Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Çok övdükleri bi dr var bahsetmiştim erkek diye gidememiştim ona gidicem bu sefer eşime söylemememin sebebi o beni asla strese sokmaz saolsun onun heveslenip sonra olmayınca üzülmeaine dayanamıyorum bu yüzden yarın gidince hormon testi yapar sanırım ama vajinal ultrasona alırmı çok çekiniyorum ondan
Canım doğru diyosun insan biraz çekiniyo ama İnan üzerine bi bez örtüp öyle kontrol ediyo erkek doktor

Canım doğru diyosun insan biraz çekiniyo ama İnan üzerine bi bez örtüp öyle kontrol ediyo erkek doktor
Biliyorum kuzum ya çok özür dileyerek söylüyorum adet dönemi yaklaşınca insanların hormonları kabarıyo tüylenmeleri çabuklaşıyo. çok utandım şuan söylerken nolur kusura bakmayın ben esas ondan çekindim biraz. tabiki yeni yeni oluyo ama ne bileyim çekindim yinede

Biliyorum kuzum ya çok özür dileyerek söylüyorum adet dönemi yaklaşınca insanların hormonları kabarıyo tüylenmeleri çabuklaşıyo. çok utandım şuan söylerken nolur kusura bakmayın ben esas ondan çekindim biraz. tabiki yeni yeni oluyo ama ne bileyim çekindim yinede
Canım orasını sen bilirsin benimki de erkek ama çok iyi olduğu için değiştirmem galiba ....

Yok değiştirmem bende ama yarın dese mesela vajinal ultrason die yarın olması şartmı acaba adetim bittikten sonra olsa desem kabul eder mi adetli yada değilken farkediyo mu acaba en azından biraz daha rahat hissederim kendimi
Canım orasını sen bilirsin benimki de erkek ama çok iyi olduğu için değiştirmem galiba ....

Kizlar oncelikle herkese merabalar burayi gorunce yazamadan gecemedim... Ben 5 yillik evliyimm evliligimin ilk donemlerinden doktor doktor geziyorum once gerdek gecesinde afedersiniz kizlik zarim patlamadi 5. 6 ay esimi yanima yaklastiramadim,tam alistik derken agri sizi gecti derken bu sefer bebek istedim ama baktim olmuyo gitmedigim yer gitmedigim doktor kalmadii her defasinda ellime infertilite takip kartini verdiler beni yolladilar ne klomenler ne catlatma iyneleri evde ilac yapan kadinlara bille gittim..taki o infertilite yazisinin anlamini ogreninceye kadar yani sebepsiz kisirlik kendi kendime dedim ki sebepsiz bisey olmaz dustum pesine arastirmaya koyuldum. 2 kere rahim filimi cekildimm en son rahimim t rahim oldugu soylendii.Antalyada cok iyi bi doktora ameliyat oldum ameliyatan 6 ay sonra hamile kaldim tam sevindim derken,4 aylik oglumun kalbi durdu. Dunyam yikilmisti zorda olsa kendi kendimi toparlamaya calistimm o olaydan 6 ay sonra simdi yine hamileyim hemde ikiz sizlere anlatmak istedigim iyi drlarla tanisin sizi oyalamalarina izin vermeyinnn once arastirin sonra yolla cikinn Rabim yar ve yardimciniz olsun sizleri cok iyi anliyorum dualarim sizlerle..:KK200:

Yok değiştirmem bende ama yarın dese mesela vajinal ultrason die yarın olması şartmı acaba adetim bittikten sonra olsa desem kabul eder mi adetli yada değilken farkediyo mu acaba en azından biraz daha rahat hissederim kendimi

Ben adetim bittikten 3 gün sonra hem hsg hem de vajinal ultrason çekindim geçen ay canım hsg sonucumu göstermeye gittiğimde doktorum kendi dedi ultrasonla bakalım diye... sorun olmaz yani bence ;)

Ben adetim bittikten 3 gün sonra hem hsg hem de vajinal ultrason çekindim geçen ay canım hsg sonucumu göstermeye gittiğimde doktorum kendi dedi ultrasonla bakalım diye... sorun olmaz yani bence :KK66:
Ay çok sağolun içim rahatladı sırf o yüzden gitmemeyi bile düşündüm ☺

Kizlar oncelikle herkese merabalar burayi gorunce yazamadan gecemedim... Ben 5 yillik evliyimm evliligimin ilk donemlerinden doktor doktor geziyorum once gerdek gecesinde afedersiniz kizlik zarim patlamadi 5. 6 ay esimi yanima yaklastiramadim,tam alistik derken agri sizi gecti derken bu sefer bebek istedim ama baktim olmuyo gitmedigim yer gitmedigim doktor kalmadii her defasinda ellime infertilite takip kartini verdiler beni yolladilar ne klomenler ne catlatma iyneleri evde ilac yapan kadinlara bille gittim..taki o infertilite yazisinin anlamini ogreninceye kadar yani sebepsiz kisirlik kendi kendime dedim ki sebepsiz bisey olmaz dustum pesine arastirmaya koyuldum. 2 kere rahim filimi cekildimm en son rahimim t rahim oldugu soylendii.Antalyada cok iyi bi doktora ameliyat oldum ameliyatan 6 ay sonra hamile kaldim tam sevindim derken,4 aylik oglumun kalbi durdu. Dunyam yikilmisti zorda olsa kendi kendimi toparlamaya calistimm o olaydan 6 ay sonra simdi yine hamileyim hemde ikiz sizlere anlatmak istedigim iyi drlarla tanisin sizi oyalamalarina izin vermeyinnn once arastirin sonra yolla cikinn Rabim yar ve yardimciniz olsun sizleri cok iyi anliyorum dualarim sizlerle..:KK200:
Kesinlikle düşüncelerime tercümanlık ettiniz dr lara gidiyorum hiçbişey yok diyolar tamam herşey Allahtan ama sebepsiz yere niye çocuğu olmaz insanın daha önce yaptırdığım testlerde ufakda olsa pürüzler varmış ve gittiğim bütün dr lar sorun yok dedi Allahım nasip ederse yarın yepyeni bi dr la yeniden başlicam tüm testlerimi yenilemeyi düşünüyorum ama hsg isterse onu naparım bilemiyorum çok zor oldu zaten benim için ikinciyi yaptırabilir miyim bilmiyorum düşüncesi bile korkuttu :(

Kesinlikle düşüncelerime tercümanlık ettiniz dr lara gidiyorum hiçbişey yok diyolar tamam herşey Allahtan ama sebepsiz yere niye çocuğu olmaz insanın daha önce yaptırdığım testlerde ufakda olsa pürüzler varmış ve gittiğim bütün dr lar sorun yok dedi Allahım nasip ederse yarın yepyeni bi dr la yeniden başlicam tüm testlerimi yenilemeyi düşünüyorum ama hsg isterse onu naparım bilemiyorum çok zor oldu zaten benim için ikinciyi yaptırabilir miyim bilmiyorum düşüncesi bile korkuttu :KK43:
Canoş eşinde test verdi mi onun sonucunu da götür Yeni doktora

kızlar mrhb cnm C CilekRecelim m bnm bence iyi bi dr git kuşumm hiç bir zaman içinde ümitsizliğe kapılma utanmada korkmada sonuçta sen bi hasta o bi dr cnm çekinmee çekindiğinide belli etme bu bnm fikrim ben inanıyor ve o kadar çok istyrm ki hamiş kalmanııı gönüldeen yürekten diliyorum RABBİMEEE DUYSUN SESİMİ SEN BENİM ARKADAŞLARIMA VE İSTEYEN HERKESE NASİP ET AMİNNN....

Canım ne kadardır evlisin ve bebek olmadı ? Hsg çekinmişsin hiç faydası olmadı mı ?

Benim ve eşimin de hiçbir sıkıntısı yok ama 1 yıldır hiç hamile kalmadım sebepsizmiş..
2 buçuk senelik evliyim nerdeyse 2 ay önce kimyasal oldu hsg çektirdim sonuç temiz gidiyorum şimdi hastaneye

kızlar mrhb cnm C CilekRecelim m bnm bence iyi bi dr git kuşumm hiç bir zaman içinde ümitsizliğe kapılma utanmada korkmada sonuçta sen bi hasta o bi dr cnm çekinmee çekindiğinide belli etme bu bnm fikrim ben inanıyor ve o kadar çok istyrm ki hamiş kalmanııı gönüldeen yürekten diliyorum RABBİMEEE DUYSUN SESİMİ SEN BENİM ARKADAŞLARIMA VE İSTEYEN HERKESE NASİP ET AMİNNN....
Amin canm bebişinin hatrına kabul olur inşallah duaların

Back
X