Kendinizde hangi yönlerinizi,huylarınızı sevmiyorsunuz

-çok agresifim
-bazen aşırı tepkiler verebiliyorum.
-bi insana haddinden fazla değer veriyorum , ki bu enn nefret ettiğim huyum.
-sevgilimi çookk kıskanıyorumm
-bazı insanları bana ne yaparlarsa yapsınlar affedebiliyorum.
-haksızlığa gelemiyorum
-çok hazır-cevap bi insanım, haksız olsamda susmam.
-konu ne olursa olsun, gücüme gittiyse saatlerce ağlayabilirim
-bazı şeyleri asla unutamıyorum
-sonradan pişman olacağımı bildiğim halde çenemi tutamam,
insanları kırarım, ama durup düşününce de içim içimi yer, öyle kolayda özür dileyebilen biri değilim.
:26:

bende basak burcu yükselen ikizlerim cok degişkenm kişigimn yerine oturmadıgı düsünüoyrum her seyi kafama takarım ne bilim ya hiç begenmio m kendimi:9

-bana laf atildiginda o kisiyi kirmamak veya rezil etmemek icin susuyorum

-cok kiskancim

-insanlarla kolay kolay kaynasamiyorum güvenmedigim icin

- ´Hayir´ diyemiyorum
- cok kararsizimm kendimden emin degilim
ve son olarak yengec burcuyumm..

Son düzenleme:
Tembelliğimden ve üşengeçliğimden nasıl nefret ettiğimi anlatmaya kelimeler yetmez herhalde. :)

aynısı bende de var iki adım uzaktaki sehpadan kumandayı almak zor geliyor,istemek için diğer odadan kardeşimi çağırıyorum sonra ondan istiyorum tabi çocuk isyanlardaaa

çok fazla duygusalım çok çabuk ağlıyorum bu huylarımdan nefret ediyorum...

Çok suratsızım ! (En sevmediğim huyum ), Elimde değil,etrafımdan az bi gül diye cok laflar işitirim ama yapı meselesi

Herşeyi kafaya takarım en ufak bişeyi bile. Vee acaip duygusalım ota b.ka ağlarım ( Kusura bakmayın ) NEFRET ediyorum bu huylarımdan.

Aşırı sinirliyim hemen patlayıveririm

Çok alınganım en ufak şeyi takarım

İnsanlara çok çabuk güvenirim ama çabuk da soğurum

Birinin derdini dinlediğim zaman kendi derdim gibi üzülür ağlarım çözüm bulmaya çalışırım

Çok özgüvensiz ve çekingenim (neyse ki son zamanlarda biraz düzelme var)

Kimse beni sevmiyormuş gibi gelir (yaşadıklarımın da etkisi var bunda)

Vee çok tembelim yerimden kalkasım gelmiyor çoğu zaman

ne çok kötü özelliğim varmış ya kendime gıcık oldum bak şimdi

Son düzenleme:
annemınde esımınde dediği gibi katır gibi inatcıyım... bana zararı olsa bıle ınadımdan vazgecemıyorum bi turlu ...

acayip sinirliyim. çoğu zaman kendime hakim olmaya çalışıyorum ama eskiye nazaran daha iyiyim.
çok kuşkucuyum bu özelliğimle bir korku filmi oluştururum içimde. senaristler halt etmiş benim yanımda
bir özürle her şeyi affederim yeter ki pişman olsun isterim

yeni geldi aklıma ileri derece paranoyaklık da var bende birinden haber alamazsam kafamda resmen senaryo yazıyorum başına kötü şeylerin geldiğini düşünüyorum :26: bi de arkadaşlarımın herşeyiyle o kadar ilgiliyim ki bazen karşılarındakinin ben değil anneleri olduğunu düşünmeye başlıyorlarmış

Cok alinganim, en sinir oldugum ozelliklerimden biri.
Bazen cabuk sinirlenip asabi oluyorum.
Insanlara karsi onyargiliyim, ve fazla toleransli biri degilim.

Biraz daha gevsek, ve rahat biri olmak isterdim. Bu saydigim ozellikler insani geriyor.

Ay nasıl bi nefret ettiysem şu huyumdan başlığı gördüğüm gibi atladım :)
İnanılmaz derecede paniğim. Ne yapsam düzelemedim

Aşırı paniğim.
5 dk cevap alamasam birinden kesin kaza yaptı,öyle oldu böyle oldu neler düşünürüm elim ayağım titrerr falan hemen
Bir de kuşkucuyum insanlara güvenemiyorum hiç,her sözün altında yalan ararım hemen.
Bir de duygusallık var tabii,erkek arkadaşım biraz soğuk davransın terslesin bütün gün hüngür hüngür ağlarım.
Ay ne manyak bir şeyim ben

bu birinci dediğin senaryo kurma çok kötü canım kuzenimde de vardı tedavi oldu şimdi rahat :)

Kinciyim malesef..Yapılan haksızlıgın kötülügün acısını cıkarmazsam icim sogumazsa uzun zaman gecsede aklımdan cıkmaz.
Aslında bazı mevzularda iyi oluyor..

Ama üzen sevdigim cok sevdigim biriyse kalbini kırmamak icin,karsılık verirsem agır olcagı icin köseme cekilir sinirden bol bol aglarım yada baska seylerden cıkarırım sinirimi..

Ne var sanki relax olsam eskiden böyle degildim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…