- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Ben de seviniyordum Kerastese yi uygun fiyata buldum diye. Bu arada Strawberr i sitesini inceledim. Btün ürünler indirimli hem de ilk müşteriye hediye veriyorlar. Ben de kerestaseyi almam başka bir ürün alırım o zman bu siteden... Tüh! ya ! İçime kurt düştü şimdi.
Benim kullandıklarım hiç değilse sadece işe yaramadı, seninki birde saçlarını kırmış, olacak şey değil...
evet maalesef
kuaforumle de konustum
o tarz sampuanlar agır gelınce saca sacı hem keçeleştirip hemde kırıyorlarmış ,şimdi otacıya döndüm gayet iyi hoşuma gidiyor en azından saçımı yormuyor
Kerastase iyi bir markadır her saç tipinde aynı soonucu vrecek diye bir kaide yok. ben oldukça memnunum...
Ben de seviniyordum Kerastese yi uygun fiyata buldum diye. Bu arada Strawberr i sitesini inceledim. Btün ürünler indirimli hem de ilk müşteriye hediye veriyorlar. Ben de kerestaseyi almam başka bir ürün alırım o zman bu siteden... Tüh! ya ! İçime kurt düştü şimdi.
Ben de 2005 senesinde kerastes ürünleri kullanmıştım.Şampuan ve saç bakım maskesiydi.Saçlarım ince telli zaten bu ürünlerle iyice inceldiler tüy tüy oldular.Ben beğenmedim açıkçası ama memnun olan arkadaşlarım da var.Kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Bilemiyorum valal kılıçbalığı belki de öyledir :) ahh zavalı saçlarım ne güzellerdi eskiden.Benim de yanlış ilaçlar sonucu döküldü bir daha da düzelemedi malesefBüyük ihtimalle öyle...Veya bzim saçlarımızda bir tuhaflık var diyeceğim ama neyse
Bilemiyorum valal kılıçbalığı belki de öyledir :) ahh zavalı saçlarım ne güzellerdi eskiden.Benim de yanlış ilaçlar sonucu döküldü bir daha da düzelemedi malesef
sanırım bu tarz urunler ınce tellı saclara agır gelıyor bıer tek
cunku bonacure da benım saclarımı tulertti resmen
ben otacı ıle kendıne getırdım
sımdı kuaforumden bı yag satın aldım
10 lıraya ıcınde 10 cesıt yag var
ve sadece uclarına yapıyorum
kolay tarandı ve ucları daha ıyı gozukuyor sımdı
Canım kullanırken bir problem yok zaten, vaad edilen şey ne ise o işe yarıyor gibi görünüyor ama bir kere kullanmayınca bir bakmışsın eskisi ile aynı hiç bir değişiklik yok, açıkçası o ürünlere verdiğim para umurumda değil netice itibarı ile saçlarıma ne iyi geliyorsa onu kullanmak isterim ama bundan böyle saçıma gerçekten bakım yapan ürünler kullanmaya karar verdim ve bir daha kerastese kullanmayacağım.Kullanıp gerçekten memnun kaldığım ve hayat boyu kullanacağım tek ürünü var o da liss ultim isimli serumu, hem saçları çok güzel nemlendiriyor hemde öyle güzel kokuyorki aman tanrım :) Birde zamanında chroma reflect serisinden memnun kalmıştım ama absolute repaire serisi mesela tam bir fiyasko çıktı...safi silikon, silikon sayesinde saç toparlanmış görünüyor kullanmayınca da bir bakıyorsan aynı tas aynı hamam...
Çok güzel anlatmışsın. ben de kerastese mmağduruyum. Mağdurum ben mağdurum:)) hiçbi şekilde tavsiye etmiyorum.
barcelıno ya da mecıt efendı değil
naturel dıye bi yağ
kuaforum vermıstı bana zaten
ıcınde onıkı cesıt yag varmıs sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?