- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
Bende kendime çok gülerim özellikle düştüğümde ve sizde de varmı bilemem ama ben lafları çok ters kullanırım bazen. o laf artık aklıma geldikçe gülerim. Bir keresinde bağevinden gelirken bacağıma ağustos böceği yapışmış, canım öyle bir yandıki arabanın içi de karanlık ben bastım çığlığı ve söylediğim söz aynen şu "lambanızın arabası yokmu" ağbimler hala söyler ve gülerler. bizim lambanın arabası yok diye.
arkadaşlar hepimiz hata yaparız ...yanlış anladıgımız durumlar olur........potta kırarız...o an kötü oluruz .....bir müddet sonra....
kendinizle dalga geçip kendi halinize gülermisiniz....??
:roflol::roflol:
hemde nasıl. amahemen gülmem... çok sık pot kırmam ama kırdığımda kötü kırarım. .
apartmanın önünde yaşı bayağı büyük gösteren bir kadının ,4 yaşındaki bir çocuğu her gün oynattığını görüyordum. kadıncağız,bana hep selam verirdi. apartmaqndan bir komşu. ama sohbetim yok. bende ona verirdim. bir gün çıktım baktım yine orada çocukla.
ve ben konuşma gafletinde bulundum. ki bulunmaz olaydım.
_çokşeker bir kız. torununuz mu.?. kadında şok ifadesi ve
__ hayır kızım.
bende şok ifadesi ve toparlamaya çalışma çabası ve akla gelen tek cümle.
_haa. anladım. geç evlendiniz ondan. .
allahım.yer yarılsada içine girsem demekteyim o aralar. .
kadında 2ci bir şok ifadesi. ve
_hayır normal yaşta evlendim ve çocuğum hemen oldu... yaşım büyük değil....
bende de şok devam etmekte. konuştukça batmaktayım. çamlıca da devire devire çam bırakmamaktayım. yapacak tek şeyin konuşmamak olduğunu anlamakla gecikmedim çok şükür. aydan topukla canım ,dedim.... kaç. neyse,size iyi günler dedim. ama. yolda yürürken kendime demediğim kalmadı. sonra anlatınca insan kendine gülüyor ama o an bittiğimin resmiydi..
sonra nemi oldu. kadın bir daha bana selam vermedi...
okypim sarısınlıgına vermiştir kadın naapsın :gitme::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?