speedoflight; Canim cok qüzel olmus hatta 4.qün icin fazla sisliqi war qibi qözükmüyo bile.. Benim dokunsan patliycakmis qibi sisti kiwrimlar fln nerdeyse qörünmüodu.. Cok qüzel olmus cok beqendm.. Renqi de 10 qün snraya düzelmeye baslar ama ddiqim qbi 1ayda tam sekli oturur harika olur. :)
speedoflight ; gayet güzel görünüyor canım ya peki kulagının üzerine yatabiliyor musun uyurken acıyor mu sen nerde hangi doktora olmustun ?[/Q
ben yatmıyorum tek kulağımdan olduğum için ameliyatı diğerinin üstüne yatıyorum:) kulağımı bende beğendim kıvrımları falan diğeri gibi ama şiş olduğu için büyük duruyor oda geçecel inşallah daha 1 gün olmadı sargılarım çıkalı.ben özel hastanede oldum canım ameliyatı tatlı mı tatlı bir doktor.inanın çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım.özelden yazabilirim sana doktorumu.
olur canım yaz nerde olduğunu ama özelden yazamayabilirsin 100mesajın olmamıs burdanda yazabilirsin sonuçta bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarada yardımcı olabilir :)
olur canım yaz nerde olduğunu ama özelden yazamayabilirsin 100mesajın olmamıs burdanda yazabilirsin sonuçta bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarada yardımcı olabilir :)
evet haklısın canım
bursa özel bahar hastanesinde plastik cerrah ali tuncere oldum ameliyatımı.
herkes gönül rahatlığıyla olabilir
hiç bir sorun yaşamadım çok şükür
hatcem; ameliyattan snra 14qun yeterli deil bnce iyilesmek icin.. Kulak o surede baya toparlanir ama disardan anlasilabilir snucta saclarn kisaymis.. Gerci 1ay sac bandi takman mecburi olucak ama bi sure koruman da qerekicek.. Yaz tatilinde yaptrsan senin icin daha iyi olucaqni dusunuyorum..
canım sana tavsiyem rahat bir zamanda yaptır hem devamsızlıkta yapmamış olursun.ayrıca 3 ay boyunca darbelerden falan koruman gerekiyor kulağını okulda yada dershanede koruyamayabilirsin
ancak illaki yaptıracağım dersen saç bandı takar gidersin değişik değişik olmadı zaten arkadan anlaşılmıyor benim annem dikişleri göremedi bile eliyle biraz kaldırıp ancak gördü
ama karşıdan kolay geliyor ancak kulaklrın 14 günde şişliği iner mi bide o var yada doğal halini alır mı kiii ben zannetmiyorum
en iyisi saç bandı takmak hem açılma riskini ortadan kaldırır hemde kıvrılma vesairelere karşı korur.
Ben 2 ay önce devlet hastanesinde kulak ameliyatı oldum doktor para almadı nedeni ameliyat esnasında gerekli olan malzemeler hastanede mevcutmuş.Olmasaydı 300-400 alabilirdi.Lokal anesteziyle doktorla konuşa konuşa 2 kulağımdan ameliyat oldum yalnız sağ kulağımın açısı bozukmuş ben ikisini de aynı yapın dedim o yüzden 2 kat acı çektim.İlk gece dayanılmaz bir ağrı vardı 1 hafta boyunca oturur vaziyette uyudum.2 gün sonra bandajlarımı söktü doktor.Kafa bantı takmaya başladım.1 hafta sonrada dikişlerim alındı. 1 ay geçtikten sonra 2 kulağımda da açılma ve şekil bozukluğu olduğunu gördüm doktora kontrole gittim.Dikiş erimiş martta tekrar gel 1 tane dikiş atıcaz dedi.Alınan dikiş tekrar geri atılabilir mi?
Ve çok ilginç bir olaydır ki bandajı 1 gün boyunca takıp ertesi gün takmayınca kulaklarım normal oluyor sanki esnek bir şeymiş gibi nereye çeksen uzuyor hesabı..
Ameliyattan sonra yaşadığım rezillikler de ayrı bir olay....
evet canım doktor güzel yaptı sağolsun :) hiç bir problrmim olmadı şimdiye kadar.bugün ilk banyosunuda yaptı kulağım:) gayet yerinde keyfi:)görüntüsünede alışmaya başladım.çok şükür inşallah böyle devam eder:)
çok geçmiş olsun yaa üzüldüm yaşadıklarına ... hangi doktora nerde oldun acaba ? .. neden böyle olduki , bandajı cıkardıgında tekrardan açılma oluyorsa kıkırdağını tam almadımı acaba
Canım yorum için çok sagol.ama bu arada yaptirmam en makulu gbi.yazın sınav var.dersanede de sınavlar sıklasır.en iyisi bu ara.takvimi kntrol ettim 18 güne çikardım.18 gün yeterli mı sence.18.gün kulagmin arksını full kapatabilirim.bu sürede evde tastamam bant takarım.tabi 1 ay boyuncada geceleri bantla uyurum.bunlar tamam.18 gün yeter mi?tarihi de almistim ya
Doktoru çok övdüler ama sonuç bu ve özele geçicekmiş doktor.Özele geçtiğinde nasıl karşılarım ben bunun ücretinisol kulağımın kıkırdağını biraz yontu kesti hemen kapadı ama sağda o kadar oynamasına rağmen sonuç yine bu umarım marta kadar düzelir
dellyriders; qecmis olsun canim kotu bi ameliyat olmus ama bitmis bi operasyona yeniden nasi dikis aticaqni merak ettm doqrusu? 2.bi operasyondan bahsetmedi deqil mi? Burda tkrar olanlar wardi daha zor olduqndan bahsetmislerdi..
Sac bndi baskiyla biraz daha qeride tutuyo ama yarim saat suryo en fazla cikarttktan snra qeri acilio..
Umarim duzeltirler canim üzüldm qercekten cok qecmis olsun..
canim ozele qecse de bunun ucretini aynen ödememen qerek snucta yapamamis.. Doktorlar revizyon icin ayni ameliyat ücretini talep edemezler die biliorum ben..
2 operasyona hayatta dayanamam ameliyata dayanarımda öncesine ve sonrasına dayanamam.Damar yolunu stajyer öğrenciler açtılar.Ameliyattan sonra lavabo ihtiyacımın olduğunu söyledim yarım saat hastanede yatman ve kalkmaman lazım dediler 5 dk sonra taburcu ettiler işgörememezlik raporum kim vurduya gitti doktor sekreterinin eksik bilgileri girmesinden dolayı 2 ay oldu rapor paramı alamıyorum.Sağlık bakanlığına şikayet etmesem hala umurlarında bile değil.Devlette iş varda çalışanlarında iş yok !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?