- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
evet kendimle dalga geçerim ve şuna inanırım kendisiyle dalga geçen insanın kendine öz güveni çoktur
Ben çok gülerim.Pot kırsam,yanlış bir laf etsem,düşsem..Bence güzel bir özellik..İnsan kendiyle dalga geçebilmeli..:)
herkesten önce ben gülerimki millet dalga geçemez..ama bozulsan kesin bunu koz olarak kullanırlar
Evet, nefsimi eziyorum gitsin :lepi:
canım duygum bekarken benim kırdığım bir pot vardı
sen konuyu açınca aklıma geldi.........zaten unutmamda
var mı benim gibi pot kıran KK da gelsin
Alaaddin tepesine nikaha gittik.ben pek tanımıyom evlenenleri
uzak babamların arkadaş çevresiydi herhalde
herkes tebrik için sırada gelin ve damatla tokalaşıp tebrik eder ya
işte ben de sıradayım.........................
sıra bana geldi gelin ve damatla tokalaştım
hayırlı olsun denir demi...............ben
ne dedim yanlışlıkla BAŞINIZ SAĞOLSUN dedim:roflol:
ay bana birden ikisi pörtlemiş gözle bir baktılar
o bakıştan sonra anladım dediğimi..........................ayyyy
nasıl utandım pardon ya ay hep karıştırırım bu tür şeylerde neler denir dedim
hayırlı olsun dedim ordan vınnnnnnnn
annemlere anlattım gülüyorlar ben kıpkırmızı
sonra beni bir gülme tuttu hala da aklıma gelince gülerim
ayyy bu topikte güzelmissss a.s. acanin canina saglik, ölmüslerinin canina degsin :roflol: :roflol:
ben kendimle cok dalga gecerim, hatta kimsenin görmedigi seyleri bile gider anlatirim böyle yaptim diye :roflol: saf miyim neyim :roflol: maksat millet gülsün eglensin. vakit güzel gecsin.
bir gün okuldan ciktim, eve yürüyorum. nere daldiysam öylee bakiyorum bi yere. birden direge tosladim :roflol: sonra kafam yerinde degil ya, ayyy cok pardon dedim. sonra baktim ki direkmis :roflol: baktim kimse gördümü diye. ama sonra beni bi gülme aldi, yol ortasinda. eve gidene kadar güldüm. sonra annneme, kardesime anlattim, hep beraber güldük :roflol: :roflol: :roflol:
çok geçerim hemde...:):) bugün işyerinde tlf bağlayım derken kapattım yanlışlıkla arayanın suratına... adam ikinciye aradı tlf kapattınız diye... santralde sorun var ondan kapanmıştır dedim..tlf bağladım sonrasında arkadaşla beraber baladık gülmeye...
hadiyaaa gecmıs olun diyim bende sana canım
bende bigun bısıklet suruyorum (ozamanlar aşkım yoktu ortalıklarda) ..
ben bısıklet surerken bi kaç çoccukta bana bakarak - how are you ? dediler bende sazan hemen atladım -fine thans dedım manyakmıyım neyim.. çocuklarda basladılar ooo ingilizcede bılıomuss masallah masallah dıe dalga gectıler benımle :) :) bende ozaman çok kızmıstım kendıme ... bunu dayıma anlatmıstım dayımda turist ömer hosgeldın demıstıklava: :roflol: ozamandan bu zamana adım _turist_ kaldı :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?