- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
İnsAllahh cnmm insAllah bu zor zamanlari atlatirsiniz:) atlatiriz :)Rabbim o yönden yüzüme baktı çok şükür bebek sınavımızı da geçersek bizdem iyisi mutlusu yok ama olsun onlarda siz olun:)
Ay ne kadar doğru söylemiş anneciğiniz☺Bizdd ikiz var ama bana denk gelirmi bilemem :) ya saglikli olsunlarda ikiz ucuz farketmez :) annem diyorki Allah'tan bol bol isteyin onun rızkı sonsuzdur ama o isteyene nasibi kadar verir. O yuzden biz bol bol isteyelim istediklerimizi :)
Bunların zihniyetini ne kadar uğraşsak da anlamamız mümlün değil. Evlada sahip çıkmayı korumayı doğada en güzel hayvanlardan öğrenirlerdi onu bile becerememişler. Bizlerin yapabileceği birşey yok malesefGözümden sakınırım ben kuzumu benden başkası bakmasın sevmesin yaklaşmasın babası ben meleğim olsun isterim bunların ki nasıl bir vicdan yoksunluğu
Tmm cnmm hadi hayirli geceler :)Kızlaaaarrr sabah çok erken kalkıcam bugünlük paydos edelim mi yarın yine burda buluşuruz☺
İnşallah kuzum☺İnsAllahh cnmm insAllab bu zor zamanlari atlatirsiniz:) atlatiriz :)
Kesinlikle katılıyorum sizeBunların zihniyetini ne kadar uğraşsak da anlamamız mümlün değil. Evlada sahip çıkmayı korumayı doğada en güzel hayvanlardan öğrenirlerdi onu bile becerememişler. Bizlerin yapabileceği birşey yok malesef
Hayırlı geceler kuzum rabbim sana banaTmm cnmm hadi hayirli geceler :)
Herkesin başka derdi var ama bebeklere kıymasın dokunmasınlar masum yavrulara çocuklara ya
Aynen canım ben de kınamaktan korkarım, Allah korusun kınadığın başına gelmeden ölmezsin derler. Allah şaşırtmasın. Herkesin cehennemi kendineKimseyide kinamak istemiyorum ama o kadin bence hastaydi. Cunku kocasini falanda zehirlemeye kalkmis. Allah'ta ona sifasini versinde kimseninde canini yakmasin.
Benimde hayattaki en büyük korkumdur kınamak ve onun başa gelmesi herkesin gönlüne göre olması dileğiyle iyi gecelerrr...Aynen canım ben de kınamaktan korkarım, Allah korusun kınadığın başına gelmeden ölmezsin derler. Allah şaşırtmasın. Herkesin cehennemi kendine
Amin canlarım. Yarın yeni birgün, hepinizin gönlünden geçen dileklerin gerçekleşmeye başlayacağı ilk gün olsun. Tatlı rüyalarHayırlı geceler kuzum rabbim sana banaNekadarcilekbirhayat ıma Jannefel e ve ismini hatırlayamadığım tüm diğer isteyen herrrrrrkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ammmmiiiiiiinnnn
Allah rahatlık versin, kuş gibi hafif uyuyacağın huzurlu bir gece dileğiyle..Benimde hayattaki en büyük korkumdur kınamak ve onun başa gelmesi herkesin gönlüne göre olması dileğiyle iyi gecelerrr...
Amin iyi kalpli kuzum benimHayırlı geceler kuzum rabbim sana banaNekadarcilekbirhayat ıma Jannefel e ve ismini hatırlayamadığım tüm diğer isteyen herrrrrrkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ammmmiiiiiiinnnn
Ben alırım babyyyyyyBuraya kocamannnnn bir günaydın bırakıyorum hatunlar isteyen alabilir
Gunaydiinnnnn aşılama olmama 2 saat kaldiBuraya kocamannnnn bir günaydın bırakıyorum hatunlar isteyen alabilir
Allahım bebişlerine sahip olmayı nasip etsin canım inşaaaaaalah....Gunaydiinnnnn aşılama olmama 2 saat kaldi
Allah yardımcın olsun Canm hayırlı haberlerle gel inşallahGunaydiinnnnn aşılama olmama 2 saat kaldi
İnş cnm benim hepimize inssAllahım bebişlerine sahip olmayı nasip etsin canım inşaaaaaalah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?