Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Canm yumurtanın mm ni Nasıl söylemez pes yani bu arada Dr devlette mi özel mi?
Devlette birkaç defa sanırım sekreterine söylerken 14 ve 18 milimetre arası bir şey derken duydun mu Zaten o zaman da küçük olduğu için tekrar çağırmıştı Ondan sonra iğne vermişti

Adetlerin düzensiz midir normalde? Bu da biraz sıkıntı sebebine bakıldı mı?
Hayır Defalarca söyledim bunu adetin 12 gününde bugün oluyor dedim Bu neden oluyor dedim bana bir sıkıntı olmadığını söyledi muayene dahi etmeden askıda kaldı yani cevaplamadı en son gebelik için kan testi yaptırdığında değeri bile söylemeden gebelik yok dedi ben sordum ağzından zorla aldım lafı bir düzensizliğim var mı yok mu bilmiyorum yani

O da iğnenin olduğu günden itibaren ya da bir gün sonrasından itibaren üç gün ard arda diyordu iğneyi ilk kullandığım var tuttu oda kimyasal oldu geçen ay bu ay hamile kalma şansım çok yüksek demişti ama olmadı Bir de şu erkek diye bahsettiğim Kahraman Bey'e gideyim bakayım ne olacak

Canm tam bana göre topik bende hamile kalamıyorum 6 ay oldu dr gitcem bende

Canm k.bkma ben yanls okudum o yuzdn ole yazdm 8.bucuk ay diyelim cnm :)
Önemli değil acaba ben mi yanlış bişey yazdım dedim bi an☺maşallah yenisiniz daha ama sende benim gibi çabuk isteyenlerdensin Allah kucağmızı boş bırakmassın her hangi bi tedaviye mu peki canm

Canm benim de eşim çok modern bi insandır ama hep kadın Dr U destekledi bende daha rahat ettim tabi ama şu anki Dr ım erkek en baştan beri ona gitmek istiyordum eşim sıkıntı çıkarıyordu baktı çocuk olacağı yok kabul etti şu an o da memnun Dr un erkek ama o kadar tatlı yumuşak ki insan vajinal muayenede bile çık kasılmıyor inşallah bebeğimize vesile olur. Senin dediğin Dr da iyiyse erkek olmasına bakma biz derdimize derman arıyoruz

Önemli değil acaba ben mi yanlış bişey yazdım dedim bi an☺maşallah yenisiniz daha ama sende benim gibi çabuk isteyenlerdensin Allah kucağmızı boş bırakmassın her hangi bi tedaviye mu peki canm
Yok sen dogru yazdn o an ben yanls okudum cnm :) aynen her ay ümitlenmekten sıkıldm canm cocugum olursa adni ümit koyucam artk o derece amin ins brakmaz hep dua ediyorum benim ins bizlernde birgun olcak inanyrm :)

Benim eşim de öyle kıskançlığından pek gitmem taraftarı değil bayan bayan doktor da bile vajinvajinal muayene olurken okul okul yer boşaltıyorum erkek daha zor ama bebeğimiz için katlanıcaz elim de karşı çıkmaz zaten

Yok sen dogru yazdn o an ben yanls okudum cnm :) aynen her ay ümitlenmekten sıkıldm canm cocugum olursa adni ümit koyucam artk o derece amin ins brakmaz hep dua ediyorum benim ins bizlernde birgun olcak inanyrm :)
Kimyasal olduğum zaman bebek olduğunda dr in hamilesin bile demedi hcg 10 ve 5 üatündekiler gebelik sayılır dedi ben yine her zamanki gibi sordum nasıl yani hamile miyim diye evet bebek var ama tutunup tutunamayacağı belli değil demişti sevinemedim bilrie

Canm cok cok gecmis olsun inanyrm bizimde olcak ben reglim bittiginde meryem suresine baslcm onu okuyan cogu herkes hamile kalms cnm sende oku belki olurda sennde bebegn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…