- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Allah yardımcın olsun canm. benimde önceden aşılamanın fikri bile çok zoruma gidiyodu.müdehaleyle olcak diye .bende kendiliğinden olmasını çok istiyorum ama olmuyo. sanırım bu gidişle bende bi aşılama düşüncek gibiyimKizlar bizde 3 senelik evliyiz 3 senedir de malesef olmuyo inatla kendiliginden olsun surpriz olsun istiyorum. Ya asilama ya tup bebege gecicez ama korkuyorum cunku 8 aydir kendime zorla gelebildim yani 8 aydir dusunmemeyi aklima getirmemeyi ogrendim simdi tedaviye baslayinca yine oldumu diye stres yaşicam ne yapsam bilemiyorum artik tıkandim.
rabbim sabrını ve sağlıklısını en yakın zamanda versinHayırlı cumalar hanımlar. Bende 2,5 yillik evliyim 2 defa dış gebelik geçirdim. İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
sen sağlıklı olda bu ayda boş olsun ,bazen çok üstüne düşüp daralıyoruz haklısın ama karşıdan bakınca sağlık önemli kendine güven olcak inş. Rabbim görüyor duyuyor biziKızlar moralim çok bozuk, aralıkta prolaktin hormonunun yüksek olduğunu öğrendim gebeliğe engel 38 çıkmıştı neyse tedaviye başladım 6 ya düştü zaten o ay kimyasal gebelik geçirdim bugün adetin 3. Günü tahlil yaptırdım 60 a fırlamış çok üzüldüm eğer düşmezse bu ay da boşa geçecek. Kullanılan ilaç da çok ağır kusma yapıyor içmek isteniyorum ama böyle de çocuk olmuyor çok üzüldüm beni siz anlarsınız içimi döktüm
benimde aynı gün bende aynı hissediyorum ,inş beklemedeyim,başka belirtileriniz var mıkuzular nabeeeerrrrrrbu arkadaşınız ümitsiz bi halde batı bekliyo C CilekRecelim hiram2015 19u bat sanki adet olacakmışım gibi geliyo akıntım da yok hiçç.... kuzu senin akıntın olmuşmuydu bat öncesi hiram2015 ??
evet aynı aşamada aynı şekilde aynı durumdayım ,burda bunu paylaşıyoruz hepimiz bi bekleme bi boşluk bi acabadayızKizlar bizde 3 senelik evliyiz 3 senedir de malesef olmuyo inatla kendiliginden olsun surpriz olsun istiyorum. Ya asilama ya tup bebege gecicez ama korkuyorum cunku 8 aydir kendime zorla gelebildim yani 8 aydir dusunmemeyi aklima getirmemeyi ogrendim simdi tedaviye baslayinca yine oldumu diye stres yaşicam ne yapsam bilemiyorum artik tıkandim.
canım adet belirtilerim var başkada bişetim yok akıntım bile yok.. sen de ne var canım ?benimde aynı gün bende aynı hissediyorum ,inş beklemedeyim,başka belirtileriniz var mı
iğne ve klomen kullandın mı canım bu ayBenimde 19 subat beklemedeyim ama bugün karnım ağrıyor adet sancısı var açık pembe ve kahve arası da çok az leke geldiBu ay son şansımdi artık asilamaya başlıyoruz adetimin İkinci günü çağırdı doktor
Yok canım kullanmadım hiç birşey sadece bebek düşündüğüm için folik asit başlamıştımiğne ve klomen kullandın mı canım bu ay
cnm bnm bende olmuştu ama her bayandada aynı olmazki ayrıca benim bat a 1 gün kala bilr sanki adet olacakmışım gibi sancılarım vardı ama kısmet bebiş miş allahım inşlh sizede tez zamanda nasip ederrrkuzular nabeeeerrrrrrbu arkadaşınız ümitsiz bi halde batı bekliyo C CilekRecelim hiram2015 19u bat sanki adet olacakmışım gibi geliyo akıntım da yok hiçç.... kuzu senin akıntın olmuşmuydu bat öncesi hiram2015 ??
aşırı batmalarım vae canoş yacnm bnm bende olmuştu ama her bayandada aynı olmazki ayrıca benim bat a 1 gün kala bilr sanki adet olacakmışım gibi sancılarım vardı ama kısmet bebiş miş allahım inşlh sizede tez zamanda nasip ederrr
Amh değeriniz kaç çıktı??Selamlar ben de varım bu tayfada. Aslında benim bi problemim var amh değeri düşük çıktı bende ama evlendiğimin 3. Ayında gebe kaldım. 6 buçuk haftayken kalbi durdu üstünden 14 ay geçti hala olmadı. Çok taktım çok sıkıntı yaptım çok ağladım ama elden bişey gelmiyo. Amh nedir derseniz yumurta rezervi arkadaşlar benimki erken bitecek gibi duruyo. Ama ben yine de Allah bilir kimse bilmez diyorum o yeterki ol desin hersey olur inşallah.
inan benim hala varrrraşırı batmalarım vae canoş ya
Tek taraflı mı oluyo canıminan benim hala varrrr
Amin canımmrabbim sabrını ve sağlıklısını en yakın zamanda versin
ben adet oldum yacanım adet belirtilerim var başkada bişetim yok akıntım bile yok.. sen de ne var canım ?
adet geldi çattı ,aşılama olcaz mı acepYok canım kullanmadım hiç birşey sadece bebek düşündüğüm için folik asit başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?