Kendinizden daha güzelle arkadaşlık eder miydiniz?

bunu söyleyebilene bravo valla, en azından saçma da olsa dürüst olmuş.
çekemeyip sürekli olay yaratma çabasında olan arkadaslardan iyidir, rezalet çıkarmadan alır başını gider

ama bana gelince, dünya güzeliyle bilem arkadaş olurum valla farketmez :52:

ne kadar sacma.. gercek arkadas böyle konulara takmaz.. hanfendi galiba erkek yönünden biraz sikintili.. erkeklerin hepsi arkadasina bakar diye korkuyor sanirim.. :)

hiçte umrumda bile olmaz öylede çok güzel bir arkadaşımda var
çimen yeşili gözleri altın sarısı saçları ve mütiş bir fiziği var ama hiç kompleks yapmadım yapmam da

Bir insanla arkadaş olmamak için bir sürü mantıklı neden sayabilirim. Ama sırf güzel diye biriyle arkadaş olmamak olsa olsa o kişinin arkadaşlık kavramından bir halt anlamadığını gösterir.

valla şöyle birşey var benim beş altı kişilik bir arkadaş grubum var grupta bi ben bide başka arkadaşım var güzel olarak herkesle anlaşıyorum bi tek o benle aynı güzellikteki arkadaşımla anlaşamıyoruz ben kime aşık olursam o da gidip ona aşık oluyor sürekli beni kıskanıyor (ukalalık yapmıyorum gerçekten öyle ) bilmiyorum yani bayanlar birbirini çekemez ve çok kıskanç olur bu bi gerçek ama ben herkesle arkadaşlık yaparım farketmez

Genç kızken vardı onlarda işyerıne gelirlerdi patronun ağzı akardı ama evliydi bir defasında bu kızlar manken ajansında mı geliyor mu diye espiri yapmıştı bende çok gülmüştüm ama tesadüfen öyle denk geldi

çok saçma....çok çok güzel arkadaşlarım var hiç de böyle şeyler düşünmedim acaip bir konu

Benden daha güzel arkadaslarm elbette var ve ben onlarla gurur duyuyorum ne kıskanması.kıskanalara gelince arkadas ne demek bilmiyolar sanrm.. Gercek arkadasları yok bence.

tabikide ederim. Hatta güzel olduğu için gurur duyarım onunla. Zaten güzel olması önemli değildir en önemlisi iç güzelliğinin olması:)

Böyle Gereksiz Şeylerle Beynini Meşgul Eden, Mantıksız Bir Arkadaşım Olamaz..

Back
X