oğlum 5 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldu fakat öğrenemediğimiz bazı konular var. ameliyata aldılar ameliyatı gerçekleştirdikten sonra hiç bir açıklama yapılmadı... kepçe kulak ameliyatı olan arkadaşlarım bilirler bir kaç tane sorum olucaktı: "kulaklarının üstüne ne zaman yatabilir","ne zaman saçlarını yıkayabilir,duş alabilir ?","dikişleri kaç gün içerisinde çıkıcaktır?" teşekkürler...
herkese mrb ben ameliyat olalı 20 gün oldu ve sargıların çıktıı ilk günden beri bakmaya korkuyorum ve bakmadımda çünkü ilk baktımğımda şişlikler morluklar kulak kulak haricinde her şye benziyordu bende o gündür bakmıyorum annem düzeldi diyor ama ben napıcamı bilmiyorum aklımda şu var ya düzelmesse keşke yaptırmasaydım diyorum cuma günü kontrele gidicem ve büyük ihtimalle tenisçi bandı çıkıcak napıcam bilmiyorum...
bende aynı duyguları yaşadım biraz sabret çok güzel olacak.ben de pişman olmuştum ama şişler inince iyiki yaptırmışım dedim
kulağını üstüne 1 ay yatmasa iyi olur.doktorlar için çok basit bir ameliyat olduğu için sormadan pek anlatmıyorlar.ben olduktan 5 gün sonra banyo yapmıştım.dikişlerim 11. gün alınmıştı.
peki saçlarını yıkayabilirmi rahatsız hissediyor yıkayamıyorsa ne zaman yıkamaya başlamalı ?
dikişler alındı kulağım çok yanıyor ağrıyor rahatsız ediyor beni alınmadan önce hiçbir problemim yoktu yaaa canım yanıyorrrr
Meraba arkadaşlar.Bende nihayet oldum.Henüz çok erken.İlk gün biraz sızlama ve bandajın etkısıyle agrı olustu.Ama çok dayanılmayacak yada uyutmayacak kadarda değildi.Sadece dogru yatış pozisyonunu bulmam uzun sürdüOndan sonra bi uyumuşum kızlaaar :) Ertesi gün hemen pansumana gelmemi istedi doktor bey.Bandajlar cıkarıldı.kcuk bı tamponla saç bandına gectım.Zaten o goruntu ıle karsılasınca ınsan bır garip oluyor.Tabıkı yapışık duruyor ve şiş.Ama hani tatlı bi şişlik çok değil.Kızarıklık da pek yoktu çok şaşırdım 2.günümdü hemde.Umarım 10-15 gün içinde bantsız örtüsüz kapatmadan sosyal hayatıma gerı donerım.
gecmis olsun canim... 15 güne hemen hemen rengi sisligi gider ama yinede dikkat edildiginde anlasilabilir... 1ayda rahatlikla uyumaya da baslarsin. Tekrar gecmis olsun :)
Sağol canım,çok mutluyum.Çok sıkıntı edecek birsey yokmuş.Burda okudumlarımdan kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.Ama şu an yaşadıklarım gerçek.Ve en hafifinden atlatıyorum.Daha ne olsun.çok az bi şişlik var kızarıklıkta çok az hiç yok gibi hatta 2 günümde hemde .ya çok şaşırdım.Çok kısa bı sürede atlatacağımı düşünüyorum süreç böyle hızlı giderse.Umarım olur.Zaman zaman sorularımla sıze sıkıştıracağım belki biraz ama kusura bakmayın.Çok teşekkürler.
canim benim 20 qünluk falandi dikislerim alindiqinda.. O zamana kadar hic aqrisi kalmadi diyodum ama dikis alindiktan snra sizlamasi aqrimasi daha cok olmustu sanki yeni olmusum qibiydi.. Ara ara qecti aqrilari ara ara artti malesef bnde ama qeciyo sadece dayanman qerek biraz... Bana burda arkadaslar onermisti buz koyup bi torbaya kulaqina sac bandinin ustunden tutabilirsin. Yanmaya hafifletiyo... Benim 7 ay olmasina raqmen zaman zaman ustune yatarken sanki icinden bisey batiyo qibi rahatsiz ediyo uzun sure yatinca aciyo.. Haftaya doktora qidip sormayi dusunuyorum. Sende bi buzu dene canim olmazsa doktorunla qorus..
saç bandını takmasam hiç bir sorun yok ne zaman takıyorum canım yanıyor hemde öyle bir acı ki sanki etimi koparıyorlar.
acaba saç bandını takmasam olmaz mı bugün 15 gün oldu ameliyat olalı 15 gündür takıyorum ama bazen dayanamıyorum çıkıyorum bandı napyım yaaa
takmasam bişi olur mu ki?doktor 10 gün daha tak dedi sırf o yüzden dayanıyorum
saç bandını takmasam hiç bir sorun yok ne zaman takıyorum canım yanıyor hemde öyle bir acı ki sanki etimi koparıyorlar.
acaba saç bandını takmasam olmaz mı bugün 15 gün oldu ameliyat olalı 15 gündür takıyorum ama bazen dayanamıyorum çıkıyorum bandı napyım yaaa
takmasam bişi olur mu ki?doktor 10 gün daha tak dedi sırf o yüzden dayanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?