kendinizden en fazla kaç yaş büyük biriyle evlenirdiniz??

hayalperesst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
33
0
86
Adana
merhaba hanımlar.. foruma yeni üye oldum haydi bakalım böle bi konu açtm fikirlerinizi merak ediyorum kendinizden en fazla kaç yaş büyük biriyle evlenirdiniz?? sizce karı- koca arasında yaş farkı olmalı mı ?? kaç yaş farkı ideal ?? ben erkeğin büyük olması gerektiğini düşünüyorum çünkü hem onlar daha geç olgunlaşıyorlar hemde orta yaşlarda erkekler halen azmanken:)) kadın çöküyor ve erkeğin gözü dışarıya kayıyor bu yüzden yaş farkı uygun diyorum ..peki ya sizler???

karsımdakı kısıye baglı eger asık olduysam yası okadar onemlı degıl..
onemlı olan anlasmam ...

5,6 yaşa kadar daha büyük olabilir.
yine de bilemem ne olacağını ama 30 yaşındayken 40 yaş üstü biriyle evlenmek istemem

Eskiden "kocam çok büyük olmasın hatta yaşıt olalım" derdim..
Kocam da benden 6 ay büyüktü zaten..:CüvCüv:
Beraber çok eğlenirdik..
Yine evlenecek olsam yine yaş farkımızın çok fazla olmamasını tercih ederdim sanırım..
Ben çok olgun biri olduğumu düşünmüyorum,karşımdakinin de bana ayak uydurması hoşuma giderdi..olumunekankayizsmile

nemünasebet kadın niye çöksün canım
kadın her daim kadındır.
erkeğin gözünün dışardan içeriye girmemesi kadının çökmüşlüğüyle alakalı değil
erkeğin doyumsuzluğu, hep dahasını istemesiyle açıklanır ancak.
bu erkek geç olgunlaşır argümanını da hiç anlamam.
çifte standartın getirdiği bi avantaj sadece,şımarıklık diyorum ben buna.
neyse soru neydi
- olmasın da

Valla kimse kendini kandırmasın kadınlar erken çöküyor yani çöküyor derken yaşlanıyor.. heleki çocuk doğurduktan snra kendini iyce salıyor..sadece fiziksel anlamda demiyorum eşiylede eskisi kdr ilgilenmiyor tabii erkekte ilgiyi başka yerlerde arıyor demek istediğim buydu...

bence kadın yada erkeğin çökmesi herkese göre değişir ..yaş konusu da aynı şekilde..benden bi kaç yaş küçük biri benden daha olgunda olabilir yada benden çok çok büyük daha kafa dengim olabilir..insanın yaşamında ki tecrübeler,aile ve sosyal çevresi yaşa bağlı olmadan olgunluğunu belirleyici olduüu müddetçe tam bir sınır koymak bence biraz yanlış olur..ama bu da demek değilki tutupta kendimden 10 yaş aşağı yada yıkarı biri olsun..çok uçlardan bahsetmiyorum ..

niye kandıralım ki
reddediyorum iddianı o kadar.
bak etrafına.kel göbekli tonla adam var.
her şeyi kılıfına uydurmayı bilirler ya
kel erkek seksiymiş.göbek yakışıyormuş, zengin gösteriyormuş vs vs.
kadına gelince.bakımsız, bıraktı kendini oluyor.
erkekte ilgiyi başka yerde arıyor dimi
bu kadar fırsatçılar işte
tersini düşün.kadın ilgiyle güzelleşir.
erkek evlendikten sonra ne hikmetse eskisi gibi ilgilenmez olur
ilgi ilgiyi doğurur.kadın alamadığı şeyi nasıl versin.

ev işi kadın yapar...
cocuk yine kadın bakar...
birde calıştıgını düşün... Bu kadın erkegine nasıl ilgi göstersin...
erkegi bi ucundan tutmazsa. en azından cocuklarla bi nepze ilgilenmesi kadın için makul olabilir.
Kadın eşine nasıl zaman yaratsın oda insan ve herkes gibi oda 2 kol ve 2 bacaga sahip.
Doğa üstü güçlere sahip degiliz...

asıl soruna gelelim...
Aramda cok yaş farkı olsun istemem... hayatımdaki insanla aramızda 1,5 yaş var gibi...

bu yoruma bi alkış istiyorum:lepi:

eşim benden 2yaş küçük çokta mutluyuz sonuçta benden küçük olmasına rağmen olgunlaşmış biri

yaşının zerre önemi yok benim için. ne hissettiğim önemli. aramızda 8 yaş var ve çok mutluyum. boshayallersmile

Benden öyle aman aman büyük istemem beni çocuk gibi görüp sürekli her yaptığımı eleştirecek, karşı çıkacak, sen küçüksün lafı edecek...
Kafasını koparırım valla klava:
Yaşıtım olması tercihim...
Nitekim aşkımla yaşıtız naniknanik

Kesinlikle. yerimseniben
Sevgilimle aynı yaştayız hatta bende 3 ay küçük...akannehir
Ama benden 7-8 yaş büyük gösteriyor...
delikafadulden

en fazla 10 bence en ıyısı
yanı en son 10 ıyı :)

esım benden 4 yas buyuk

annemle babamın aarasında 10 yas var

10 dan sonrası sıkıntı yapabılır bence kusak farkı derler yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…