Eki Görüntüle 1921369 Kızlar merhaba sizce çok mu kücük kese?
Haftasına göre normal bence.. Doktorun ne dedi ki? Ben de ilk doğumumu metroda yapmıştım. Güzel hastane. Bu kez adana cerrahi tıp merkezine gidiyorumGunnes1927 doktorum algomed hastanesindeydi ama o zaman.
Eski universale simdiki adı adana tıp oldu canım doktorum birşey demiyor sorunda orda :) muayneye gidiyorum kahve cay iciriyor hadi gelmisken ultrasona bakalım diyo sanki oturmaya gitmisim gibi bakiyo sonra yumurtan gelismis tmm şu gün iliskiye gir vsvs okadar yani gerçi hormonal bir sorunumda yok ama mesela ben hsg istiyorum parasiyla değil mi çektirip ogrenelim kapalı tüp varmi diyorum sacmalama 4 ayda daha ne hsgsi cektirmem diyo.
Kafandan silip atmazsan seni psikologa gonderecem diyo bebek isteyen biri nasil kafasindan siler ki :)))
Anladım canım. Ama metro başka hastane. O dediğin hastanede bir doktor var sevmedim ben gitmedim sonra. Şimdi adana cerrahi tıp merkezine gidiyorum. Bülent bey var orda. Memnunum açıkçası
Gökmen sukgen cok iyi bi doktor :) benim gül demirtaşSelam doktorunuzun adı ne ? Benim Gökmen Bey.
sizi cok iyi anlıyorum bende 3 aylık evlyiim geçen ay banada öyle diyorlardı:) gökmen beye gidebilirsin metrodaKonuyla alakali olmayacak amaa metro hastanesini görünce yazmak istedim.
Bende bebiş istiyorum 4 aydır. Aslında kendi doktorum var OZEL ADANA hastanesinde çokta samimiyiz ama 4 ay çok yeni vsvs diye beni başından atıyor bu sıralar, senin doktorun hangisi metroda ? Birde memnunmusun acaba
En azından iyi bir muayne olmak istiyorum doktorla çok samimi olmakta iyi değilmiş bu defa es gecebiliyor bekle bekle diyip duruyor anca
Normal dedi:)Haftasına göre normal bence.. Doktorun ne dedi ki? Ben de ilk doğumumu metroda yapmıştım. Güzel hastane. Bu kez adana cerrahi tıp merkezine gidiyorumGunnes1927 doktorum algomed hastanesindeydi ama o zaman.
sizi cok iyi anlıyorum bende 3 aylık evlyiim geçen ay banada öyle diyorlardı:) gökmen beye gidebilirsin metroda
Ama sana bişey diyim mi napsan olmuyor testini yaptır sende sıkıntı yoksa insallah takip etme hiç bişeyi yumurtlama gününü bak kendiliğinden olur:)
Doğru söylüyosun allah en kısa zamanda nasip eder inşallah sanada bebek oluncada işte yine derdin bitmiyor yok kese mi küçük yok bebek görünmedi:)Bende sıkıntı yok canım hormonlarim normal çok şükür kist filan hicbiseyim yok.
Sadece aşırı bebek isteği işte.
1 yıl önce avrupa hospital hastanesinde berrin ercan kavuzluya gitmiştim sende kist var demişti çok ağladım.
Sonra başka bir doktora gittim yok öyle bir şey herşeyin gayet normal dedi düzenli olarak kontrolumu olurum kist olsa mutlaka tekrar görürlerdi
Doğru söylüyosun allah en kısa zamanda nasip eder inşallah sanada bebek oluncada işte yine derdin bitmiyor yok kese mi küçük yok bebek görünmedi:)
Sen sadece umursama:)Hamilelikten sonra riskli ayları atlatana kadar bu siteye girmemek en mantıklısı hayatimda duymadığım şeyleri okuyorum burda daha hamile kalmadan olmamış çocuğun derdine düştüm kalbi durursa kese küçük olursa ya boş gebelik olursa sen düşün gerisini.
Aslında doktorum haklı ben bir psikologa.gitsem iyi olur :))
Canım normal karındanCanim karindan ultrason mu alttan ultrasonmu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?