kendinizden en fazla kaç yaş büyük biriyle evlenirdiniz??

bence 3-8 yas kadar buyuk olmalı erkekler eşlerinden

erkek arkadasımla aramızda 5 yas var ve o kadar cok avantajını yasıyorum ki..
benden cok daha tecrubelı hayatı tanıyor.. bide cok zorluklar yasamıs lisedeyken annesini kaybetmiş kuzum hayata atılma aynı zamanda da okuma telası ıcınde olmus hep.. ama cok sukurde basarmıs ıkıncı unı.sını okuyor ve ıyı bı memurıyetı var.. dusununce kendı yasımda bırı olsaydı hala okuyor olurduk ve ben kadar belkı hayatı bılıyor olacaktı. (istisnalar mutlaka vardır ben cevremdekı erkeklerı genellıyorum) ama sımdı onun yanında kendımı cok daha guvende hıssedıyrm cok sukur Rabbıme :)

yaşıtım olsun isterdim ama artık kendimi benden daha büyük, olgun biriyle düşündüğümde mutlu hissetmeye başladım. mesela 8-10 yaş büyük biriyle. 38-40 yaşında olabilir mesela. hatta belki daha da büyük. bu duygu neden oluştu anlamış değilim... :)

erkeğin zor olgunlaştığını anladığımdan mıdır, yoksa kabullenilme ve sahiplenilme hislerini daha yumuşak yaşatacak birini istediğimden mi bilmem...

yaşıtım olmasını istemişimdir hep normalde tanısam abi diceğim birine aşkım canım diyemem ben ve istediğim oldu erkek arkadaşım benden 3 ay büyükopuyorumnanaktan

akıl yaşta değil baştadır o yüzden kişilik önemli ama bence erkeğin yaşı çok fazla büyük olmamalı en fazla 8 yaş

Yas problem degıl anlastıktan sonra fark bıle edılmıyo hemde 17 yasında evlendım

en fazla 5-6 yas sanirim.
ama evlendim zaten,kocisimde sadece 2.5 yas büyük benden opuyorumnanaktan

ya kızlar bugün biriyle tanıştım benden 10 yaş büyük. Aklım karıştı. Tanışmamız tesadüf oldu yaşını düşünmemiştim hiç.sonra arkadaşımdan telefonumu almış. Bu gün görüştük. Meğer benden 10 yaş büyükmüş. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Yakışıklı değil ama zaten tipe takılmamışımdır ben hiç. Karakterini de çok bilmiyorum. Konuştuğumuz kadarıyla o biraz yaşından genç ben biraz yaşımdan olgunum. Güzel bir muhabbet oldu. Hatta bir ara yaşıtlarımla neden anlaşamadığımı farkettim.Hayatımda gittiğim her kursta her aktivitede hep arkadaşlarım benden büyükler olduğunu hatırladım. Ama yine de 10 yaş a ne düşüneceğimi bilemedim. Kardeşim benden 10 yaş küçük. bana göre daha çocuk. Diğer yandan o kardeşin o sana hep küçük gelecektir diyroum. Birde benimle arasında 10 yaş fark var babamla 8 :) genç babaya sahip olmanın dezavantajı herhalde

Benden hoşlandığını görüşmek istediğini söyledi cevap veremedim. Ne düşünmeliyim :uhm: :uhm:

Ben kendımden 10 yas buyuk bırıyle evlendım cokta mutluyum allah bozmasın

Yas problem degıl anlastıktan sonra fark bıle edılmıyo hemde 17 yasında evlendım

aynen canım bende senin gibi 17 yaşında 9 yaş büyük biriyle severek evlendim çokta mutluyum eşim bana o farkı hiç hissettirmedi sağolsun:teselli::1hug::asigim::asigim::asigim:

Ben 46 yaşındayım, eşim 52 yaşında, kızım 24 ve 41 yaşında birini sevdi 1,5 yıl belki bırakır diye bekledim ben bekledikçe onlar birbirlerine dahaçok bağlandılar...hiç evlenmemiş ve düzgün biriydi onun içinde çok sıkıntılı bir süreç sonunda nişanlandılar 8 ayda öyle beklediler nihayet 5 ay önce düğünlerini yaptık şu anda inanılmaz mutlular....ben böyle bir sevgi görmedim desem yeridir anlatılmaz yaşanır denir ya işte öyle bişey...Biz kıyamadık ayırmaya,aklı ve ruhu onda kalsın istemedik şimdi bakıyorum da iyi de yapmışız...kaç psikiyatrise gittim neden böyle oldu diye,neyini eksik tuttuk ki böyle bir tercihi oldu dedim inanın aldığım cevapların hiç biri bize uymadı bende kısmet dedim...kader ve kısmet ötesi yok........

Ben hep esimle aramda 5 yas olsun derdim nedense:)
Ama aramizda 2 yas 9 ay var:)
En fazla 4 diyorum ben. Fazla yas farki olunca ilerde sorun oluyor. Adam yaslaniyor, kadin hala genc kani hizli akiyor uyusmuyorlar. Cevremde var. Birde benim babamla annemin arasinda 12 yas var onlardan biliyorum.

ben de hep benden büyük olsun hatta on yaşbüyük olsun derdim aklım erdi ereli.. ama şu an erkek arkadaşımla aramda 17 yaş var.. bu kadar da olsun dememiştim gerçi ya kısmet ama inanın ancak onunla anlaşabiliyorum daha küçüklerine katlanamıyorum.. yani aslında bu sorunun cevabı kadının ne kadar olgun olduguyla alakalı..

ben de çocukluğumdam beri hayal ederdim 4 ile 7 yaş arasında büyük olsun diye...ve çok büyük konuşurdum yaşıtım bile olmasın diye... ama gel gör ki çok büyük konuşmuşum erkek arkadaşım 1 buçuk yaş küçük benden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…