Kendisi ile huzur bulsun diye eşini var edendir..

Evet kızlar aranızda eşim huzur kaynağım sağlıklı mutlu bir evliligim var ve formülünü buldum eşim eve koşa koşa gelir diyenler kimler :)
Eşim eve koşa koşa gelir,zira pijamalarini giyip tüm gece televizyon karsisinda oturunca dunyanin en mutlu insanı oluveriyor

Evet kızlar aranızda eşim huzur kaynağım sağlıklı mutlu bir evliligim var ve formülünü buldum eşim eve koşa koşa gelir diyenler kimler :)
Keşke var diyebilseydim ama boşandım bacım.Birdahaki sefere inşallah:)

20 yıldır huzurlu ve mutlu olan bir evliliğim var. Evlenebilmek için herkesi silmem gerekti mesela ailemden. Tüm ailem Kocam ve çocuklarım. Tartıştığımız Tabiki oluyor ama
En sinirli anımizda konuşmak yerine kabuklarimiza çekilir sakinleşince devam ediriz. Hayatta en çekindiğimiz şey ofkeyliyken çirkin kelimeler söylemek. Ve aşktan daha önemli saygı. O var olduğu sürece sevgide oluyor çünkü. Sahip olduklarımiza şükredip mutlu olmayida biliyoruz. Hiç birsekilde borca girmiyoruz. Ayağını yorganına göre uzatıp maddi sıkıntıya girmemek evin huzuru için çok önemli. Çocuklar yüzünden hiç kavga etmeyiz. Çünkü birgun büyüyüp evden gideceklerini ve bizim başbasa kalacağımızi unutmuyoruz. Birbirimizi bogmuyoriz. İkimizinde ayrı ayrı yapmaktan hoşlandığı bir sürü şey var. Yapışık ikiz gibi yasamamakta önemli yani. Aklıma şimdilik bunlar geldi. Ve evet evliliğime baktığımda ıyiki bu adamla evlenmişim diyorum huzurla, yeniden evlenmem gerekseydi yine aynı adamı seçerdim

benimki de eve kosa kosa gelenlerden. is cikisi ugrayacagi bir yer varsa benzincidir, araba servisidir filan:) mtluyum cok sukur nabalim elimizdekine sukur diyoruz:)

Bozmayın yahu. Fena mı şuraya "eşim küfreder, döver ama özünde iyidir" diye konu açan bir kaç kadıncağız okusun da normal olanı ayırdedebilsinler
Konu taşınır zaten..

Hmm.. normalden sapa sapa normal unutuldu, neden konusulmasın diyorsun :) bu olur.

Şimdiiii adam kalbimizi kırdı sonra özür dileyip hemen yanaşmaya calıştı ve bunu defalarca yapıyo yine girelim mi o yatağa

Çok şükür dedigim bir evliliğim var.. Saygi ,sevgi ve empati huzurun formülü bence...

Bizim ayni isten cikar cikmaz arar eve geliyorum istede 4 5 kere ara bugunseni seviyorum demek icin aradim dedi her yere birlikte gideriz hic arkadaşı yok arkadasa gerel yok sen varsin der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…