Kendinizden daha güzelle arkadaşlık eder miydiniz?

talihsiz bir açıklama olmuş......
insanın yüz güzelliğinden ziyade kalp güzelliği önemlidir derler ya hani...işte doğru olanda bu...ve genelleme yapmanızda çok yanlış..belki şunu deseniz anlarım..çirkin kadınlar güzelliklerine güvenemedikleri için işi tatlı dille hallederler...bunun kötü olmakla ilgisi yok üstelik bütün kadınlar güzeldir.....

konu sahibi arkadaşıma gelince neden benden güzelle arkadaşlık etmiyimki....
gece koynumamı alıcam :teytey:

bence talihsiz anlama sana hayat tecrübesi olsun bu yazılanlar...guclubacismile

soruyu sorduğuna göre cevabını gayet güzel biliyorsun
içinden çıkartıp bel altıya vurmaya çalıştın apaçık ortada...

asabiyet bu kadar bünyeye zarar. biraz sakinkaydirigubbakcemile3

soru sordum cevap verip vermemekte serbestsin.
senin beyninden geçen düşüncelere vakıf değilim
,sorumun cevabını da bilmiyorum doğal olaraksengözlerimebaksanab

herzaman çirkin kızlar kadınlar tehlikelidir.
bununda örneklerini çok gördüm
çirkin kadınlar akıllarını kullanır hani derler Allah çirkin şansı varsın diye
hep akıllarını kullanırlar erkekleri elinde tutmak için yalanlar söylerler kendilerini paha biçilmez gösterirler.
güzel kadınlar ise zaten güzelim beni kimse bırakmaz deyip yalana dolana girmez.
boşuna demezler Allah çirkin şansı versin diye.
bence çirkin hanımlardan uzak durun derim...
bu söz cemil ipekçininde sözü ben çok güzel kızlar içinde çalışıyrum dedi,ama bebek gibi kılzar sevgililerini çirkin kızlara kadınlara kaptırıyorlar demişti.
bence çirkinlerden uzak durun sengözlerimebaksanab onlar akılla hareket ederler.

bence isabet bir yorum..
aslında burda güzellikten ziyade özgüvenden söz edilmiş bence.. güzel olabilmekten söz edilmiş.doğasında pek hoş olmamasına ragmen,güzel olmayı becerebilmiş ve özgüvenini tamamlamış çok kadın biliyorum. bazıları da zaten ne yapsa ne etse güzel oluyor(şanslı azınlık)

gelelim soruya..kendimden çirkinle arkadaşlık etmeyi tercih etmem her ne kadar direk böyle bir kıstasım,önyargım olmasa da..
tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu. kıskanılmak iyi birşey değil. kıskanan çok tehlikeli olabiliyor,hayatınızı zindana çevirir de ruhunuz duymaz. güzel olmayan her bayan,kendinden güzel olanı kıskanır mı diyeceksiniz.. maalesef ezici bir çoğunluk böyle yapıyor..
istisnalarsa her zaman vardır..
bazı kadınlar çok tehlikeli..
bendeyse erkek saftirikliği var...
sevgilimi elimden alan olmadı belki ama çok şaşakaldım bazi kadınlar karşısında.. hepsinin derdi de sahip olamadıklarıydı.
çirkinler akılla hareket ederler derken,güzellerin kafası çalışmaz denmek istenmemiş burda bence.. güzeller özgüvenleri tam oldugu için,kıskançlık eğiliminde olmazlar ve akılları fesatlığa çalışmaz.özgüveni eksik kesim ise eksik kalan tatminleri yüzünden sürekli tatmin arayışına girerler.bu illa ki sevgiliye el atmak olmaz. ayağına çelme takmak,düşman kesilmek,saklıdan gizliden namertçe zarara ziyana uğratmaya çalışmak,ve çoğunlukla ulaşamadıklarına mundar demek şeklinde cereyan eder.
o yüzden kendi tecrübelerim ve genellemeler dahilinde bu yoruma hak veriyorum.

Son düzenleme:
bence talihsiz anlama sana hayat tecrübesi olsun bu yazılanlar...guclubacismile

böle bir yorum yapmışsın arkadaşa ama
bunun hayat tecrübesiyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum....

nedir yani güzellikmi çirkinlikmi ? güzel olanlar yalansız dolansız ve saffff.....çünkü güzel oldukları için gerek duymuyolar uyanıklığa yalanlara dolanlara ben zaten güzelim diyolar..
ülemiiiii çirkin olanlarda tamamen akıllarıyla hareket ediyolar..her türlü akıl oyunu mevcut ülemiii

baya bir hayat tecrüben varmış..bundan bende faydalanmak isterim..aklımın bi tarafına yazıcam bunu..

güzeller dosdoğru çirkinler güvenilmez.....
güzel ve çirkin ayrımı yoktur arkadaşım...insanlar yaptıklarıyla davranışlarıyla sözleriyle kendilerini güzelleştirirler yada çirkinleştirirler..ne kadar güzel bayanlar görüyorumki o senin çirkin diye tabir ettiklerine papucu ters giydirirler...
senin bahsettiğin şey özgüvenle alakalı...kendine güvenen insan güzel yada çirkin hiç farketmez dosdoğrudur...kendinden güzeliylede çirkiniylede (senin tabirinle) arkadaşlık eder..ama kendine güveni olmayan kişiler bunu kompleks yaparlar o benden daha güzel diye düşünür ve daha bakımlı birinin yanında kendisini eksik hisseder...bundandır onu alt etmek için yapılan entrikalar...güzellikle çirkinlikle alakalı değil.....özgüvenle alakalı.....
bu yorumumu dikkate al arkadaşım sana hayat tecrübesi olsun..
genellemeler yapıp bir gün büyük bir yanılgıya düşme.......yerimseniben

ben 8 aylık hamileyim çok da kilo almadım sadece karnım var benim boyumun yarısında olan ve kilolu olan biri sen de benimle aynı gidiyorsun diyerek espri yapıyor aklı sıra ben de cevap olarak benimki geçici seninki kalıcı üstelik kilo verilir ama boy uzamaz dedim bence sözlerinizi esirgemeyin arkadaşlar hakedenlere laf söyleyip hiçbirşey olmamış gibi davranabilirsiniz.Güzellik konusuna gelince bazı bayanlar kendilerini geliştirmediği için sadece kilo güzellik konularına takılıyorlar bu tip kişilerle kültürel hayatla ilgili konuşmalar yaparsanız apışıp kalıyorlar çünkü karşılık verecek kültür seviyeleri yokk.

sana kesinlikle katılıyorum gizem..
başka konuşacak bir konuları yok çünkü..
üstelik dış görünüşe yorum yapan daha doğrusu herkesin içinde üstünlük kurmaya çalışırmış gibi laf atan insanlara sinir oluyorum.. eskiden takardım, susardım. artık cevabını veriyorum. ve samimiyetimi kesiyorum. en doğrusu da bu bence. güzellik konusuna gelince ; güzellik göreceli bir kavramdır kime göre neye göre? arkadaşım dediğim bir insan maneviyat için yanımdadır kaşı gözü için değil ki..

niye etmiyim ki..

çekememezlik yok bende.komplesk de yok..
hiç ayrım yapmadım bu konuda
hadi sevgilide dış görünüş arayan olurda arkadaşlıkta ne önemi var ? arkadaşlık paylaşma karşılıksız çıkar ,hayatın iyi yanlarınıda kötü yanlarınıda beraber yaşamak omuz omuza olmak değil mi ? karşımdaki güzel olsa nolur olmasa nolur..arkadaşlarımı sadece sırf güzelliklerinden seçseydim beraber anca güzellik gösterisinde bulunurdum..
kıskanıp çekememezlik yapmam hatta iltifat ederim... sevmediğim bir insan bile olsa güzelse maşallah derim..
insanları değerlendirirken tek ölçütünüz güzellik olmasın lütfen

Kime göre, neye göre benden daha güzel olabilir ki? Bu da ayrı bir soru.

hayatımda hiç bu kadar saçma birşey duymamıştım ne alakası var ne kadar saçma egoist aptal insanlar var

Katilmiyorum.. Sacmaliktan baska birsey degil.. :20:
Insanlarin dis görünüsüne göremi arkadas olacakmisiz?
Benim candostum dünya güzeli masallah benim bitaneme.
Bi gün olsun kiskanmadim onu.

Bu sözleri duyunca bir an karşımda küçük sırlardaki ayşegül var sandım bu lafı ancak onun gibi bir kız söyleyebilir. :D

kendine güvenen akıllı ne istediğini bilen bir kadın herzaman kendinden daha iyi kendinden daha bilgili kendinden daha güzel arkadaşlar edinir. bunun tersini yapan bir insan sadecekendi egosunu tatmin etmek isteyen kendine olan özgüvenini yitirmiş bir zavallı ruh hastasıdır

pfff cok gulunc bi durum

sen biriye arkadas olurken dikkat ettigin
tek kriter buysa cok yazik..
bu arada burda sen yaziyorumda kimse ustune alinmasin
genel anlamda soyledim:87:

Back
X