Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
10 gündür aşırı şekilde göğüs ağrım var yatarken falan çok rahatsız ediyor bi de vajinal akıntı var beyaz kremsi ara sıra da kasık batması oluyo tansiyonum düşüyor 1haftadir 9 a 6 çıkıyor bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkardı herhalde

umarım Allah hepinize biran once nasip eder bende cok umitsizdim tsh yuksek prolkatin yuksek fsh sınırda yumurtalıkda pko goruntusu var dedim yok kolay kolay olmaz sonrada aman bosver ya dedim Allah yeterki saglık versin deyip umursamadım acıkcası..sanıyorumki Allah birseylerle bizi sınıyor cok istedikce kendimizi o seye adadıkca bizi dahada mahrum ediyor hayatın sadece bundan ibaret olmadıgını gosteriyor bence..sizlerde insallah en kısa zamanda bebeginize kavusursunuz

Bi de benim adet olmadan 3-4 gün önce damla damla leke şeklinde kahverengi akıntı gelirdi bu ay henüz o da yok ama test moralimi bozdu (

ovülasyon testi varsa onu dene canım

ovülasyon testi varsa onu dene canım
Ovulasyon testi yok ama ne farkı var ki erken gebelik testleri de hassas oluyormuş erken gosteriyormus tek yapabileceğim Şuan adeti beklemek çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya hani bakalım bekleyip görücez

Bende aşılamayı bi düşünüyorum bi düşünmüyorum kararsızım

Kızlar moralim çok bozuk, aralıkta prolaktin hormonunun yüksek olduğunu öğrendim gebeliğe engel 38 çıkmıştı neyse tedaviye başladım 6 ya düştü zaten o ay kimyasal gebelik geçirdim bugün adetin 3. Günü tahlil yaptırdım 60 a fırlamış çok üzüldüm eğer düşmezse bu ay da boşa geçecek. Kullanılan ilaç da çok ağır kusma yapıyor içmek isteniyorum ama böyle de çocuk olmuyor çok üzüldüm beni siz anlarsınız içimi döktüm

Zaten Allah diyorki; "kimi benden cok seversen onu senden alirim". Aslinda burda birseyi cok isteyipte onun bizim sonavimiz olucagininda bi isareti var. Allah aratmasin banada kimseyede.

Insanın aklına gelmeyen başına geliyor ne yazık ki bende hiç böyle olacağını düşünmemiştim hatta normal yollarla bi kere gebe kaldım düşük oldu sonra herkes hemen hamile kalırsın yok düşüğün ayağı içerde olurmuş dedi durdu ama hazirandan beri ne gelen var ne giden 4 aydır deniyoruz

Kizlar bizde 3 senelik evliyiz 3 senedir de malesef olmuyo inatla kendiliginden olsun surpriz olsun istiyorum. Ya asilama ya tup bebege gecicez ama korkuyorum cunku 8 aydir kendime zorla gelebildim yani 8 aydir dusunmemeyi aklima getirmemeyi ogrendim simdi tedaviye baslayinca yine oldumu diye stres yaşicam ne yapsam bilemiyorum artik tıkandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…