Kendinize gler ve dalga geer misiniz?

kendime en çok çekildiğim fotolarımda gülerim ...... çok eğlenceli insanın kendinde kusur buluıp alay etmesi gülebilmemmiz çok güzel her an her saniye biraz daha kendimizii tranıyoruz ve eğlenmenin yalnızda olduğunu anlayabiliyoruz ....

ayy bende kedime çok güleriimm..dalganın ötesinde bişii....
hatta dahgeçen hafta nasıl rezil oldugumu anlatım hemen...
pek çoğunuzun başına gelmiştir belkide...
geçen yolda yürüorum ama acelem var hızlı hızlı elimi kolumu sallaya sallaya yürüorum böleeeee...
elimi sallamamla arkamdan gelen adamın münasip yerine elimi çarpmam bi oldu....:kedi::kedi:
eyvahh diereek arkamı döndüma ama patlıcan gibi morarmış vaziyetteyim...
hani adamda utanmıştır falan dedim ama hıyar herif hoşuna gitmiş olucakki arkasını dönüp dönüp gülüodu..
ya diorum beni normal adam bulmuodelikafadulden

mıLLet de bana deLı der sız bende delısınz be ya kızlar herbıden bende kendımle cok dalga gecer cok guleırım sanırım ınsanın kendıyle basırık olamsından kaynaklanıo ... her ne olursa olsn nasılsa kendımle kusemıyrm ama hayatta en cok saflıgıma ve sakarlıgıma gulyrm

Bende kendime çok gülerim özellikle düştüğümde ve sizde de varmı bilemem ama ben lafları çok ters kullanırım bazen. o laf artık aklıma geldikçe gülerim. Bir keresinde bağevinden gelirken bacağıma ağustos böceği yapışmış, canım öyle bir yandıki arabanın içi de karanlık ben bastım çığlığı ve söylediğim söz aynen şu "lambanızın arabası yokmu" ağbimler hala söyler ve gülerler. bizim lambanın arabası yok diye.

canim o bende de var. bir keresinde ZAMANIMI KASIYCAK BASIM YOK dedim, dememle yanlisligi farkedip topluca gülmemiz bir oldu :roflol: :roflol: :roflol:

ben bunu hep yapiyorummm :roflol:

hemde nasıl. amahemen gülmem... çok sık pot kırmam ama kırdığımda kötü kırarım. .
apartmanın önünde yaşı bayağı büyük gösteren bir kadının ,4 yaşındaki bir çocuğu her gün oynattığını görüyordum. kadıncağız,bana hep selam verirdi. apartmaqndan bir komşu. ama sohbetim yok. bende ona verirdim. bir gün çıktım baktım yine orada çocukla.
ve ben konuşma gafletinde bulundum. ki bulunmaz olaydım.
_çokşeker bir kız. torununuz mu.?. kadında şok ifadesi ve
__ hayır kızım.
bende şok ifadesi ve toparlamaya çalışma çabası ve akla gelen tek cümle.
_haa. anladım. geç evlendiniz ondan. .
allahım.yer yarılsada içine girsem demekteyim o aralar. .
kadında 2ci bir şok ifadesi. ve
_hayır normal yaşta evlendim ve çocuğum hemen oldu... yaşım büyük değil....
bende de şok devam etmekte. konuştukça batmaktayım. çamlıca da devire devire çam bırakmamaktayım. yapacak tek şeyin konuşmamak olduğunu anlamakla gecikmedim çok şükür. aydan topukla canım ,dedim.... kaç. neyse,size iyi günler dedim. ama. yolda yürürken kendime demediğim kalmadı. sonra anlatınca insan kendine gülüyor ama o an bittiğimin resmiydi..
sonra nemi oldu. kadın bir daha bana selam vermedi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem de nasıl gülerim sanırım hayatta en çok kendime kendi şaşkınlıklarıma gülerim .iyi niyetle o kadar lüzumsuzluklarım olurki yaptığım . bazen kendimden şüpe ediyorum :roflol:

okypim sarısınlıgına vermiştir kadın naapsın :gitme::roflol::roflol::roflol::roflol:

ablama dedim artık gülmüyoruz eskiden herşeye gülerdik ne oldu da böyle ciddileştik
yok dedi yine gülüyoruz ama üzülmelerimiz çoğaldı ded isorumluluklarımız çoğaldı dedi

bende hemen gülmeye başlarım sonrada söylerim pot kırdım yada hata yaptım diye sonra hep beraber güleriz. dün arkadaşıma birisinden bahsederken ( dedikodu yaparken yani ) aman işte ikinci eşi ya kıymetli olur ikinciler biz ne halt edelim falan gibi abuk subuk laflar ettim sonra bi baktım arkadaş morarmış anammm dedim ben ne yaptım sende ikinciydin dimi sonra 3 saat güldük :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…