kendinizden en fazla kaç yaş büyük biriyle evlenirdiniz??

Bakış açın enteresan geldi fakat katılıyorum söylediğine :)
bence en az 4 yaş en fazla da 10 yaş olmalı bir kadınla erkek arasında. Erkeklerin bayandan küçük olmasını uygun bulmuyorum.

:) sorun olmuyor dimi gerçekten mutlusunuz... Bana yaşıtlarım veya 25 yasındaki erkekler toy geliyor.. Sevgilim canım benim herşeyim 10 yaş var ama umrumda değil

hemde hiç sorun değil
aynen küçük çocuk gibiler
olgun her zaman iyidir
ben 23 eşim 34 yaşında hiçbir sorun yaşamadık bugüne kadar rabbime şükürler olsun

En fazla 11 yaş büyük biriyle evlenirdim. Nedense çok uzun zamandır bu görüşteyim sebebini de bilmiyorum :)
en az da 3 yaş büyük biriyle.

Sevgilimle aramda 10 yaş var ve o kdr mutluyum ki zaten hep kendimden büyük, arada böyle yaş farkı olan ve olgun bir erkek istemişimdir. Ve evlenmeyi de düşünüyoruz inş. bence erkek kadından en az 4 yaş büyük olmalı en az diyorum bakın bu bnm fikrim

Son düzenleme:
Ben sevgilimle 2 yıldır birlikteyim ben 21 yaşındayım o ise 40, soner ve aylin gibiyiz yani:) o öğretmen ve aynı çocuk gibi o yüzden her konuda çok iyi anlaşıyoruz, cinsel anlamdada çok mutluyuz seviyorum onu ya:)

7 yaşa kadar farkı uygun buluyorum. benim nişanlımla aramda ay farkı var.ama çok olgun ve düşünceleri düzgün bir erkek. akıl yaşta değil baştadır.ben ondan önce kendimden büyük birkaç kişiye şans verdim gelin görün 1 ay, 2 ay kadar zamanda olmadı gıcık aldım anlaşamadım. benim aşkım onlardan 3 yaş küçük ama cebinden çıkarır.30 unu geçip hala ne istediğini bilmeyen dangoz adamlarla aynı dünyada yaşıyoruz. yaştan önce tartışacak huylar var.

Kişilerin olgunluğuna bağlı bu, 5-10 yaş arası fark olgunluk durumuna göre uyabilir. Ama 10 yaşın üstünde farklar fiziksel farklılıkları da getirir ki bu bence pek uygun değil

Yaşıtım sevdiğim ve çok memnunum bu durumdan, ben şahsen çok da ağır adama gelemem, kıpır kıpırım. En fazla 3 yaş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…