Saç Bakım Ürünleri Kerastase kullanan arkadaşlar?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlarım aranızda Kerastase nın sampuan yada bakım urunlerını kullanan var mı
varsa memnun musunuz
en ucuz hangı sıteden alınır
bır yer de buldumda daha da ucuz arıyorum

strawberryden canım
ama amazona felanda bakacagım
demek memnundu bende hacım veren urunlerıne bakmayı dusunuyorum

ben kullanıyorum fakat fazla bir etki görmedim benim kullandığım ürün şampuan sonrası durulanmayan spreyi yağ kıvamında birşey benimde saçlarım yıllardır röfleli ve biiirrrr sürü ürün kullandım kerastase in ürüününe çok benzer bir ürün daha kullandım çok daha ucuzdu ikiside aynı etkiyi gösterdi sadece tararken kolay taranıyor en son baktım olacak gibi değil bu haftasonu gidip saçlarımı kestridim saçlarınız sarıya yıpranması kaçınılımaz ben bunu anladım ama sarıdan da vazgeçemeyenlerdenim...

sıparısımı verdım arkadaslar
sansıma sac urunlerınde ındırım varmıs %10
17 lıra daha az odedım bakalım ne zaman gelır kargoda

hemen soyleyeyım arkadaslar cok memnun kalmadım
bonacure urunu alacagım
kerastase 250 ml lık sampuan ve gece spreyı almıstım cok sarmadı acıkcası

bonacure den 1250 ml lık sampuan alacagım o baya bellı eder sanırım yarayıp yaramayacagını

İçeriğindeki silikon bazlı ürünlerden dolayı saç teli üzerinde bir örtü oluşturup saçın parlak görünmesini saglar ve tabiiki silikon ayrı bir katman oldugundan kullandıgınız sürece saçınız iyi fakat bıraktıgınızda eskisnden daha farklı olacaktır bu tavsiyemi, dikkate alın..

Senelerdir kerastese'in hemen hemen tüm maskelerini şampuanlarını kullandım, kullandığınız süre içerisinde işe yarıyor gibi görünüyor ama kullanmayı bıraktığınız an saç geri dönüş yapıyor kısaca bu ürünlere para dökmeyin hiç bir işe yaramaz, kullanıpta memnun kaldığım tek ürünü liss ultime saç serumu muhteşem kokuyor ve saçları yumuşacık yapıyor bunun dışında bir daha hayatta almam.

arkadaşlar
ben kerastase ı kullandım ve memnun kalmadım sacımı cok döktü
sonrasında bonacure kullandım ve saclarımı delı gıbı kırdı
uzattıgımı saclarımı gayette ıyılerdı kırdı ve kestırmek zorundayım sımdı
olesıne dolastırıyorkı saclarımı
bıde 1250 ml
para cope gıttı
en ıyısı bole sampuanlar almamak

Benim kullandıklarım hiç değilse sadece işe yaramadı, seninki birde saçlarını kırmış, olacak şey değil...

Son düzenleme:
Ben de seviniyordum Kerastese yi uygun fiyata buldum diye. Bu arada Strawberr i sitesini inceledim. Btün ürünler indirimli hem de ilk müşteriye hediye veriyorlar. Ben de kerestaseyi almam başka bir ürün alırım o zman bu siteden... Tüh! ya ! İçime kurt düştü şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…