- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
O an dedim işte Allahım niye haketmeyene veriyosunda bana vermiyosun diye sonrada töbe deyip o bebek de ona verilmiş bi imtihamdı ama o Allahın cezası onun kıymetini bilemedi bebekde kanatlanıp uçtu dedim kendi kendimeAllah'indan bulsun ne diyim
Aynen canım ya aklım almıyor biz olsak parmağımızın ucuyla dokunmaya kıyamayız canı acır diye. Nasıl olur da böyle vahşi yaratıkların rahminde minicik bebişler sağlıklı büyüyüp doğabiliyor diye şaşarım hepBende boyle dusunuyorum cnm. Birde hasta ruhlu insanlar var ya hani su copun yanina bebek birakanlar hani su denize bebek atanlar. Allahim diyorum nolur boyle insanlarin kismetlerini bize nasip etsen. Sonrada diyorum ki Allah im haşa isine karismiyorum sadece seninle dertlesiyorum diyorum :)
Aminnnn. İsmimdd ilknur. Kiz senin yasinda ufakmis daha. Hayirlisiyla gelir bebisler insAllahhAslen bursalıyım 20 yaşındayım ama milastayım yakınız:)yaşına göre ağır şeyler yaşamışsın ikinci evliliğinmiş ama en azından yüzün gülmüş Rabbim bebişten yana da güldürür inşallah ismin ne canm☺
Gözümden sakınırım ben kuzumu benden başkası bakmasın sevmesin yaklaşmasın babası ben meleğim olsun isterim bunların ki nasıl bir vicdan yoksunluğuAynen canım ya aklım almıyor biz olsak parmağımızın ucuyla dokunmaya kıyamayız canı acır diye. Nasıl olur da böyle vahşi yaratıkların rahminde minicik bebişler sağlıklı büyüyüp doğabiliyor diye şaşarım hep
21 e doğru gidiyorum az kaldı canm 8 ay kaldı bişe kaldıAminnnn. İsmimdd ilknur. Kiz senin yasinda ufakmis daha. Hayirlisiyla gelir bebisler insAllahh
Kimseyide kinamak istemiyorum ama o kadin bence hastaydi. Cunku kocasini falanda zehirlemeye kalkmis. Allah'ta ona sifasini versinde kimseninde canini yakmasin.Gözümden sakınırım ben kuzumu benden başkası bakmasın sevmesin yaklaşmasın babası ben meleğim olsun isterim bunların ki nasıl bir vicdan yoksunluğu
Bende 22ye dogru gidiyorum :) yaslaniyorum yaa :)21 e doğru gidiyorum az kaldı canm 8 ay kaldı bişe kaldıay amin inşallah
Herkesin başka derdi var ama bebeklere kıymasın dokunmasınlar masum yavrulara çocuklara yaKimseyide kinamak istemiyorum ama o kadin bence hastaydi. Cunku kocasini falanda zehirlemeye kalkmis. Allah'ta ona sifasini versinde kimseninde canini yakmasin.
Anlamadimmm :)Yağmur bende 18 ime girdiğimde kınam vardı ama bu öyle bi adam ki daha önce nasıl tanımamışım diyorum hep
Daha duuuurrrr esas bebeler olsun o zaman görcez yaşlanmayıBende 22ye dogru gidiyorum :) yaslaniyorum yaa :)
Kesinlikle Rabbim onlari korusunHerkesin başka derdi var ama bebeklere kıymasın dokunmasınlar masum yavrulara çocuklara ya
Dimi yaaa :)Daha duuuurrrr esas bebeler olsun o zaman görcez yaşlanmayı
Haklısın karışık yazmışım merhaba ben yağmur yaşın küçük dedin ya 18inci yaş günümü kutlarken bi yandan kına gecemde kurtlarımı döküyodum kına gecem artı doğum günüm yani eşimide o kadar seviyorum ki 15imde tanıdam evlenirdimAnlamadimmm :)
AminnKesinlikle Rabbim onlari korusun
Bide ard arda olduklarını yada ikiz üçüz olduklarını düşünsene:)))))Dimi yaaa :)
Hmm sende kucuk evlenmeissin :) ama en azindan iyi insana denk dusmussun :)Haklısın karışık yazmışım merhaba ben yağmur yaşın küçük dedin ya 18inci yaş günümü kutlarken bi yandan kına gecemde kurtlarımı döküyodum kına gecem artı doğum günüm yani eşimide o kadar seviyorum ki 15imde tanıdam evlenirdim
Rabbim o yönden yüzüme baktı çok şükür bebek sınavımızı da geçersek bizdem iyisi mutlusu yok ama olsun onlarda siz olun:)Hmm sende kucuk evlenmeissin :) ama en azindan iyi insana denk dusmussun :)
Bizdd ikiz var ama bana denk gelirmi bilemem :) ya saglikli olsunlarda ikiz ucuz farketmez :) annem diyorki Allah'tan bol bol isteyin onun rızkı sonsuzdur ama o isteyene nasibi kadar verir. O yuzden biz bol bol isteyelim istediklerimizi :)Bide ard arda olduklarını yada ikiz üçüz olduklarını düşünsene:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?