• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz?

Temizlik yaptıktan snra biri çat kapı gelnce mutlu oluyorm:) çat kapı geldn ammaa ewimde tertemiz miss miss hihh.:)

Son düzenleme:
basak burcuysaniz mutluluk zor. yani benim icin öyle. ayrintilarda bogulmak beni cok yoruyor. her seyi kusursuz yapmaya calismak. kafamda donen her düşünce. cok yordu beni bunlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim burcum boğa ama bende ayrintiya çok takilirim. herşey mükemmel olsun istiyorum herşey benim planladigim gibi olsun. olmayinca dibe vuruyorum ve baya bi çıkamıyorum. mutlu olmayı bilmeyenlerdenim. hep birşeyler eksik hayatimda gibi geliyor.

Kızlar yine ben:1: Sorum aynı konumun başlığındaki gibi. Kendinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Buradaki önerileri okuyup ben de deneyeceğim. Normalde mutluluğu hep başka olaylara bağlarım, ilişkim beni mutlu eder veya ne bileyim derslerde başarılıysam mutluyum vs vs. Ama önemli olan insanın kendi içinde mutlu ve huzurlu olması. Sizler kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz? Yaptığınız aktiviteler neler mutlu ve huzurlu bir hayat için?

Kafama esti mi çıkar gezerim gider çikolatalı pasta yerim :))

Back
X