- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi little bird
-
İlham verdin. Bende de var bunlardan. Bir hafifler miyim dersin?3 tane yakın arkadaşımı hayatımdan çıkardım. Evleneceğim zaman hepsini aradım süreçten haberdar ettim. Hayırlı olsun bile demediler. Biri tatile gideceğim gelemem dedi. Diğeri aynı yerde yaşamamıza rağmen nişanıma gelmedi ne zaman evleneceğimi sormadı. Öbürü başka bahane buldu. Şimdi düşündüğümde iyi ki artık hayatımda değiller diyorum. Bencil insanlardan kurtulduğum için şükrediyorum.
Çocuklarım olduğundan beri en çok özlediğim şey rahat rahat hazırlanıp yağmur soguk dinlemeden kendimi sokaklara atmak oldu. Bugun bu isteğim tavan yaptıSpora başlayıp 15-20 kilo vermek.bu sayede acayip fit görünmek.
Beni huzursuz eden insanları hayatımdan çıkarmak.
Tabiki okuyup çalışmak kendi paramı kazanmak.
Genelde kendim için pek birsey yapmıyorum çocuklar oldugundan beriama yukarıdakiler de fena sayılmaz
Bir kere bile eksikliklerini hissetmedim. Keşke daha önce yapsaydım diyorum. Harcanan zamana emeğe yazık. Kesinlikle hafiflersinizİlham verdin. Bende de var bunlardan. Bir hafifler miyim dersin?
Bayıldım size.....Kitap okumak (hiç savaş ve açlık görmemiş olmakla ilgili şükretmemi sağlıyor)
Anne ve babamı hiç kırmamış olmak vicdanim için yaptığım en iyi şeydir.
Erken evlenmemek (29 yaşımda) ve eşimle evlenmek. Bunun için anne baba rızası istemek.
Bir spor yapmış olmak (Siyah kuşak karateciyim. Fakat seneler oldu ki bıraktım)
Bir üniversite okumuş olmak ( Işsizim ama kolumda bir altın bileziğim var)
Ehliyet sahibi olmak ve araba almak (Allah bütün kadınlara nasip etsin. Istediğim an istediğim yere gidiyorum ve anne babamı da götürebiliyorum)
Çaresizliğin ne oldugunu çok iyi biliyorum. Hastalığı biliyorum. Ve sağlık ne kıymetli bir nimet bunların farkındayım. Düşündüm ve sağlıksız bir insanın hiçbir şeyden mutlu olamayacağını anladım. Bunu görmek başka ve idrak etmek bambaşka şeylerdir.
Bir el sanatı ögrendim. (Kanaviçe) kendime yapıyorum. Yakınlarıma yapıyorum. Stres atıyorum.
Hint kültürü ile tanışmak ve hint filmi izlemek (farklı kültürlerin aslında çok renkli olduğunu fark ettim. Değişime daha açık hale geldim)
Kalbimi kıran insanlara bunu söylemek ve içime atmamak da benim için bir devrimdir. Bunu herkese tavsiye ederim.
Ve susmak, haddimi bilmek... Babam der ki;insanoğlu sustuğu müddetçe emniyettedir. Gerekmedikce kimsenin işine karışmam. Tam 31 yaşındayım ve kendime "sana ne" dedirtmedim hiç.
Mutluluk için sebep beklemiyorum. Insani sebepler mutlu edemez. Insan mutlu olmak için sağlığını aklina getirse... yeter de artar bile.
Onure oldumBayıldım size.....
Ne gibi garip kurallar?? Ben de çok net ve sakin biriyimdir de ondan ilgimi çekti :)Düşündüm de ne kadar da bencilim
Kendim için çok şey yaptım.
Ama şu sıralar kendimi en takdir ettiklerim;
Konuşmak ve açık sözlü olmak. Bu karşımdakini kırmak anlaminda degil. Yol yordama dikat ederim. Susup susup patlayanlardan degilim. (Eskiden öyleydim) Neyse derdim o an halletmeye bakarim. Bu konudaki degisimim hayatta yolumu acti diyebilirim.
Evi ve dolabımı eşyaya boğmamak.
Bana minimalist denmez ama sade seviyorum. Tıkış tıkış yaşamıyorum
3 küçük çocuğum olmasına rağmen kendi işimi kurmak için çabalamak.
Ki bugün itibari ile iş yerimi kiraladım. Ve önümüzdeki ay deli gibi yoğun bir süreç beni bekliyor.
Kendimden daha sakin, sabirli ve aklı basında biri ile evlenmek.
Eşimle 7 yıl sevgiliydik. Ne istediği konusunda çok net biri. Kimine garip gelir ama ilişkimizin kuralları oldu. 13 yildir birlikteyiz.
Ama sanırım daha çok onun sayesinde.
Bunlarin yanında öğrenmeye ve kendime katmaya çalıştığım sabir, biraz içime dönük ve çözüp yaşamak var. Hayatım boyunca içimde olan o eksiklik hissini tamamlamaya çalışmak, tamam olmak ama oldum demeden :) bakalim
Kesinlikle katılıyorum öyleÇalışmak özgüveni arttırıyor, kendi kazancın olunca hayatını şekillendirmek her yönden kolaylaşıyor
İnsan kendine değer verdiğini hissediyor ama çok istikrarlı gidemedim ben maalesefSpor yapmak
Bi enstrüman öğrenmeye çalışmak
Sağlıklı beslenmeye özen göstermek
Bana nedense spora hiç vaktim yokmuş gibi geliyor. Bana hep modumu düşüren kekolar denk geliyor1. Spor yapmak
Butun bedensel, zihinsel hastaliklari engelliyor vallahi
2. Duzgun beslenmeye alismak
3. Sokakta kosedeki kediyi beslemek, onunla arkadaslik ahbaplik etmek.
Gercekten cok seker bir hayvan:)
Genel olarak hayvan gordugumde hemen severim. Ev hayvaniysa sarilirim bile
4. Ailemle kaliteli vakit gecirmek, annemi mutlu etmek
5. Bugunlerde flort ettigim bir keko var, az biraz ilgi gosterince simarmisti. tatile gittim, orda sahilde kesildim kestim ohhh canima degsin. Adam neye ugradigini sasirdi
6. Mutlu eden seylere vakit ayirmak, bu kekoyla vakit gecirmek
ne mutlu sizeCahil cuhela ya laf anlatmayı bıraktım
Bana karışan herkese rest çektim mutluyum mesudum
Kv ve borulceler de uzaktan uzaktan hasetlensin ohhhhh
İç huzuru nasıl olur onu anlatmışsınız sanki :)Kitap okumak (hiç savaş ve açlık görmemiş olmakla ilgili şükretmemi sağlıyor)
Anne ve babamı hiç kırmamış olmak vicdanim için yaptığım en iyi şeydir.
Erken evlenmemek (29 yaşımda) ve eşimle evlenmek. Bunun için anne baba rızası istemek.
Bir spor yapmış olmak (Siyah kuşak karateciyim. Fakat seneler oldu ki bıraktım)
Bir üniversite okumuş olmak ( Işsizim ama kolumda bir altın bileziğim var)
Ehliyet sahibi olmak ve araba almak (Allah bütün kadınlara nasip etsin. Istediğim an istediğim yere gidiyorum ve anne babamı da götürebiliyorum)
Çaresizliğin ne oldugunu çok iyi biliyorum. Hastalığı biliyorum. Ve sağlık ne kıymetli bir nimet bunların farkındayım. Düşündüm ve sağlıksız bir insanın hiçbir şeyden mutlu olamayacağını anladım. Bunu görmek başka ve idrak etmek bambaşka şeylerdir.
Bir el sanatı ögrendim. (Kanaviçe) kendime yapıyorum. Yakınlarıma yapıyorum. Stres atıyorum.
Hint kültürü ile tanışmak ve hint filmi izlemek (farklı kültürlerin aslında çok renkli olduğunu fark ettim. Değişime daha açık hale geldim)
Kalbimi kıran insanlara bunu söylemek ve içime atmamak da benim için bir devrimdir. Bunu herkese tavsiye ederim.
Ve susmak, haddimi bilmek... Babam der ki;insanoğlu sustuğu müddetçe emniyettedir. Gerekmedikce kimsenin işine karışmam. Tam 31 yaşındayım ve kendime "sana ne" dedirtmedim hiç.
Mutluluk için sebep beklemiyorum. Insani sebepler mutlu edemez. Insan mutlu olmak için sağlığını aklina getirse... yeter de artar bile.
Ne gibi garip kurallar?? Ben de çok net ve sakin biriyimdir de ondan ilgimi çekti :)
Kendin için bişeyler yapmak bencillik olamaz bence en önce kendimiz iyi olalım ki başkalarına da faydamız olabilsin
Başarılar yolunuz açık olsun yeni işinizde ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?