Kendisi ile huzur bulsun diye eşini var edendir..

Ne güzel özetlemişsin. Bravo

Bunun herhangi bir taktiği yok tamamen karakter meselesi. Eşim elime dokunacak yada o ayağı mutlaka ayagima dokunacak uykuya gecmeden once. Dışarı hayatı yok iş yeri haricinde her yere beraber gitmek ister. Gun icinde defalarca arar, sabahlari sicak simit icin erinmez kalkar gider bekler onu cunku ben cok seviyorum. Aşırı korumaci beni ezmeye uzmeye kalkacak olanları direk karsisina alir kim olursa olsun. Bensiz yemek yemez ne disarda ne baska bir evde. YA beni de alir gider yada getirir beraber yeriz. Aileme karsi sevgisi saygisi da oldukca fazla. AMA Bende ona karsi ayni sekildeyim. O nasil davraniyorsa aynisini bende ona karsi yapiyorum benim de yapım onunla ayni. Sinir konusuna gelince de ayniyiz o neden sakinlesmek icin birbirimize zaman veririz. Elbette tartismalar yasiyoruz ama uzatmadan ve kimseyi şahit tutmadan sonlandiriyoruz. Yani bakinca bunlar türlü entrikalar ile olacak birsey degil. Bir adamın icinde yoksa ne yaparsan yap olmaz. EN fazla bosanmak istersen veya taktik uygularsan 3 bilemedin 5 gün iyi davranir sonrasi yine ayni. ÇÜNKÜ yapisinda yok o nedenle özüne mutlaka donecektir.

ilk yıllar çatışsakta benim deli doluluğumu sakınlığiyle, onun aşırı sakınlığını delilığimle....(22-24 yaş)
törpülendik ve ıkımız yerımızı, ayarımızı ,dozumuzu bilıyoruz....

kavgamız mı? susuyoruz.sonra konuşuyoruz. yaşlarımıza göre fazla akıllıyız bu zamanda.

ivet huzurluyuz.beraber plan yapmaktan çok hoşlaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…