Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

hatcem; ameliyattan snra 14qun yeterli deil bnce iyilesmek icin.. Kulak o surede baya toparlanir ama disardan anlasilabilir snucta saclarn kisaymis.. Gerci 1ay sac bandi takman mecburi olucak ama bi sure koruman da qerekicek.. Yaz tatilinde yaptrsan senin icin daha iyi olucaqni dusunuyorum..

evet canım doktor güzel yaptı sağolsun :) hiç bir problrmim olmadı şimdiye kadar.bugün ilk banyosunuda yaptı kulağım:) gayet yerinde keyfi:)görüntüsünede alışmaya başladım.çok şükür inşallah böyle devam eder:)

Canım yorum için çok sagol.ama bu arada yaptirmam en makulu gbi.yazın sınav var.dersanede de sınavlar sıklasır.en iyisi bu ara.takvimi kntrol ettim 18 güne çikardım.18 gün yeterli mı sence.18.gün kulagmin arksını full kapatabilirim.bu sürede evde tastamam bant takarım.tabi 1 ay boyuncada geceleri bantla uyurum.bunlar tamam.18 gün yeter mi?tarihi de almistim ya

canım çok sagol.önden belli mi olur demek istemissin anlayamadım bu arada bu iş için18 gün ayırmaya karar verdim.çok büyük bi operasyon olmaycagni söyledi dktor,iyileşme sürecim hzlı olacgnı tahmin ediyorum.sence 18 gün yeterli mi?

Ben 2 ay önce devlet hastanesinde kulak ameliyatı oldum doktor para almadı nedeni ameliyat esnasında gerekli olan malzemeler hastanede mevcutmuş.Olmasaydı 300-400 alabilirdi.Lokal anesteziyle doktorla konuşa konuşa 2 kulağımdan ameliyat oldum yalnız sağ kulağımın açısı bozukmuş ben ikisini de aynı yapın dedim o yüzden 2 kat acı çektim.İlk gece dayanılmaz bir ağrı vardı 1 hafta boyunca oturur vaziyette uyudum.2 gün sonra bandajlarımı söktü doktor.Kafa bantı takmaya başladım.1 hafta sonrada dikişlerim alındı. 1 ay geçtikten sonra 2 kulağımda da açılma ve şekil bozukluğu olduğunu gördüm doktora kontrole gittim.Dikiş erimiş martta tekrar gel 1 tane dikiş atıcaz dedi.Alınan dikiş tekrar geri atılabilir mi?
Ve çok ilginç bir olaydır ki bandajı 1 gün boyunca takıp ertesi gün takmayınca kulaklarım normal oluyor sanki esnek bir şeymiş gibi nereye çeksen uzuyor hesabı..

Ameliyattan sonra yaşadığım rezillikler de ayrı bir olay....

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun yaa üzüldüm yaşadıklarına ... hangi doktora nerde oldun acaba ? .. neden böyle olduki , bandajı cıkardıgında tekrardan açılma oluyorsa kıkırdağını tam almadımı acaba

banyo mu yaptin?? Cok erken olmus canim sanki yikaman qerci doktorn daha iyi bilir ama nerdeyse 10qun yikayamamistim ben :/ nese qecti benim o qunlerim sende bundan snrasina cok daha iyi olcaksin aliscaksin canim saten cok quzel olmus eline saqlik doktorunun quzel is cikartmis doqrusu :)

Doktoru çok övdüler ama sonuç bu ve özele geçicekmiş doktor.Özele geçtiğinde nasıl karşılarım ben bunun ücretini sol kulağımın kıkırdağını biraz yontu kesti hemen kapadı ama sağda o kadar oynamasına rağmen sonuç yine bu umarım marta kadar düzelir

Son düzenleme:

canim o surede baya toparlar kendini kulaqin hemen hemen renqi duzelir ama dikkatli bakildiqinda disardan anlasilabilir. 1 ay boyunca sac bandini qece-qündüz tkman qerekir .. Sac bandi taktiqin surece saten disardan kimse qoremez bu durumda yaptirabilirsin canim..

dellyriders; qecmis olsun canim kotu bi ameliyat olmus ama bitmis bi operasyona yeniden nasi dikis aticaqni merak ettm doqrusu? 2.bi operasyondan bahsetmedi deqil mi? Burda tkrar olanlar wardi daha zor olduqndan bahsetmislerdi..
Sac bndi baskiyla biraz daha qeride tutuyo ama yarim saat suryo en fazla cikarttktan snra qeri acilio..
Umarim duzeltirler canim üzüldm qercekten cok qecmis olsun..

canim ozele qecse de bunun ucretini aynen ödememen qerek snucta yapamamis.. Doktorlar revizyon icin ayni ameliyat ücretini talep edemezler die biliorum ben..

canim ozele qecse de bunun ucretini aynen ödememen qerek snucta yapamamis.. Doktorlar revizyon icin ayni ameliyat ücretini talep edemezler die biliorum ben..

2 operasyona hayatta dayanamam ameliyata dayanarımda öncesine ve sonrasına dayanamam.Damar yolunu stajyer öğrenciler açtılar.Ameliyattan sonra lavabo ihtiyacımın olduğunu söyledim yarım saat hastanede yatman ve kalkmaman lazım dediler 5 dk sonra taburcu ettiler işgörememezlik raporum kim vurduya gitti doktor sekreterinin eksik bilgileri girmesinden dolayı 2 ay oldu rapor paramı alamıyorum.Sağlık bakanlığına şikayet etmesem hala umurlarında bile değil.Devlette iş varda çalışanlarında iş yok !

ameliyata dayanmakta deil saten mesele oncesindeki stres we sonrasindaki aci uykusuz qeceler zor.. Senin isin basindan tersliklerle doluymus canim stajerlerinden ewraklarina doktorunun yapisina warana kadar.. Ama revizyona da kesnlikle ucret odeme bu kadar aksiliqin cektiqinin yaninda bi de ustune para mi wercen? İnsallah tekrar ayni skıntılari yasamazsin ama kesinlikle hakkini da aramalisin.. İslerini doqru duzqun yapsalardi ne sen bunlari yasardin ne de uqrasirdin.. Gercekten uzuldm..

canım doktor yap banyonu dedi hatta ben bir gün daha bekledim yapmak için.hayatım boyunca her gün banyo yapan birisiydim bu ameliyatın en sıkıntılı tarafı o oldu bana çok zor sabrediyorum banyo yapmamak için.pazartesi dikişlri alıcak bakalım.
saç bandı önemli bencede yani tedavinin büyük bir kısmı.benim kulağım şu anda taş gibi çok sert halada kızarıklıkları geçmedi arasırada yanıyor kulağım.bugün uykuda üstüne yatmışım ama hiç acımadı.şu 1 ay geçsede artık saç bandından kurtulsam diye bakıyorum artık sıkıldım çünkü.
bu ameliyatı olmakta birşey yok sonrası sıkıntılı bence.ama ne olursa olsun artık kepçe değilsiniz bu mutluluk verici yoksa simetrik olması mümkün olmayabiliyor.milimetrik şeyler ki o herkeste var zaten:)

bir sorum var : şöyle ki doktor yarın için bana gel dikişleri alacağım dedi ancak benim dikişlerim yok ki yani nasıl yapacak neden böyle dedi anlamadım.içinde ki dikişleri alamayacağına göre bir anlam veremedim şimdi bu duruma????

Bende haftaya erdem hastanesinde ameliyat olcam. Tamer bey yapıcak acaba daha önce orda olan oldu mu ? Güvenebilirmiyim endişelerim var .

herkese mrb ben ameliyat olalı 20 gün oldu ve sargıların çıktıı ilk günden beri bakmaya korkuyorum ve bakmadımda çünkü ilk baktımğımda şişlikler morluklar kulak kulak haricinde her şye benziyordu bende o gündür bakmıyorum annem düzeldi diyor ama ben napıcamı bilmiyorum aklımda şu var ya düzelmesse keşke yaptırmasaydım diyorum cuma günü kontrele gidicem ve büyük ihtimalle tenisçi bandı çıkıcak napıcam bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…