Kendinizde hangi yönlerinizi,huylarınızı sevmiyorsunuz

çenemi tutamıyorum:84:

bazı konularda çok sabırsızım ve insanları kırıyorum.. susmayı becerebilsem.. sonradan pişman oluyorum keşke sussaydım kırmasaydım diye... tamam bunu haklı olduğumu düşündüğüm zamanlarda yapıyorum ama işte yine de kalp kırmak..

bende çabuk sinirlenirim demiştim sinirlenince de zaten açarım ağzımı yumarım gözümü sonradan abarttığımı farkına varıp pişman olurum ama iş işten geçmiş olur

fazla sabırlıyım hazır cevap değilim dişli değilim ama anladım ki bu zamanda böyle olmak dezavantaj
birde bu aralar bir özgüven eksikliği yaşıyorum fazla alıngan oldum herşeyi takıyorum kafama
bu ruh halinden bir an önce kurtulmak istiyorum

bende çok sabırsızım bu işin orta yolu yok mu ya

Cok calisiyorum, halbuki su hayati yasamak varken hala aklim isimde olmasi,
Baskalarina bakiyorum saldim cayira, mevlam kayira, ben ise son karesine kadar organize etmisimdir.
Acaba kim dogru yapiyor, benmi baskalarimi hala karar vermis degilim.

en iyisi orta yolu bulabilmek

Çok sert olmama rağmen bir insanın kendim ile ilgili yorumuna fazla takıp üzerim kendimi.
Umursamaz duruyorum fakat malesef her şeyi çok umursuyorum. Bir de çok çabuk bir insanı kırabiliyorum.

çok çabuk sinirlenip esip gürleyip sonrada pişman oluyorum.
çok sabırsızım. çok detaycıyım. birşey yapılacaksa o anda ve tam yapılacak.

dengesizimdir acaip. bugun guldugume yarin cok sinirlenebilirim. bana yapilmasindan hoslanmadigim seyleri baskalarina bayila bayila yaparim, onlarda bana yapinca kavga cikar.. Zor karar alirim, cok ayrintilarda bogulurum. Sinirlenince & aileden biriyle tartisinca aglarim! (iyy nefret!!!)
simdilik bu kadar

bana yapilmasindan hoslanmadigim seyleri baskalarina bayila bayila yaparim, onlarda bana yapinca kavga cikar..burası biraz kötüymüş sanki

aşırı kıskancım öyle böyle değil ketumum aksiyim biraz da çabuk sinirleniyorum geriliyorum kızınca çok fena dağıtıyorum ayarım yok

Çook çabuk sinirleniyorum..o kadar ki gözlerim hiç bişeyi görmüyo..hatta karşımdakini boğazlıcak kadar sinirleniyorum..normal mi sizce..?

Duygularımla davranıs şeklim kolay kolay tutmuyor ne denıyor buna

bilmıyorum ama yapmacık değilim ama

çok cabuk fıkır değişmek

bırde cok hızlı yürümek yolda

sevmıyorum sanırım bu huylarımı

her insanı kendim gibi sanıyorum
bu yüzden çok hayal kırıklığına uğruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…