- 13 Eylül 2018
- 1.742
- 2.728
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Vitamin konusuna bende dikkat edecegim spora yeni basladim beni fiziksel ve zaman acisindan zorluyor ama istikrar gostermek icin cabaliyorum giyinme konusuna dikkat edecegim1- Kisin d vitamini aliyorum.
2- Muhakkak duzenli spor yapiyorum.
3- Regl haftamda bitter cikolatayi gomuyorum, yaninda da kremali kahve
4- gunumu boluyorum, her seye zaman ayirmaya calisiyorum. 2 cocuklu calisan bir kadinim. Ev duzeni, yemek, calisma, cocuklar derken eger ki kendime ozel bir zaman ayirmazsam bir bakmissin haftalar gecmis, kendim icin tek bir sey yapmamisim. O yuzden evin temizligine 1 saat ayirmissam, 1 saat de sporuma ayirmayi kendime hak goruyorum.
5- sabah muhakkak guzel giyiniyorum, modumu yukseltiyor hemen o gun icin.
6- sabah kalktigimda asla telefonumu/ mailimi vs kontrol etmiyorum, en az bir yarim saat sakin takiliyorum.
Maalesef bu sorunum var olumsuz seyler gunlerce haftalarca yanimda benimle geliyor is yerinde yasadigim olumsuz bi durum evde 7/24 qklimda bunu bir sekilde benimde cozmem gerekiyorHayata 1 kez geliyorsun mutsuz gecirebilirsin mutlu gecirebilirsin, secim
Senin. Ben bugun olumsuz birsey olduysa yarina tasimam kolay kolay..her gun yeni bir sayfa acarim.. kendimi
Mutlu ettigim sey gunden gune andan ana degisebilir..Allah sagliktan etmesin surekli
Uzgun modsuz gezmek kimseye fayda saglamaz
Ergenlik dönemim hep evde para kavgasıyla gecti.Kızlar herkese merhaba güzel mutlu bir gün dilerim hepimiz icin
Hemen konuya geleyim belki tuhaf gelecek ama ergenligim çocuklugum hep melankolik bi yapıda gecti hep üzgün kırılgan bir yapım vardı cocukken niyeyse hep ölumü ölecegimi falan düşünup uzulurdum ergenligimdede bir suru ailevi sıkinti sorunlar hep uzgundum oyle gecti
Hatta gecen aklima geliyor ergenliginde o kadar cok aglardim ki düşünüyorumda anne olsam cocugum bu kadar agliyorsa mutlaka kotu bisey vardir diye dusunurum ama kardes sayisi belli sıkintılar cok olunca oda görememis sanirim
Kisaca ozetlersek ben hep uzgün gülmeyi bilmeyen biri olarak buyudum sonra ortamim degisti arkadas ortami degisti basimdan mutluluk akmasada eskisi gibi mutsuz degilim ama insanlar herkes bana en normal zamanlarimda bile neyin var ne dusunuyorsun dalginsin gibi yorumlarda bulunuyorlar bunlari duymakta ister istemez beni etkiliyor.
Aslinda dusununce bir yandan haklilik paylarida var yani fotograf cektirmek istemem mecburen cekilmis fotograflarda sanki yuzumu cekistirip beni guldurmeye calismuslar gibi bir görüntü. Sanirim cok uzattim kendimi ve durumu izah rttikten sonra geleyim asıl mevzuya
Kizlar sizler kendinizi mutlu etmek icin neler yapiyorsunuz uzgunken moralsizken moral olsun diye neler yapiyorsunuz bunlari bilmek istiyorum
Birde ayni konuyla baglantili olarak özdeger icin kendinize neler yapiyorsunuz bunlari paylasmanjzi sizden rica ediyorum emin olun pnerilerinizin hepsini tek tek dikkate almaya calisan biriyim ve elimden geldigi kadar tum onerileri uygulamaya cabalayacagim.
Kendim icin birseyler yapmak mutlu olmak hayatin kalaninda gulmek kahkahalar atmak keyifli biri olarak yasamsk istiyorum.
Simdiden zaman ayirip dusuncelerini paylasan herkese cok ama cok tesekkur ederim
Sorunun kaynagini cozmuyorsan her gun ayni seyle karsilasiyorsun demektir. Yani bu durumda her gun yeni bir sayfa acsanda ise yaramaz. Kokten cozum sart bazi seylerde.. ama mesela bazilari dedikoduyu vs cok takar benimMaalesef bu sorunum var olumsuz seyler gunlerce haftalarca yanimda benimle geliyor is yerinde yasadigim olumsuz bi durum evde 7/24 qklimda bunu bir sekilde benimde cozmem gerekiyor
Benimde soyle bir sıkintım var ki ben ailem icin cevrem icin maddi olarak sıkintiya girsem bile onlsri mutlu gormek adinaconlari mutlu edecek seyleri alirim fakat sira bana gelince en basitinden bir tsort almak icin bile 40 kere dusunurum elimi 10 kere uzatir 10 kere geri cekerim psikolog seanslarimda bu durumun kendine deger vermemekle alakali oldugunu ogrenmistim bi sure astim gibi gorunsemde tekrar basa sardi ilk basta sanirim bu konuyu halletmem gerekecekErgenlik dönemim hep evde para kavgasıyla gecti.
Babam esnaf olacam diye diretince:)Lise 1 de begendiğim ayakkabıya lise sonda kavustum öyle diyim.
O yüzden kendime sözümdü kendi paramı kazanacagım.
Suan mutlu olabilmem icin bu sözümü hatırlamam yetiyor.Kızıma istediği oyuncagı alabilmek,onu atlı karıncalı parka götürebilmek,kocama muhtac olmamak sanırım en büyük motivasyon kaynagım.
Salt para üzerine kurulu gibi dursa da bence öyle değil.
Ben canım sıkkınsa alır kızımı gider biyerde oturur pasta yerim.
Saglıgım yerinde diye sükrederim
Kücük resimlerde arıyorum mutlulugu .
Az önce sanal market olusturdum mesela,evdeki eksikleri alabilmis olmam bile motive ediyor beni.
Delirdiysem demek:)
Cok teswkkur ederim umarim sizde hep degerli oldugunuzu hatirlayarak gecirirsiniz ömrünüzu en guzel en mutlu şekildeKendime kendi çocuğum gibi davranmaya özen gösteririm ,sevdiğim şeyleri alırım , sevdiğim yemekleri pişiririm Çünkü bunları ancak ben kendime verebilirim onun dışında bence çocukluğunuza inin o şekil terapiler yapmayan çalışın belki işe yarar unutmayın siz çok kıymetlisiniz
Merhaba, yazdıklarını okuduğumda bile hep bir negatiflik var gibi geldi. Öncelikle düşüncelerinden negatif tüm düşünceleri atacaksın. Negatif düşünceler sadece psikolojini değil beynimizin yapısını da değiştiriyor. Şikayet etmek bile beynimizde bazı değişikliklere neden olabiliyor.Kızlar herkese merhaba güzel mutlu bir gün dilerim hepimiz icin
Hemen konuya geleyim belki tuhaf gelecek ama ergenligim çocuklugum hep melankolik bi yapıda gecti hep üzgün kırılgan bir yapım vardı cocukken niyeyse hep ölumü ölecegimi falan düşünup uzulurdum ergenligimdede bir suru ailevi sıkinti sorunlar hep uzgundum oyle gecti
Hatta gecen aklima geliyor ergenliginde o kadar cok aglardim ki düşünüyorumda anne olsam cocugum bu kadar agliyorsa mutlaka kotu bisey vardir diye dusunurum ama kardes sayisi belli sıkintılar cok olunca oda görememis sanirim
Kisaca ozetlersek ben hep uzgün gülmeyi bilmeyen biri olarak buyudum sonra ortamim degisti arkadas ortami degisti basimdan mutluluk akmasada eskisi gibi mutsuz degilim ama insanlar herkes bana en normal zamanlarimda bile neyin var ne dusunuyorsun dalginsin gibi yorumlarda bulunuyorlar bunlari duymakta ister istemez beni etkiliyor.
Aslinda dusununce bir yandan haklilik paylarida var yani fotograf cektirmek istemem mecburen cekilmis fotograflarda sanki yuzumu cekistirip beni guldurmeye calismuslar gibi bir görüntü. Sanirim cok uzattim kendimi ve durumu izah rttikten sonra geleyim asıl mevzuya
Kizlar sizler kendinizi mutlu etmek icin neler yapiyorsunuz uzgunken moralsizken moral olsun diye neler yapiyorsunuz bunlari bilmek istiyorum
Birde ayni konuyla baglantili olarak özdeger icin kendinize neler yapiyorsunuz bunlari paylasmanjzi sizden rica ediyorum emin olun pnerilerinizin hepsini tek tek dikkate almaya calisan biriyim ve elimden geldigi kadar tum onerileri uygulamaya cabalayacagim.
Kendim icin birseyler yapmak mutlu olmak hayatin kalaninda gulmek kahkahalar atmak keyifli biri olarak yasamsk istiyorum.
Simdiden zaman ayirip dusuncelerini paylasan herkese cok ama cok tesekkur ederim
Vitamin konusuna bende dikkat edecegim spora yeni basladim beni fiziksel ve zaman acisindan zorluyor ama istikrar gostermek icin cabaliyorum giyinme konusuna dikkat edecegim
Benim bir sıralamam var.İlk öncelik kızım olduktan sonra tabiki kızım ama kendime maasta mutlaka bisey alırım.Benimde soyle bir sıkintım var ki ben ailem icin cevrem icin maddi olarak sıkintiya girsem bile onlsri mutlu gormek adinaconlari mutlu edecek seyleri alirim fakat sira bana gelince en basitinden bir tsort almak icin bile 40 kere dusunurum elimi 10 kere uzatir 10 kere geri cekerim psikolog seanslarimda bu durumun kendine deger vermemekle alakali oldugunu ogrenmistim bi sure astim gibi gorunsemde tekrar basa sardi ilk basta sanirim bu konuyu halletmem gerekecek
Benim bir sıralamam var.İlk öncelik kızım olduktan sonra tabiki kızım ama kendime maasta mutlaka bisey alırım.
Kendi ciceğimi bile kendim alıyorm cogu zman:)Esim gereksiz gördüğü icin.Yorucu evet insan beni de biri düsünsün istiyor.
Kendi dogum hediyemi kendim almıs insanın yani:)
Ama sen kendine deger vermezsen kimse vermez bunu ögrendim artık.
Ben ikizler burcuyum birde.Öyle biseye günlerce takılmam.
1 gün uyuyayım gececek diye bi mottom var.Hakkaten sabah kalktıgımda o üzüldüğüm seye onceki gün kadar üzülmediğimi farkederim.
Çok zor bir hayatım oldu. Bu nedenle baktım o cendereden kendi kendime çıkamıyorum. Önce yardım aldım. Bunun yanında, düzenli spor yapıyorum. Çok hasta bile olsam o günün sporunu aksatmıyorum. Cilt bakımı yapıyorum. Su içiyorum bol bol. Kitap okuyorum ve geziyorum. Sevmediğim insanlara da tekmeyi bastım. En güzeli de bu oldu zatenKızlar herkese merhaba güzel mutlu bir gün dilerim hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?