Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
adet geldi çattı ,aşılama olcaz mı acep ((
Ben umudumu yitirdim bu aydan lekelenmeden sonra kesin adet olurum diye düşünüyorum pazartesi doktoruma gidicem eşim zaten sperm testi vericek beni de çağırdı tahlil yapıcak asilamaya başlıcak hayırlısı olsun ne diyim inşallah aşılama tutar artık korkuyorum

Kızlar siz klomennkullanaödan mı aşılama tercih ediyorsunuz? Anlayamadım tam olarak.

Kızlar siz klomennkullanaödan mı aşılama tercih ediyorsunuz? Anlayamadım tam olarak.
Canım benim sağ yumurtalıkta kist var bir ay yumurta takibi yapmıştı sol tarafta yumurta oluştu normal olarak büyüdü sonra çatladı falan hatta ilişki günleri önerdi ama hamile kalamadım hsg çekildi bu ay şansın yüksek dedi o da temiz çıktı tıkanıklık falan yok yine olmadı adet olursan gel dedi asilamaya başlayalım dedi artık gidince tahlil yapılacak sonraki süreç ne ise onu takip edicez klomen ne için kullanılıyor çok duyuyorum Burda ama bilmiyorum

Cnm hem psikolojik hemde fiziken cok yorgun dusuyorum hormon ilaclari bende bas agrisi mide bulantisi fena derece duygusallik sinir felaket derecede kasik agrisi yapiyo. Yani adet olunca oturup agliyorum saatlerce cok umitlenmistim bu ay diye.

evet aynı aşamada aynı şekilde aynı durumdayım ,burda bunu paylaşıyoruz hepimiz bi bekleme bi boşluk bi acabadayız

Gercekten stres cok kotu birseymiş bunu anladm ben hic yapmadigim kadar stres yaptim cocuk icin. 8 aydir o kadar rahatim ki anlatamam uzerimden yuk kalkmis gibiydi adet gunlerimi de hesaplamiyorum hafizam siliyo artik o gunleri. Şimdi tekrar tedavi basligi altinda fiziksel ruhsal bunalima giricem stres etkiliyrsa hamileligi zaten hamile kalamamamin sebebi tedavi gordugum aylarda stres yapmak.
Ha oluruna da birakmak geliyo mesela acaba hamilemiyim balkonu yikamayim diyecegine yika gitsin olursa olur diyosun. Adet olunca da ya acaba balkon yikadim ondanmi tutmadi diyosun. Ruhsal cokuntu cok kotu birsey cokk.!

Gec dollenme olabilir canim hayirlisiyla inşallah.
Benim adet gecikmesinden 19 gun sonra idrarda cikmisti

Valla kendimi oyalayabilecek hertürlü şeye saldırı içerisindeyim ben. Ayrıca sende bu kadar ümitsiz olma kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz☺

Cnm hem psikolojik hemde fiziken cok yorgun dusuyorum hormon ilaclari bende bas agrisi mide bulantisi fena derece duygusallik sinir felaket derecede kasik agrisi yapiyo. Yani adet olunca oturup agliyorum saatlerce cok umitlenmistim bu ay diye.
Off bu aralar psikolojim allak bullak zaten bide böyle olursam cinnet getiririm heralde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…