- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Bende düzenli dvit kullanıyorum ama merak ettim sizinkini ne kullanıyorsunuz ben o.. ile başlayan d3k2 vitamini
Çok kaliteli yaşıyorsunuz heEv işi sevmiyorum, sadeve yemek yapıyorum temizlik canım çekerse ayda bir yaparım 2 haftada bir kez de temizlikçi çağırıyorum. Evde koca çocuk varsa bu öneriyi dikkate almayın
- Kendime zaman ayırdığım en çok yer spor, haftada 4 gün mutlaka yaparım. hava çok çok soğuk değilse açık havada jogging yapıyorum. Kışın havanın çok soğuk olduğu zamanlarda üyesi olduğum yoga salonuna vınlarım, yoga ballet barre cardio her ders var. Haftada 1 gün de ağırlık kaldırıyorum.
- Köpekleri fena seviyorum, koşuya çıktığımda sevdiren köpek varsa mutlaka severim. Türkiyedeyken sokak köepkelerini ekdilerini severdim. Yumoş bir köpeğe sarılmak adar tatmin edici his dünyada yok
- Kışın 1 kez tatile çıkarım, kayak + spaya giderim.
- Pazar öğleden sonra 2 saat spaya gider(d)im. Virüse sebep ara verdim. Evim lüks otelin karşısında yürüyerek gitmek kolay oluyor:) Bunu mutlaka yapmaya çalışıyorum, çok çalıştığım için beynimin suyu çıkıyor genelde su benim için çok dinlendirici balık burcuyum malum.
- İşim çoksa ya da tembelsem dışardan söylerim. İstanbula tatile geldiğimde her öğlen balık yedim gerçekten çok çok iyi balık restoranları var yemek sepetinde. Türkiyede yiyecek çok çok iyi şeyler var gerçekten kumpir, pizza, kebap, tatlısı tuzlusu eee bunca yiyecek varken mutsuz olan varsa suçu kendinde aramalı
- Saçıma iyi bakarım en şahane şampuanı kaparım.
- Canım sıkkınsa kuaföre manikürcüye vınlarım
- Uzun saatler çalışıyorum günde 2 saat daha az çalışmak istiyorum ama bir türlü azaltamadım. saat 6ya kadar çalışmak en iyisi bence yoksam bku çıkıyor aşırı yoruluyorum. Bunu bir türlü yapamadım
- 2 lafın belini mutlaka kırarım. Laflamak hayatımda büyük yer tutuyor, sosyalleşmeden gezmeden eğlenmeden mutlu olmak benim için mümkün değil. Gezmeyi de eğlenmeyi de severim cumartesi genelde arkadaşlarımla gezerim, pazar evde yayılırım.
- Annem mutlu olunca ben de oluru o yüzden ona maddi manevi her zaman hediyelerde bulunurum
- Koca çocuk yok o yüzden bunlara vaktim var, spaya spora gidecekseniz da haftada bir gün çocukları adama atın gerisinde salmayın ama
Evet onu bi kez dememiştim ama saçımdaki etkisini hatırlamiyorumSaçta Moracconoil diye bir marka kullanıyorum. Türkiyedeyken watsonsta satılan LiveClean diye bir marka kullanıyordum, argan özlü, tamamen doğal, Kanada ithal bio sertifikalı, çok şahane şampuan ve saç kremi üretiyorlar. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Ben birsürü kişiyi takip ederek kendi cilt tipime uygun ürünleri deneyip almaya çalışıyorum..problem, hedefe yönelik o yüzden size ürün öneremem doğru olmazKullandığınız ürünleri bizimle de paylaşır mısınız?
ben bunun biraz da mizaçla alakalı olduğunu düşünüyorum. ben de sizin gibiyim ve burada söylendiği gibi öyle güzel giyinmeyle telefona bakmamayla çözülebileceğini düşünmüyorum. Benim yapım böyle mutsuzum hep kendimi böyle kabul ettimKızlar herkese merhaba güzel mutlu bir gün dilerim hepimiz icin
Hemen konuya geleyim belki tuhaf gelecek ama ergenligim çocuklugum hep melankolik bi yapıda gecti hep üzgün kırılgan bir yapım vardı cocukken niyeyse hep ölumü ölecegimi falan düşünup uzulurdum ergenligimdede bir suru ailevi sıkinti sorunlar hep uzgundum oyle gecti
Hatta gecen aklima geliyor ergenliginde o kadar cok aglardim ki düşünüyorumda anne olsam cocugum bu kadar agliyorsa mutlaka kotu bisey vardir diye dusunurum ama kardes sayisi belli sıkintılar cok olunca oda görememis sanirim
Kisaca ozetlersek ben hep uzgün gülmeyi bilmeyen biri olarak buyudum sonra ortamim degisti arkadas ortami degisti basimdan mutluluk akmasada eskisi gibi mutsuz degilim ama insanlar herkes bana en normal zamanlarimda bile neyin var ne dusunuyorsun dalginsin gibi yorumlarda bulunuyorlar bunlari duymakta ister istemez beni etkiliyor.
Aslinda dusununce bir yandan haklilik paylarida var yani fotograf cektirmek istemem mecburen cekilmis fotograflarda sanki yuzumu cekistirip beni guldurmeye calismuslar gibi bir görüntü. Sanirim cok uzattim kendimi ve durumu izah rttikten sonra geleyim asıl mevzuya
Kizlar sizler kendinizi mutlu etmek icin neler yapiyorsunuz uzgunken moralsizken moral olsun diye neler yapiyorsunuz bunlari bilmek istiyorum
Birde ayni konuyla baglantili olarak özdeger icin kendinize neler yapiyorsunuz bunlari paylasmanjzi sizden rica ediyorum emin olun pnerilerinizin hepsini tek tek dikkate almaya calisan biriyim ve elimden geldigi kadar tum onerileri uygulamaya cabalayacagim.
Kendim icin birseyler yapmak mutlu olmak hayatin kalaninda gulmek kahkahalar atmak keyifli biri olarak yasamsk istiyorum.
Simdiden zaman ayirip dusuncelerini paylasan herkese cok ama cok tesekkur ederim
Ben özgüvensiz, aciz, kırılgan, hassas... sayabileceğim birçok kötü taraflarımla büyüdüm. Sebepleri de vardı elbet akrabalarımın dışlaması kendi öz dayımın beni istememeleri, annemden dayak yemelerim ( onun haklı yanı vardı maalesef kötü yaşantısından dolayı ) üvey babamla yaşadığım problemler ki hala yaşıyorumKızlar herkese merhaba güzel mutlu bir gün dilerim hepimiz icin
Hemen konuya geleyim belki tuhaf gelecek ama ergenligim çocuklugum hep melankolik bi yapıda gecti hep üzgün kırılgan bir yapım vardı cocukken niyeyse hep ölumü ölecegimi falan düşünup uzulurdum ergenligimdede bir suru ailevi sıkinti sorunlar hep uzgundum oyle gecti
Hatta gecen aklima geliyor ergenliginde o kadar cok aglardim ki düşünüyorumda anne olsam cocugum bu kadar agliyorsa mutlaka kotu bisey vardir diye dusunurum ama kardes sayisi belli sıkintılar cok olunca oda görememis sanirim
Kisaca ozetlersek ben hep uzgün gülmeyi bilmeyen biri olarak buyudum sonra ortamim degisti arkadas ortami degisti basimdan mutluluk akmasada eskisi gibi mutsuz degilim ama insanlar herkes bana en normal zamanlarimda bile neyin var ne dusunuyorsun dalginsin gibi yorumlarda bulunuyorlar bunlari duymakta ister istemez beni etkiliyor.
Aslinda dusununce bir yandan haklilik paylarida var yani fotograf cektirmek istemem mecburen cekilmis fotograflarda sanki yuzumu cekistirip beni guldurmeye calismuslar gibi bir görüntü. Sanirim cok uzattim kendimi ve durumu izah rttikten sonra geleyim asıl mevzuya
Kizlar sizler kendinizi mutlu etmek icin neler yapiyorsunuz uzgunken moralsizken moral olsun diye neler yapiyorsunuz bunlari bilmek istiyorum
Birde ayni konuyla baglantili olarak özdeger icin kendinize neler yapiyorsunuz bunlari paylasmanjzi sizden rica ediyorum emin olun pnerilerinizin hepsini tek tek dikkate almaya calisan biriyim ve elimden geldigi kadar tum onerileri uygulamaya cabalayacagim.
Kendim icin birseyler yapmak mutlu olmak hayatin kalaninda gulmek kahkahalar atmak keyifli biri olarak yasamsk istiyorum.
Simdiden zaman ayirip dusuncelerini paylasan herkese cok ama cok tesekkur ederim
Yasadiklarriniza ragmen pozitif olusunuz cok hosuma gittiÇok zor babasız ve fakirlik için de geçen bir çocukluğa rağmen gamsız bir insan olduğum için kahkahalarım bizim apartman da meşhurduya telefonla arayıp sorarlardı ya kapıya gelip neye gülüosun diye :d sonra beraber gülerdik ben kişneyince onlar da istemsiz gülüyorlardı :) ezelden beri haberleri izlemem tv izlemem sosyal medyam yoktur hiç hevesim de olmadı korku ve komedi harici dizi film izlemem izlememeye çalışmıyorum sevmiyorum da cidden buram buram dram kokan dizileri hiç türk dizisi izlemedim tv den haberim yok kendi evimde televizyonum da yok zaten ek olarak çocukluğımdan beri sporla uğraşıyorum yaşam biçimim negatif insanları hayatımdan anında çıkarıyorum kimsenin derdini dinleyemem kısaca bencilim herşeyden önce kendimi seviyorum birde çok hızlı yaşadığım hayatımın son 5 senesi çok dua ettim dua etmek bana çok iyi geldi hala da dualarımı etmeden uyuyamam
Cok cok aminumarım en kısa zamanda aşık olursun
benim en büyük motivasyonum o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?