kendinizden en fazla kaç yaş büyük biriyle evlenirdiniz??

Sevgilim benden 3 yaş büyük uyumlu olduğumuzu düşünüyorum en fazla 6-7 yaş büyük biriyle beraber olabilirdim gibi geliyor sonrası fazla gibi bana göre.

ben kendimden 12 yaş büyük birisi ile evliyim sorun çıkmıyor dersem koca bi yalan olur ben bekarken fiks 8 yaş derdim ama planladığım gibi olmadı 12 yaş büyük birisi ile evlendim ve şimdi sorunlarıda ben çekiyorum yani imkanın varsa komik oldu bu söz buraya ama yaşına uygun birisi ile evlen

erkeklerin beyni bayanlara göre 5 yaş geç gelişiyormuş o yüzden 5 yaş derdim ama sevgilim benimle yaşıt bende sevmem öyle çok otoriter erkeği erkek arkadaşım tam kafa dengi zaten aynı sınıfta felandık küçükken o yüzden kişiliğini biliyorum tam olarak

Merak ettim canım ne gibi sorunlar çıkıyor hani mesela senin yapmak istediğin bir şeyi o istemiyor mu ? Kafa dengi mi olmuyorsunuz :44: Tecrübe etmiş birinden duymak daha iyi :)

Merhaba arkadaşlar yeni konu açmaktansa buraya yazmayı tercih ettim tecrübelilerin fikirlerini almak istiyorum çünkü çok kararsız kaldım. Lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin.

Ben 26 yaşındayım, bi tanıdığım 37 yaşında evlenmek isteyen birine beni önermiş, bugüne kadar evlilik, nişan yapmamış. Gerçekte bi kez de olsa görüşmem için ısrar ediyor, ona göre görücü olarak gelmek istiyorlar.
Ön yargılı olmanı istemem en azından bi görüş belki elektrik alırsın kısmet bu iş, yaşı kafana hiç takma, saygılı biri işinde gücünde vs dedi.

Ben aramızdaki yaş farkından dolayı ve daha iş hayatına atılmadığımdan, çalışıp önce birikim yapmak istememden dolayı çok çok kararsız kaldım bir de 37 göstermese de benden olgun duruyor açıkçası ben bu kadar yaş farkı da düşünmezdim tabiki olgun olsun isterim ama ne bileyim en fazla 34 diye düşünürdüm hep ama şimdi onunla gerçekte görüşmeyi bile erteliyorum normal bi şekilde sosyal medyadan yazışmaya başladık ama ben çok kararsızım. Bir de ben lisans mezunuyum o ise önlisans mezunu. Kesinlikle küçümsediğimden değil işi gücü var sonuçta ama bilmiyorum o da kafama takılmıyor değil, ben iki üniverite bitirdim bir de. İlerde sorun yaşar mıyız diye düşünüyorum. Ailemin tepkisi ne olacak diye de merak ediyorum.

Sizin düşünceleriniz nelerdir? Şans vermeli miyim? Sonuçta ilk evliliğim, korkuyorum mutsuz bir evliliğimin olmasından haliyle...doğru karar vermek birine gerçekten güvenmek istiyorum.
Yerimde olsanız ne yapardınız?

Bunlarin huyudur 10 yas kucuk birine talip olmak. Gitsin 35 yasinda bir kadina talip olsun.

Ben onermiyorum gorusecegin kisi 30 yasi gecmesin.

Onun disinda onlisans lisans mevzusuna cok takilma. Onemli olan anlasmaniz ve ortak noktalarinizin coklugu.

------------------
Konuya gelince kendimden en fazla 2 yas buyuk biriyle dusunurdum. Erkekler cabuk kartlasiyor.

Evlenmeden önce o anki yaşımın verdiği psikolojiyle kendimden küçükle evlenmem diyordum.
Şimdi neden olmasın ki çıtırda iyidir diyorum
Çok abartmadan abest kaçmadan mümkündür bence. Ha şuan evliyim ve eşim bnden 6 yaş büyük tabi oda ayrı konu

Vazgeçecek gibiyim zaten bir haftadır faceten yazışıyoruz son iki gündür saçma şeylere takılıyor bazı esprilerime bile alınıyor aynı dilden konuşamıyoruz galiba ve ben daha enerjiğim daha deli doluyum daha şimdiden sıkılmaya başladım o yüzden, gerçekte görüşür müyüm emin değilim.

Kafalar ve kalpler uyumluysa yasin onemi yok. Tanidigim 3 mutlu cift;
Teyzem enisteden 6 yas buyuk
Yakin bir arkadasim(kadin) esinden(erkek) 11 yas kucuk
Biz esimle aramizda 1 ay var esim buyuk.

Aman aman şu kadar yaş olsun diye bir düşüncem yok ama bir kriterse bu bende en fazla 5 yaş büyük olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…