- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Bu ay herkes erken adet oldu yaaaaben adet oldum ya(((inş. sen tutturmuş olursun cnm :)
sende mi oldun cnm ?Bu ay herkes erken adet oldu yaaaa
Yok canım olmadım ben ama inşallah olmam yasende mi oldun cnm ?
Ben umudumu yitirdim bu aydan lekelenmeden sonra kesin adet olurum diye düşünüyorum pazartesi doktoruma gidicem eşim zaten sperm testi vericek beni de çağırdı tahlil yapıcak asilamaya başlıcak hayırlısı olsun ne diyim inşallah aşılama tutar artık korkuyorumadet geldi çattı ,aşılama olcaz mı acep((
Canım benim sağ yumurtalıkta kist var bir ay yumurta takibi yapmıştı sol tarafta yumurta oluştu normal olarak büyüdü sonra çatladı falan hatta ilişki günleri önerdi ama hamile kalamadım hsg çekildi bu ay şansın yüksek dedi o da temiz çıktı tıkanıklık falan yok yine olmadı adet olursan gel dedi asilamaya başlayalım dedi artık gidince tahlil yapılacak sonraki süreç ne ise onu takip edicez klomen ne için kullanılıyor çok duyuyorum Burda ama bilmiyorumKızlar siz klomennkullanaödan mı aşılama tercih ediyorsunuz? Anlayamadım tam olarak.
Allah yardımcın olsun canm. benimde önceden aşılamanın fikri bile çok zoruma gidiyodu.müdehaleyle olcak diye .bende kendiliğinden olmasını çok istiyorum ama olmuyo. sanırım bu gidişle bende bi aşılama düşüncek gibiyim
evet aynı aşamada aynı şekilde aynı durumdayım ,burda bunu paylaşıyoruz hepimiz bi bekleme bi boşluk bi acabadayız
Selam kızlar bende 2.5 senedir istiyorum ama hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen olmadı hiç suan da adet gecikmesi yaşıyorum 7.gün bugün gecikmenin kan testi yaptırdım bugün negatif nasıl adet olucam ben bu arada normalde hiç bu kadar gecikmedi düzenlidir döngüm
Valla kendimi oyalayabilecek hertürlü şeye saldırı içerisindeyim ben. Ayrıca sende bu kadar ümitsiz olma kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz☺kuzular nabeeeerrrrrrbu arkadaşınız ümitsiz bi halde batı bekliyo C CilekRecelim hiram2015 19u bat sanki adet olacakmışım gibi geliyo akıntım da yok hiçç.... kuzu senin akıntın olmuşmuydu bat öncesi hiram2015 ??
Amin canm hoşgeldinHayırlı cumalar hanımlar. Bende 2,5 yillik evliyim 2 defa dış gebelik geçirdim. İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
Bence varya sen hamilesin sabah bi test alıp yapsana çok heycanlandım☺aşırı batmalarım vae canoş ya
Off bu aralar psikolojim allak bullak zaten bide böyle olursam cinnet getiririm heralde artıkCnm hem psikolojik hemde fiziken cok yorgun dusuyorum hormon ilaclari bende bas agrisi mide bulantisi fena derece duygusallik sinir felaket derecede kasik agrisi yapiyo. Yani adet olunca oturup agliyorum saatlerce cok umitlenmistim bu ay diye.
Kuzum aldım da yapmaya cesaretim yokBence varya sen hamilesin sabah bi test alıp yapsana çok heycanlandım☺
,ptesi yap bence şimdi silik çıkar negatif çıkar moralin bozulur , rahatla kendini dinle 19şbt geçsin en sağlıklısı no stres :)Kuzum aldım da yapmaya cesaretim yoksabahtan bu yana adet sancım var gibi ben hiç bişe hissetmiyorum canım yaa
İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum beklemeli miyim yoksa doktor tarlusal verirse içmeli miyim hamile misiniz şuanGec dollenme olabilir canim hayirlisiyla inşallah.
Benim adet gecikmesinden 19 gun sonra idrarda cikmisti
hayırlısı olsun canım hakkım da :),ptesi yap bence şimdi silik çıkar negatif çıkar moralin bozulur , rahatla kendini dinle 19şbt geçsin en sağlıklısı no stres :)
iki taraflı canım sağlı sollu..Tek taraflı mı oluyo canım
19-20 si canım ya hiç umut yok gibi bebeğim yaNekadarcilekbirhayat bendede aynı his oluyordu cnmm batma bel agrısı sancı vs ama olmadı çok şükür inşlh olmazsın kaç gün kaldı bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?