Kendinizden daha güzelle arkadaşlık eder miydiniz?

oldum ama karakteri biraz defoluymus 8 yildan sonra anladim...
bu arada beni ondan daha güzel bulanlar var ama hakkini yemeyeyim bence bende daha güzel...
ama güzellik nedir ki, gözümüzü agzimi yüzümü biz mi seciyoruz, ama karakterimiz bizimdir, düsüncelerimiz bize aitdir... :63:
güzelligimdense karakterime, düsüncelerime aldigim övgüyü önemserim ben, zaten o arkadasimda bunu cok kiskaniyordu ama ben bir gün bile ona cok güzel denildigi zaman kiskanmadim... :76:

Neden arkadas olunmazmis,anlamam..benim en samimi arkadaslarim fizik olarak guzeldi..hatta yolda yururken insanlarin baktiklarini fark ederdim ve hic rahatsiz olmazdim.begendigimi soylerdim.AMA sunu da gordum bazi bayanlar acaip rahatsiz oluyor,sizinle dolasmak istemiyor acikca da nedenini soyluyor..durust insanlari severim ama Boyle gereksiz sacma sapan seylerden hoslanmam..
Cirkin Kadin yoktur her insanin kendine has guzelligi,cekiciligi vardir..

benim başıma şöyle bir durum geldi öyle ahım şahım güzelliğim yok ama kız arkadaşlarım (2 bayan)sinemaya olsun bir yerlere giderken beni çağırmadan plan yapıyorlar hep derdim niye bana böyle yapıyor bunlar diye bu kadar güzel bakımlı olma kızım sende dedi bana birgün biri ve o iki arkadaşımla bağımı kopardım..neymiş o ya benim çok çok güzel arkadaşlarım da var ben bişey olunca hep onları arayıp buluşuyorum kompleks mi yapayım yanii...hep güzel arkadaşlarım olur inşallah...kalpleri çirkin olmasın...

Son düzenleme:
:d valla şaka maka benim ünv de çok yakın arkadaşım bize öyle demişti biz üç kız çok yakındık sınıfta,tuttu bigün ben kendimden daha güzel bi kızla asla gezmem dedi:96:ki bizden güzel filanda değildi yani:D ben tabi saf güldüm geçtim diğer arkadaş onla arkadaşlığını bitirdi..kendini ne sanıyor o ya dedi bizi demekki bişeye benzetmedğinden yanında gezdiriyor öyleyse dedii bidahada yüzüne bakmadı sonra bende soğudum kızdan valla geldi başımıza çok isabetli bi konu olmuş :Dmerak ederdimbunun gibilerde varmıymış diye:19:

Arkadaş ilişkilerimde hiç böyle bir kriterim olmadı

evet benden küstüler sırf bu yuzden. zaten hissediyodum cekemedklerini, arkadasımn hoslandıgı cocuk benden hoslanınca olaylar patlak verdi. ancak ve ancak sevdiginiz insan guvenılr biri değilse ve ek olarak kendınıze guvenınız yoksa bu durumu ciddiye alırsnz diye dusunuyorum

Bu durum benim de başıma geldi hatta bir kereden fazla. yakın kız arkadasım şöyle bi itirf yaptı.sevgilisi olunca sizi tanıstırmak istemiyorum sen benden daha güzelsin mazallah gönlü sana kayar dedi.diger bi arkadasım hep sana bakıyorlar senin yüzünden ben hiç ilgi çekemiyorm dedi. benle gezmekten kaçınırdı.malesef kompleks sahibi kişiler toplumda oldukça fazla çünkü görüntüye en çok önem verilen dönemlerdeyiz fakat bu yine de insanda iyi niyet ve kişilik aramamıza engel değil. o yuzden benim çok fazla kız arkadasım yok. bende istemiyorum bana zarar veriyo ,az ve öz güzel kalpli dostum var elimde o da baana yeter :1:

benim en yakın kız arkadaşım çok güzeldir ben sürekli iltifat ederim.. oda bana der saçmalama sen daha güzelsin ben ona derim manyakmısın kızım aynaya bakmıyomusun falan :9:

Benim arkadaşlarım da sevgilileriyle buluşmaya gidecekleri zaman gelmemi istemezler
Beni sevdiklerinden eminim kıskançlık falan değil de kaybetme korkusu işte
Tabi fesat arkadaşlarım da yok değil birinden iltifat alayım hemen suratları asılır hemen kusur bulurlar
Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diyip hiç takmam.
Sonuç olarak; kişisine göre değişiyor
Yanındaki kızın güzelliğin,i milletin ona ilgi göstermesini falan hazmedemeyenler kısacası kıskanç kızlar kendilerinden güzellerle tabii ki arkadaşlık etmek istemezler.

bence herkez farkli güzeldir.. bunun bi ölcüsü yok.. sen sari ben esmer gibi bisey... benim gibi düsünmeyenler de kiz arkadasim olamaz. insan dis görünüsüne göre kiz arkadaslarini seciyosa zaten bi eksiklik vardir.

hiç dert etmem..insanın içinde olmasın yeter ki..ha gözunun onunde takar boynuzu ha sen yokken..ruhun duymaz..
hiç kasmam..guzelse guzel..bızde gargamel değiliz heralde..

neden etmeyeyim ki??

yanımdaki arkadaşlarımın bakımlı,hoş,çekici olmasını isterim

arkadaşlarımı bu güzel veya güzel değil diye seçmem dürüstlük en önemlisidir...

neden etmeyeyim bu bir dostluk kıstası değil ki hem bütün arkadaşlarım da çok güzel :nazar:

Son düzenleme:
asla böyle bir kompleksim olmaz
bu söylediğin şeyin tek anlamı vardır o da kıskançlıktır..
kendine güveni olmayan ya da kompleksli olan biri böyle düşünür anca

benim için güzellik değil karakteri önemlidir...maalesef benimde böyle kıskanç kompleksli bir arkadaşım vardı çokta samimiydik zavallı ben dostum dediğim kişinin gerçek yüzünü çok geç farkettim ama yıllardır doğru dürüst görüşmem arada mecburen...Allah'tan evlendide kurtuldum komplekslerinden yaa...:63:

asla oyle bi hırsım olmadı.. benden guzelmıs cırkınmıs diye sid.k yarıstırmadım sonucta.. ama bu durumu yarısmıs gibi gostermeye calısanlar oldu , ben kendımı bildikten sonra gerisi boş.

hatta bundan 2ay önce arkadas gruu içinde öyle konusyoruz evliyiz barklıyız sonucta .. bi konusmamız aksam ustu tek basına dısarı çıkıp gezmekle alakalıydı bende x arkadasım cıkamaz ama eşi kıskanıyor dedım(x arkadas yanımızda yok ama) ;baska bi arkadas gozumun içine bakarak ne tepkı verecegımı merak ederek dediki : x arkadasta senden daha güzel tabıkı eşi kıskanacak filan yaptı ,ben aynen su sekılde kalakaldım :53: sonucta eşlerimiz bir değil ,ne ben o x arkadasın uzerıne kuma geldım nede o benım üzerime.. (şu varkı ben x arkadasımı çok severım iyi kızdır güzeldirde Allah var) o anki saskınlıgım gectıkten sonra dedımkı :tabıkı guzel kız masallahı var,herkesın eşi bir olacak diye sartta yok kımısı kıskanır xin kocası gibi kımısı kıskanmaz benım kocam gibi..
artık amacı neydı bılmıyorum ama ben o arkadastan acayıp kıllandım, x arkadasımla aramı mı acmak istiyornedir cozemedim :57:

benim için bir kriter değil güzellik. mesela en yakın arkadaşım, artık kardeşim gibi, esmer guzeli resmen. ama yanımda guzel birinin bulunmasını asla kıskançlığa vurmam. insanın kendine guveni olması lazım değil mi =)

Back
X