Kendinize gler ve dalga geer misiniz?

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
arkadaşlar hepimiz hata yaparız ...yanlış anladıgımız durumlar olur........potta kırarız...o an kötü oluruz .....bir müddet sonra....
kendinizle dalga geçip kendi halinize gülermisiniz....??

:roflol::roflol:

Ben çok gülerim.Pot kırsam,yanlış bir laf etsem,düşsem..Bence güzel bir özellik..ınsan kendiyle dalga geçebilmeli..:)

başta kötü olurum............hay allah kahretsin derim..........

etrafa bellide ederim.......dalga gecıyorlarsa....susarım bozuldum ya sınır olurum herkese.......ortalık yumusayınca...........ne yalan söyleyım.........benle dalga gecenlere bende katılırım........

bende aynen çok dalga gecerım kendımle.. özellıkle bazen yaptıklarım yolda aklıma gelır .. ozaman nedensizzz bı sırıtma olur ve gelen gecen bana bakar delimi nee nie guluosaa dıe yada ustlerıne alınırlar aa nereme gülüo bu kız die :roflol: :roflol: bazende yol ortasında gülmemek için kasıyorum kendimi dudaklarımı buzuyorum filan ozamanda bi kahkahayla hepten rezil oluyorum :)))

en son başıma geleni anlatayım..........

kk da bir hata yaptım bir dalgınlık diyelim.......delikafadulden...yerin dibi bile bana dar geldi çok kötü hissettim kendimi...........:sinifsinif:
bu olayı kuzenlerime anlattım......dalga geçtiler espriler yaptılar.........kızlara biraz ciddi olun filan dedim .....ama beni kim dinler....kaydirigubbakcemile3..sonradan bende katılınca ortalık şenlik oldu.......:roflol::roflol:

hadiyaaa gecmıs olun diyim bende sana canım

bende bigun bısıklet suruyorum (ozamanlar aşkım yoktu ortalıklarda) ..
ben bısıklet surerken bi kaç çoccukta bana bakarak - how are you ? dediler bende sazan hemen atladım -fine thans dedım manyakmıyım neyim.. çocuklarda basladılar ooo ingilizcede bılıomuss masallah masallah dıe dalga gectıler benımle :) :) bende ozaman çok kızmıstım kendıme ... bunu dayıma anlatmıstım dayımda turist ömer hosgeldın demıstı klava: :roflol: ozamandan bu zamana adım _turist_ kaldı :roflol: :roflol: :roflol:

çok geçerim hemde...:):) bugün işyerinde tlf bağlayım derken kapattım yanlışlıkla arayanın suratına... adam ikinciye aradı tlf kapattınız diye... santralde sorun var ondan kapanmıştır dedim..tlf bağladım sonrasında arkadaşla beraber baladık gülmeye...

canım duygum bekarken benim kırdığım bir pot vardı
sen konuyu açınca aklıma geldi.........zaten unutmamda
var mı benim gibi pot kıran KK da gelsin
Alaaddin tepesine nikaha gittik.ben pek tanımıyom evlenenleri
uzak babamların arkadaş çevresiydi herhalde
herkes tebrik için sırada gelin ve damatla tokalaşıp tebrik eder ya
işte ben de sıradayım.........................
sıra bana geldi gelin ve damatla tokalaştım
hayırlı olsun denir demi...............ben
ne dedim yanlışlıkla BAŞINIZ SAĞOLSUN dedim:roflol:
ay bana birden ikisi pörtlemiş gözle bir baktılar
o bakıştan sonra anladım dediğimi..........................ayyyy
nasıl utandım pardon ya ay hep karıştırırım bu tür şeylerde neler denir dedim
hayırlı olsun dedim ordan vınnnnnnnn
annemlere anlattım gülüyorlar ben kıpkırmızı
sonra beni bir gülme tuttu hala da aklıma gelince gülerim

ayyy bu topikte güzelmissss a.s. acanin canina saglik, ölmüslerinin canina degsin :roflol: :roflol:

ben kendimle cok dalga gecerim, hatta kimsenin görmedigi seyleri bile gider anlatirim böyle yaptim diye :roflol: saf miyim neyim :roflol: maksat millet gülsün eglensin. vakit güzel gecsin.

bir gün okuldan ciktim, eve yürüyorum. nere daldiysam öylee bakiyorum bi yere. birden direge tosladim :roflol: sonra kafam yerinde degil ya, ayyy cok pardon dedim. sonra baktim ki direkmis :roflol: baktim kimse gördümü diye. ama sonra beni bi gülme aldi, yol ortasinda. eve gidene kadar güldüm. sonra annneme, kardesime anlattim, hep beraber güldük :roflol: :roflol: :roflol:

Ben çok gülerim.Pot kırsam,yanlış bir laf etsem,düşsem..Bence güzel bir özellik..İnsan kendiyle dalga geçebilmeli..:)

herkesten önce ben gülerimki millet dalga geçemez..ama bozulsan kesin bunu koz olarak kullanırlar

Evet, nefsimi eziyorum gitsin :lepi:

demek yalnız degilmişim....kaydirigubbakcemile3insan kendine gülünce dalga geçince ........yaptıgı hata bile başka bir boyuta giriyor....

daha bi rahatlıyor sanki.......

ve daha bir dikkatli oluyor..:lepi:...

ilahi destim.........:roflol::roflol::roflol:

o alaattin tepesindeki nikah salonunda annemle benimde bir potum var sorma gitsin.....

dügüne gittik......senin dedigin gibi sıraya geçtik tebrikler filan sıra geldi anneye babayı tebrik etmeye........
kızın babasının adı muzaffer............annem tuttu ....adama MUZAFFER ABLA HAYIRLI OLSUN DEMEZMİ.......:roflol::roflol::roflol:
allahım bir kötü olduk adamda bozuldu rengi attı ama ne kadarda ......kusura bakmayın desekte..oldu bir kere...........
bu olay epey oldu ama halen aklımıza geldıkçe güleriz.........:roflol::roflol::roflol:

oluyo arkadaşlar bazen dalgınlık bazen bi saflık oluyor ............
komik olabiliyoruz.........:sm_cool::sm_cool:

sadecemeyra ....eger yanında olsam ...bende gülerdim........
sakarlıkların sonuda komık oluyo zaten............kaydirigubbakcemile3

turist ömer ha......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…