- 14 Mart 2011
- 93
- 0
- 86
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
çenemi tutamıyorum:84:
bazı konularda çok sabırsızım ve insanları kırıyorum.. susmayı becerebilsem.. sonradan pişman oluyorum keşke sussaydım kırmasaydım diye... tamam bunu haklı olduğumu düşündüğüm zamanlarda yapıyorum ama işte yine de kalp kırmak..
fazla sabırlıyım hazır cevap değilim dişli değilim ama anladım ki bu zamanda böyle olmak dezavantaj
birde bu aralar bir özgüven eksikliği yaşıyorum fazla alıngan oldum herşeyi takıyorum kafama
bu ruh halinden bir an önce kurtulmak istiyorum
Cok calisiyorum, halbuki su hayati yasamak varken hala aklim isimde olmasi,
Baskalarina bakiyorum saldim cayira, mevlam kayira, ben ise son karesine kadar organize etmisimdir.
Acaba kim dogru yapiyor, benmi baskalarimi hala karar vermis degilim.
Çok sert olmama rağmen bir insanın kendim ile ilgili yorumuna fazla takıp üzerim kendimi.
Umursamaz duruyorum fakat malesef her şeyi çok umursuyorum.Bir de çok çabuk bir insanı kırabiliyorum.
dengesizimdir acaip. bugun guldugume yarin cok sinirlenebilirim. bana yapilmasindan hoslanmadigim seyleri baskalarina bayila bayila yaparim, onlarda bana yapinca kavga cikar.. Zor karar alirim, cok ayrintilarda bogulurum. Sinirlenince & aileden biriyle tartisinca aglarim! (iyy nefret!!!)
simdilik bu kadar
çok çabuk sinirlenip esip gürleyip sonrada pişman oluyorum.
çok sabırsızım. çok detaycıyım. birşey yapılacaksa o anda ve tam yapılacak.
Çook çabuk sinirleniyorum..o kadar ki gözlerim hiç bişeyi görmüyo..hatta karşımdakini boğazlıcak kadar sinirleniyorum..normal mi sizce..?
her insanı kendim gibi sanıyorum
bu yüzden çok hayal kırıklığına uğruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?