Kendinizde hangi yönlerinizi,huylarınızı sevmiyorsunuz

ben de çok hassasım. Ve yapılan şeyleri unutamıyorum hiç. değer verdiğim insanların hatasız olmalarını istiyorum bana karşı.

en ufak bişeyi takıyorum saatlerce sinirimden duramıyorum.. Bide hiç işve cilve yok... Bi aşkım bi canım bile diyemıyorum bn yaaaa

Çok ince eleyip sık dokuyan biriyim. Çok detaycıyım.
En ufak ayrıntıya dikkat eder, hoşuma gitmeyen birşeyse sorun haline getiririm onu.
Fazla abartan bitiyim. En küçük şeyi bile büyütüp abartabilirim.
Beğenmediğim, rahatsız olduğum bir konuda hemen tavır yapabiliyorum.
Gördüğüm, bildiğim birşey varsa ( duruma göre ) söylerim, konuşurum çekinmem. Eleştiririm.
.
.
.
gibi...

kendımde sevmedıgım tek huyum kım ne derse desın karsılarına gecıp susun lan dıyemememm

ınsanlar cok merhametsız acımasız kalp kırma ustası olmuslar bu hayatta kaynanam arkadan konusur konusur duyarım amqa takıı gıdıpte nıye dedın dıyemm neden bılmıyrm ama benmce onlar kadar usta olamadıgım ıcındır

ani parliyorum sonra pisman ooluyorum ama hemen ozur dileyip kurtarmaya calisiyorum :)))
fazla hassasim
esinden full time sevgi ilgi bekleyen insanim
cabuk aglarim

yengecim istee daha ne diyeyimmmmmm :)))))))))

biraz ısrarcıyım sanırım,
takıntılı,
alıngan
iyi niyetliiii bu huyumdan en çok nefret ediyorum çünkü insanlar bunu kullanmaya çalışıyorlar

reglimden önceki 7gün bir canavara dönüşüyorum

çokk krarsızımm,,iyiniyetimden bide sorunlarımı hep içimde yaşarr dert ederimm kimseye bişe bellii etmemmm arsız olmayıı çokk istiorumm,,bidee çok konuşann kişilerden uzakk duruorumm sıkıntıya giriorum...

annemin hep eleştirdiğim yönü bende pörtlemeye başladı valla bişeyi uzatırda uzatırım ay kafamda evirir çevirir gider gelir patlarım ama kontrol altına almaya başladım artık

okb ve borderline mden nefret ediyorum. bikaç şey daha eklenmiş son zamanlarda. ilaç şart dense de, direnmeye çalışıyorum. daha 21 yaşımda yatağa mahkum kalıp uyuşturmak istemiyorum beynimi sürekli platinin verdiğiağrıdan kalbimin ateşlerden çıkmamasından nefret ediyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…