- Konu Sahibi hayalperesst
-
Valla kimse kendini kandırmasın kadınlar erken çöküyor yani çöküyor derken yaşlanıyor.. heleki çocuk doğurduktan snra kendini iyce salıyor..sadece fiziksel anlamda demiyorum eşiylede eskisi kdr ilgilenmiyor tabii erkekte ilgiyi başka yerlerde arıyor demek istediğim buydu...
Valla kimse kendini kandırmasın kadınlar erken çöküyor yani çöküyor derken yaşlanıyor.. heleki çocuk doğurduktan snra kendini iyce salıyor..sadece fiziksel anlamda demiyorum eşiylede eskisi kdr ilgilenmiyor tabii erkekte ilgiyi başka yerlerde arıyor demek istediğim buydu...
niye kandıralım ki
reddediyorum iddianı o kadar.
bak etrafına.kel göbekli tonla adam var.
her şeyi kılıfına uydurmayı bilirler ya
kel erkek seksiymiş.göbek yakışıyormuş, zengin gösteriyormuş vs vs.
kadına gelince.bakımsız, bıraktı kendini oluyor.
erkekte ilgiyi başka yerde arıyor dimi
bu kadar fırsatçılar işte
tersini düşün.kadın ilgiyle güzelleşir.
erkek evlendikten sonra ne hikmetse eskisi gibi ilgilenmez olur
ilgi ilgiyi doğurur.kadın alamadığı şeyi nasıl versin.
bence kadın yada erkeğin çökmesi herkese göre değişir ..yaş konusu da aynı şekilde..benden bi kaç yaş küçük biri benden daha olgunda olabilir yada benden çok çok büyük daha kafa dengim olabilir..insanın yaşamında ki tecrübeler,aile ve sosyal çevresi yaşa bağlı olmadan olgunluğunu belirleyici olduüu müddetçe tam bir sınır koymak bence biraz yanlış olur..ama bu da demek değilki tutupta kendimden 10 yaş aşağı yada yıkarı biri olsun..çok uçlardan bahsetmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?