- Konu Sahibi Minimini22
Daha gerçekçi kısa vadeli yapılması basit hedefler koyarak başla bence işe, diğer türlü hevesin kırılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben size aşırı saygı duyuyorumDünyayı gezmek diye bir hedef sizin için çok fazla.
Neden daha başı sonu belli olan bir hayal kurmuyorsunuz?
Mesela ağustosta yıllık iznime kadar balkam tatili için 400 Euro biriktirmek.
Bu gayet mantikli bir plan, bunu hedeflerseniz elinize geçen her parayı Euro'ya çevirir, Pegasus vs kampanyalari takip eder, kafanıza uyan tarihlerde bir kampanya gördüğünüzde bileti alır ve iş yerinize yıllık izninizi bildirirsiniz aylar önceden. Sonra da kendinize bir gezi rotası oluşturursunuz.
Ya da yılbasinda Gürcistan'a gitmek diye hedef kurun, Trabzon'a uygun uçak bileti alın, oradan otobuse biner bakuye gider, iki gün gezer sonra sabah treniyle tiflise gidersiniz. Birkac gün kalıp dönersiniz.
Gibi...
Aşama aşama.
İş için Eskişehir'e gitmisken gece otobusuyle burdura,oradan salda gölüne geçmek gibi ,memlekete giderken yol üstünde güzel bir şehirde mola verip bir gün o şehri gezip ertesi öğlen tekrar arabaya binip nemlekete gitmek gibi ..
Bu saydığım sekilde ben trde 43 şehir, 23 de ülke gezdim. Ki hiç de güzel bir isim,param yok. Sadece planımı güzel yaparım
Şu var, her geçen gün diğer ülkeleri gezme ihtimalin azalıyor.Dünyayı gezmeden önce neden ülkemizi gezmek istemiyor bizim insanımız hiç anlamış değilim karış karış diyar diyar sokak sokak gezilmesi gereken öyle güzel yerler var ki önce şehrinizdeki bir yerden başlayabilirsiniz arkası geliyor zaten
Yanlızmı gezdiniz bir arkadaşlan mı?Dünyayı gezmek diye bir hedef sizin için çok fazla.
Bu gayet mantikli bir plan, bunu hedeflerseniz elinize geçen her parayı Euro'ya çevirir, Pegasus vs kampanyalari takip eder, kafanıza uyan tarihlerde bir kampanya gördüğünüzde bileti alır ve iş yerinize yıllık izninizi bildirirsiniz aylar önceden. Sonra da kendinize bir gezi rotası oluşturursunuz.
Ya da yılbasinda Gürcistan'a gitmek diye hedef kurun, Trabzon'a uygun uçak bileti alın, oradan otobuse biner bakuye gider, iki gün gezer sonra sabah treniyle tiflise gidersiniz. Birkac gün kalıp dönersiniz.
Gibi...
Aşama aşama.
İş için Eskişehir'e gitmisken gece otobusuyle burdura,oradan salda gölüne geçmek gibi ,memlekete giderken yol üstünde güzel bir şehirde mola verip bir gün o şehri gezip ertesi öğlen tekrar arabaya binip nemlekete gitmek gibi ..
Bu saydığım sekilde ben trde 43 şehir, 23 de ülke gezdim. Ki hiç de güzel bir isim,param yok. Sadece planımı güzel yaparım
Genelde yalnız oluyorum. Bir arkadaşla tatil bana eziyet gibi geliyor çünkü arkadaşlarım beni rehber olarak kullanıp her şeyi benden bekliyor malesef. İki kişilik plan yapıp iki kişilik yoruluyorum, bir aksilik yaşayınca bir de onlarin mutsuzluğunu çekiyorum. Her güzel yerde fotoğrafci gibi poz poz onları çekiyorum falan. Benim için tatil değil de eziyet oluyor:)Yanlızmı gezdiniz bir arkadaşlan mı?
Ya tam benim kafadansiniz :)Genelde yalnız oluyorum. Bir arkadaşla tatil bana eziyet gibi geliyor çünkü arkadaşlarım beni rehber olarak kullanıp her şeyi benden bekliyor malesef. İki kişilik plan yapıp iki kişilik yoruluyorum, bir aksilik yaşayınca bir de onlarin mutsuzluğunu çekiyorum. Her güzel yerde fotoğrafci gibi poz poz onları çekiyorum falan. Benim için tatil değil de eziyet oluyor:)
Bazen varsa sevgilimle gidiyorum,ama genelde yalnızım çünkü canım kendim![]()
Şanlıurfadan selamlar burada kimsenin psikolojisi iyi değil bununla beraber çok sayıda ağır hasarlı bina var yanlarından uzaklaşarak geçiyoruz. Gezmek isteyen gezer. Ama o kadar acıya saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum hemen yan sokağımda bile bina yıkılmıştı. Orayı gördükçe orada ölen çifti bebeklerini düşünüyorum.ne konuda dalga geçiyorum ?
Güneydoğu illerini sayalim
Gaziantep
Diyarbakır
Şanlıurfa
Batman
Adıyaman
Siirt
Mardin
Kilis
Şırnak
Adıyaman'ın güneydoğuya bağlı olduğunu bilmiyordum onu geçelim
onun dışında Antep'te bir kaç ilçede çok büyük yikimlar var
geri kalan heryerde hayat olduğu gibi akıyor ?
ne dalgası ?
neden dalga geçeyim ayrica
Vayyy süperDünyayı gezmek diye bir hedef sizin için çok fazla.
Gibi...
Aşama aşama.