Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yapıyorsunuz Nasıl Mutlu Oluyorsunuz

Bende cocuklugundan veri hep boyleyim

Hatta cok neseli keyifli kendi kendine eglenebilen insanlar bana tuhaf gelirdi hatta disarda bu hareketleri sergilediklerinde sanki ayip birsey yapiyorlarmis gibi gelirdi

Herkesin dogrusu yanlisi baskadir ama zaman gectikce onlar ne kadar iyi yaomislar diye dysunuyorum keske bende onlar gibi olabilseymisim diyorum

O deginmeyecegimiz konuya gelirsek maalesef ki gercekten o derin konu hepimizin hayat enerjisini sömürdü

Bende hep gelecege dair planlar yapip onlarla kendime enerji bulmaya calisiyorum

O deginmeyecegimiz konuya gelirsek maalesef ki gercekten o derin konu hepimizin hayat enerjisini sömürdü

Bende hep gelecege dair planlar yapip onlarla kendime enerji bulmaya calisiyorum

Ülkedeki sorunlar o kadar çok ki hangisine yanacağımızı şaşırdık. Ben delirmemek için (cidden ağır geliyor çünkü, özellikle de hayvan istismarları, cinayetleri) artık kendimi kapattım yazdığım gibi. Çünkü bireysel olarak bir yere kadar mücadele edebiliriz. Sevdiğim şeyleri yaparak günlerimi geçiriyorum, umudu da kaybetmemek gerek hem.

Hep şöyle dusunurum başıma olumsuz bişey geldiğinde olmuş la ölmüşe çare yok yapacak bişey yok devamke derim.

Zamanın iyilestirmediginhic bişey yok diye düşünürüm
Canım ciddi anlamda sıkıldıysa akışa bırakırım o an öyle takılırım neden ben diye sorgulanan uyurum yemek yerim
Modum düşükse açarım bı oyun havası iki kıvırırim
Bunlar dışında ben kendimle yalnız kalmayı çok severim yalnız gidip biyerde yemek yerim biseyler içerim hep gittiğim bı mekan vardır mesala orada rahatlarim
Kendime birşeyler almak bni mutlu eder ara ara netten sipariş verip güzel de bı not yazdiririm
Doğum günümde mutlaka kndime hediye alırım gibi gibi liste uzar gider

amaaan onlara bakarsak valla sokağa çıkamaz oluruz, yaşama devam edemeyiz ben de fazla bakmıyorum. gündem mündem takip etmem. ülkeye bakarsam her an sokakta samuray kılıcı ile ikiye ayırabilir beni delinin teki. ya da bindiğim dolmuşun şoförü tarafından tecavüze uğrayıp yakılarak öldürülebilirim. onlara bakarsak yaşayamayız.

Hepimizn karakteri kişilikleri farklı dolayısıyla mutluluk sebepleri de farklı oluyor.Belki benim mutlu olma yöntemim size saçma gelecek ama yine de sıralayayım
1.Duş alıp kokumu,kremlerimi sürünmek,
2.Çikolata,elma,kahve( bunları yer içerken kokluyorum,seviyorum canım çikolata falan diye iltifat ediyorum:) ),
3.Kitap okumak,
4.El işleri ,
5.Pasta,börek yapmak,
6.Deniz kokusu ve manzarası,
7.Bazen uyumak
Daha da sıralayabilirim aslında.

ne yapsam fayda etmiyor bu aralar
ahh ahhh ortamların aranan herkesi güldüren sen gelmezsen bende gitmem denilen insanıydım ne ara bu hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…