Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Bizdd ikiz var ama bana denk gelirmi bilemem :) ya saglikli olsunlarda ikiz ucuz farketmez :) annem diyorki Allah'tan bol bol isteyin onun rızkı sonsuzdur ama o isteyene nasibi kadar verir. O yuzden biz bol bol isteyelim istediklerimizi :)
Ay ne kadar doğru söylemiş anneciğiniz☺

Gözümden sakınırım ben kuzumu benden başkası bakmasın sevmesin yaklaşmasın babası ben meleğim olsun isterim bunların ki nasıl bir vicdan yoksunluğu
Bunların zihniyetini ne kadar uğraşsak da anlamamız mümlün değil. Evlada sahip çıkmayı korumayı doğada en güzel hayvanlardan öğrenirlerdi onu bile becerememişler. Bizlerin yapabileceği birşey yok malesef

Herkesin başka derdi var ama bebeklere kıymasın dokunmasınlar masum yavrulara çocuklara ya
Kimseyide kinamak istemiyorum ama o kadin bence hastaydi. Cunku kocasini falanda zehirlemeye kalkmis. Allah'ta ona sifasini versinde kimseninde canini yakmasin.
Aynen canım ben de kınamaktan korkarım, Allah korusun kınadığın başına gelmeden ölmezsin derler. Allah şaşırtmasın. Herkesin cehennemi kendine

Aynen canım ben de kınamaktan korkarım, Allah korusun kınadığın başına gelmeden ölmezsin derler. Allah şaşırtmasın. Herkesin cehennemi kendine
Benimde hayattaki en büyük korkumdur kınamak ve onun başa gelmesi herkesin gönlüne göre olması dileğiyle iyi gecelerrr...

Hayırlı geceler kuzum rabbim sana bana Nekadarcilekbirhayat ıma Jannefel e ve ismini hatırlayamadığım tüm diğer isteyen herrrrrrkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ammmmiiiiiiinnnn
Amin canlarım. Yarın yeni birgün, hepinizin gönlünden geçen dileklerin gerçekleşmeye başlayacağı ilk gün olsun. Tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…