden :) bakalim

Hayatimi/zi yalanlar uzerine kuran, yokluklarini dusunmek bile icimi acitan, en sevdiklerime butun kirginliklarimi ve kizginliklarimi soylemek, kendim icin yaptigim en iyi sey oldu. Kaybolan yillarim geri geldi mi? hayir. Icimi git gide curuten zehri attim gitti.

Bayıldım size.....

Ne gibi garip kurallar?? Ben de çok net ve sakin biriyimdir de ondan ilgimi çekti :)
Kendin için bişeyler yapmak bencillik olamaz bence en önce kendimiz iyi olalım ki başkalarına da faydamız olabilsin
Başarılar yolunuz açık olsun yeni işinizde ♥

Çalışmak özgüveni arttırıyor, kendi kazancın olunca hayatını şekillendirmek her yönden kolaylaşıyor
Kesinlikle katılıyorum öyle
Spor yapmak
Bi enstrüman öğrenmeye çalışmak
Sağlıklı beslenmeye özen göstermek
İnsan kendine değer verdiğini hissediyor ama çok istikrarlı gidemedim ben maalesef
Bana nedense spora hiç vaktim yokmuş gibi geliyor. Bana hep modumu düşüren kekolar denk geliyor yükselteni de bulurum inş
Cahil cuhela ya laf anlatmayı bıraktım
Bana karışan herkese rest çektim mutluyum mesudum
Kv ve borulceler de uzaktan uzaktan hasetlensin ohhhhh
ne mutlu size
İç huzuru nasıl olur onu anlatmışsınız sanki :)

Teşekkür ederim.
Kurallar normal aslinda ama 19 yasinda koyup 32 yasinda sürdürmesi garip:))

Özür dilemek yasak mesela aramızda.
Yaşanan bir şeyin sebebi vardır.

Ses yükseltmek de yasak normalde ama benim arada yükseldigim oluyor.

Konuşacak durumda değilsek (ofkeli yada çok üzüntülü) ayrı odalarda takılıyoruz, hatta bazen birimiz evden gidiyor :) tartışma ortamında bir şeyin çözülebileceğine inanmıyor
(Arada stres atardık halbuki )

Aramızda şu ana kadar ayrılık lafı hic geçmedi, geçerse ve bu bir kere dile alınırsa olacağına inanıyor. Bunu varsayımsal olarak bile kullanmıyoruz. (Hani olur ya ayrılırsak... gibi bir cümle kuramıyoruz)

Ailelerimiz ile ilgili şu ana kadar sorun yaşamadık, ikimizde saygılıyız ve aile ile ilgili bir meselede herkes kendi ailesi ile çözüyor. Birbirimizi ailelerimiz ile karşı karşıya bırakmıyoruz.
Ailelerimizi birbirimize sikayet etmiyor yada kiyas yapmiyoruz.

Bir şey saklamak, gerçeği çarpıtmak, abartmak yada küçümsemek yok.

Dedikodu yok.
(Bu bazen can sıkıcı olabiliyor, insan iki lafın belini kırar arada:) )

Daha çok var da, yasarken benimseyip arada kaynatmisiz :)
Eğlencelidir, gezmeyi sever, hossohbettir, sempatik, girdiği ortamda dikkat çeker, kolay kolay öfkelenmez, onemser.
Kontrolü bırakmaması, arada boş beleş yasamamasi biraz zorluyor :)
Yakınımızdaki herkes felaket tellalı gibi bir gun cok fena patlayacak kehanetinin gerçekleşmesini bekliyor :)) ben ise sabırlı, sakin ve insan ilişkilerini iyi yönettiğini.
Kendisini birazcık örnek alıyor olabilirim :)

1. Cocuk sahibi olmak, anne olmak
1. esimle tanisip evlenmek
3. kendimi hep gelistirmek okul okumak biri bitince tekrar daha üst kademe okul okumak. Okul okurken üfff bitsin birdaha okul hayati bitti diyorum her defasinda, ama bitince bir sene ara verip yok okul bana iyi geliyor okumaliyim ben bosa giden zamanima yazik diyip...... hoooop tekrar okulda buluyorum kendimi. Ve inan cok iyi geliyor bana. Zamanimi bilgiye harcamak kendimi gelistirmek cok mutlu ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…