- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Bende atmadım kuzum bu sefer hatta söylediklerini eşime söyledim inş diğer ay ikinci çizgiyi de görecem inş kısmet olursa ...İlk pozitifi gördüğüm testi atmadım. Yatak odamda konsolun üzerinde herzaman görebileceğim bi yerde. Ve her gördüğümde olcak diyorum olcak ve ben o ikinci çizgiyi koyu koyu görcem deyip umutlarıma sıkı sıkı tutunuyorum karamsar olunca işler daha da zorlaşıyo. Kendini güçlü tut elbet o göbüşe gelcek o bebe☺
Yok cano ya ateşim de düştü bugün yarın olurum zaten bat yarındıhiçte bileeee bayanlarrrr bugun yarın kırmızı görmezsen bi kan ver pzts benceeeeee
inşlh olmazsınnn kızzzYok cano ya ateşim de düştü bugün yarın olurum zaten bat yarındı
İnşallah bitanem rabbim yüzümüze bakarda bian önce evlat sevgisini tattırır bizleredeKıyamam sana ben üzme kendini ben hep dua ediyorum bize herkese .çok şükür bu aralar gerçekten kafama takmamayı başarıyo gibiyim öyleki aylardan sonra ilk defa bu sefer doğru düzgün adet oldum. Stresi yenebilirsek gerisinin gelebileceğini umuyorum. Bizde anne olucaz inşallaha dua edelim yakındır o günler canm benm
inşlh olmazsınnn kızzz
İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum beklemeli miyim yoksa doktor tarlusal verirse içmeli miyim hamile misiniz şuan
Off bu aralar psikolojim allak bullak zaten bide böyle olursam cinnet getiririm heralde artık
1 hafta gecikme sonunda dün adet oldum çok şükür ama neden bu kadar gecikti anlamadım çünkü normalde hiç böyle gecikmedi 2.5 senedirHyr cnm degilim. Tarhusalin bir zarari olmuyo. Annemde kullanmisti hamileymiş haberi yok hicbirsey olmadi doktorda diyor zaten. Hamileseysen bir zararini gormessin diye ama tavsiyem 1 hafta daha bekle
İnşallah canmBende atmadım kuzum bu sefer hatta söylediklerini eşime söyledim inş diğer ay ikinci çizgiyi de görecem inş kısmet olursa ...
Güzel taktik bende üç ay beklicem demiştim ikinci aydayım üçüncü aya Allah kerim bilmiyorum naparım☺Herseyden once kendini sev... iyi dusun iyi olsun kendini hicbir zaman hamileyim diye alistirma. Mesela ben kendime her seferinde gun veriyorum emin ol cok ise yariyor. Bundan 8 ay once nisana kadar beklicem demistim o kadar rahat gectiki 8 ay. Ama dusundumde baya oluruna birakmisim ben :) simdi hedef nisana kadar olmassa kasim ayi :) her ay olmadi demektense boyle daha iyi geliyo
Psikolojin düşüncelerin vücudun kendine gelsin gez dolaş eğlen uğraşlar bul kendine belki sonrası kendiliğinden gelirİnşallah bitanem rabbim yüzümüze bakarda bian önce evlat sevgisini tattırır bizleredeben doktora gidicem ama nasıl aklımdan çıkarayım çok zor olacak bu ay
Kuzum daha 2. Ayım aslında çok erken bu duygular için ama 3ü 13ü farketmiyor ki geçen heray umutla beklediğimiz için üzülüyoruzBiraz ara ver istersen
Psikolojin düşüncelerin vücudun kendine gelsin gez dolaş eğlen uğraşlar bul kendine belki sonrası kendiliğinden gelir
Kuzum daha 2. Ayım aslında çok erken bu duygular için ama 3ü 13ü farketmiyor ki geçen heray umutla beklediğimiz için üzülüyoruzara vermek istemiyorum canım ya
Eşimle konuştuk bebek lafı geçmeyecek bu ay canım aramızda bakalım kaç gün dayancazO zaman Allah kısa zaamanda hayırlısıyla bebeğine kavuştursun seni kuzum takmamak çok seni çok iyi anlayabiliyorum hani insan en azından şunu bari yapayım deyip te yapabileceği hiçbişey olmaması durumu varya işte o çaresizlik o kadar zor ki anlıyorum seni
Ah kuzum inşallah süpriz yapar yavrun sanaEşimle konuştuk bebek lafı geçmeyecek bu ay canım aramızda bakalım kaç gün dayancaz
Canm daha 5 aylık evlisin istemen gayet normal şimdiden bu kadar stres yapma. İnsanların ağzı malesef torba değil laf konuştum sanıyolar. Ama takma sen . Bana sürekli soruluyor ama ben henüz erken olduğnu zamanı olduğnu söylüyorum hemde yazılarımdan anlaşılacağı gibi delicesine bebek isterken. Sen kimseyi takma. Senin bebeğin kimseyi ilgilendirmez. Hayatına bak sakın bu boş laflar yüzünden stres olma işte ozaman işlerin daha da zorlaşır. Rabbim çok bekletmesin inşallah senide5 aylık evliyim her ay unutlanıyorum. Olmuyor. Sinirlerim çok bozuk bu ay. Devamlı soruyorlar bebek var mı diye onlardan mı etkilendim nedir oturdum ağlıyorum şuan. Şuan ovulasyon dönemi içindeyim. Ama biliyorum bu ay da tutmamıştır..
Hayırlı akşamlar canım ben bugün hastanedeydim koşturdum durdum çok yorgunum Biz asılamaya başladık bugün ilk ignemide yaptım hayırlısı inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırızTatlı mutlu akşamlar bayanlar nasılsınız ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?