Kizlar oncelikle herkese merabalar burayi gorunce yazamadan gecemedim... Ben 5 yillik evliyimm evliligimin ilk donemlerinden doktor doktor geziyorum once gerdek gecesinde afedersiniz kizlik zarim patlamadi 5. 6 ay esimi yanima yaklastiramadim,tam alistik derken agri sizi gecti derken bu sefer bebek istedim ama baktim olmuyo gitmedigim yer gitmedigim doktor kalmadii her defasinda ellime infertilite takip kartini verdiler beni yolladilar ne klomenler ne catlatma iyneleri evde ilac yapan kadinlara bille gittim..taki o infertilite yazisinin anlamini ogreninceye kadar yani sebepsiz kisirlik kendi kendime dedim ki sebepsiz bisey olmaz dustum pesine arastirmaya koyuldum. 2 kere rahim filimi cekildimm en son rahimim t rahim oldugu soylendii.Antalyada cok iyi bi doktora ameliyat oldum ameliyatan 6 ay sonra hamile kaldim tam sevindim derken,4 aylik oglumun kalbi durdu. Dunyam yikilmisti zorda olsa kendi kendimi toparlamaya calistimm o olaydan 6 ay sonra simdi yine hamileyim hemde ikiz sizlere anlatmak istedigim iyi drlarla tanisin sizi oyalamalarina izin vermeyinnn once arastirin sonra yolla cikinn Rabim yar ve yardimciniz olsun sizleri cok iyi anliyorum dualarim sizlerle..