Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Allah yardımcın olsun canm. benimde önceden aşılamanın fikri bile çok zoruma gidiyodu.müdehaleyle olcak diye .bende kendiliğinden olmasını çok istiyorum ama olmuyo. sanırım bu gidişle bende bi aşılama düşüncek gibiyim

sen sağlıklı olda bu ayda boş olsun ,bazen çok üstüne düşüp daralıyoruz haklısın ama karşıdan bakınca sağlık önemli kendine güven olcak inş. Rabbim görüyor duyuyor bizi

evet aynı aşamada aynı şekilde aynı durumdayım ,burda bunu paylaşıyoruz hepimiz bi bekleme bi boşluk bi acabadayız

Selam kızlar bende 2.5 senedir istiyorum ama hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen olmadı hiç suan da adet gecikmesi yaşıyorum 7.gün bugün gecikmenin kan testi yaptırdım bugün negatif nasıl adet olucam ben bu arada normalde hiç bu kadar gecikmedi düzenlidir döngüm

Benimde 19 subat beklemedeyim ama bugün karnım ağrıyor adet sancısı var açık pembe ve kahve arası da çok az leke geldi Bu ay son şansımdi artık asilamaya başlıyoruz adetimin İkinci günü çağırdı doktor

cnm bnm bende olmuştu ama her bayandada aynı olmazki ayrıca benim bat a 1 gün kala bilr sanki adet olacakmışım gibi sancılarım vardı ama kısmet bebiş miş allahım inşlh sizede tez zamanda nasip ederrr

Amh değeriniz kaç çıktı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…