- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 35
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
ovülasyon testi varsa onu dene canım10 gündür aşırı şekilde göğüs ağrım var yatarken falan çok rahatsız ediyor bi de vajinal akıntı var beyaz kremsi ara sıra da kasık batması oluyo tansiyonum düşüyor 1haftadir 9 a 6 çıkıyor bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkardı herhalde
Ovulasyon testi yok ama ne farkı var ki erken gebelik testleri de hassas oluyormuş erken gosteriyormus tek yapabileceğim Şuan adeti beklemek çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya hani bakalım bekleyip görücezovülasyon testi varsa onu dene canım
hayırlısı hakımız da cnmOvulasyon testi yok ama ne farkı var ki erken gebelik testleri de hassas oluyormuş erken gosteriyormus tek yapabileceğim Şuan adeti beklemek çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya hani bakalım bekleyip görücez
Catır çutur kırılma gibi sesler geldi :)Demekki seninkini adamakıllı çekmişler ben gülme krizine girdim nefes alamadım gülmekten ne can yanması gözlerimden yaş geldi ama gülmekten yani☺☺
Bende aşılamayı bi düşünüyorum bi düşünmüyorum kararsızımamin arkadaslar rabbim dualarimizi kabul etsin cok tesekkur ederim. Ilk asilamam aralikta yapildi tutmadi 1 ara verdik sonra 2. Asilamaya basladik. Bu arada problemimizde yok cok sukur ama 1 sneyi gecti bebiste olmadi. Klomen 5 gun kullandim 5 gunde gonal f igne 75 unite kullandim bde rahim duvarim kalinlassn dye asilamaya 4 5 gun kala estrofem kullandim sonucunda 4 yumurtam olustu 3 u 20 mm kusuratni hatrlamyrm bride 17 bucuk flandi tam hatrlamyrm doktor gayt guzel dedi hatta hormon testi bile istemedi ilk asilamamda ilaclardan sonra istemisti bu sefer gerek yok dedi pazartesi aksami catlatma ignem oldu. Dun sabahta asilamam yapildi esimin test sonucuda guzel dedi doktor. Asilama esnasinda sadece bitane aleti takarken canim yandi ama, cok degil doktor asilamada gayet iyi gecti dedi. 15 dk. Oyle yattim sonra doktor progestan yazdi dollenme olursa bebis tutunsun rahime diye 15 gun sonra sonuc belli olcak bakalim
Karamsar olma kuzum vardır inşallahkuzummm valla adet olmayı bekliyorum nedense olmadı gibi geliyo bu ay bat 19u
Ay one bende öyle bişey olmadı☺Catır çutur kırılma gibi sesler geldi :)
Bana bel acikligi kapanir dedi teyzem bu sesten sonra :) yalan mi dogrumu bilemem. Kardesim altina kaciriyordu onun belinide cekti 1-2 kere daha kacirdi altina sukur simdi kacirmiyor artik.Ay one bende öyle bişey olmadı☺
Zaten Allah diyorki; "kimi benden cok seversen onu senden alirim". Aslinda burda birseyi cok isteyipte onun bizim sonavimiz olucagininda bi isareti var. Allah aratmasin banada kimseyede.umarım Allah hepinize biran once nasip ederbende cok umitsizdim tsh yuksek prolkatin yuksek fsh sınırda yumurtalıkda pko goruntusu var dedim yok kolay kolay olmaz sonrada aman bosver ya dedim Allah yeterki saglık versin deyip umursamadım acıkcası..sanıyorumki Allah birseylerle bizi sınıyor cok istedikce kendimizi o seye adadıkca bizi dahada mahrum ediyor hayatın sadece bundan ibaret olmadıgını gosteriyor bence..sizlerde insallah en kısa zamanda bebeginize kavusursunuz
bence yaptir canim belki o vesile olurBende aşılamayı bi düşünüyorum bi düşünmüyorum kararsızım
Benim kardeşime de yapıldı çok şükür ona da fayda ettiBana bel acikligi kapanir dedi teyzem bu sesten sonra :) yalan mi dogrumu bilemem. Kardesim altina kaciriyordu onun belinide cekti 1-2 kere daha kacirdi altina sukur simdi kacirmiyor artik.
Doğal yollarla olmasını çok istiyorumbence yaptir canim belki o vesile olur
Eşimin ne düşündüğü hakkında da bi fikrim yok açıkçasıAh canim bende oyle hatta diyorumki insallah en azindan asilamayla tutsunda tup bebege gerek kalmasin. Asilama en azindan basit ve ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?