Canim benimde bugun 4+5 simdi ciktik doktordan kese gorunduMaşallah canım.Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben görmüştüm yalnız çok idrara sıkışık git ozaman çok net görünüyor
o doktoru degstr. Su andaki gununde bebegi veya kalp atisini cok zor gorursun ne negatif bir insanmis yakızlar içim içimi yiyor ya yardım edin bana. çarşamba günü bir doktora gittik. tam gittiğim gün 5+3 gibiydi sanırım. ilk önce normal ultrasonla baktı kese yok burdaki keseye benzemiyor yamuk bişi dedi. sonra. vajinal muayene ile keseyi gördük. kese normalmiş dedi. yalnız kesenin içinde bebek yok boş hamilelik olabilir dedi doktor. okuduğum kadarıyla 7 haftadan önce yolk kesesi görünmüyor ama doktor moralimini çok bozdu. sizler kesenin içindeki bebeği kaçıncı haftada gördünüz??
bu arada ben de 4+5de gittm ve gorebldk keseyi vajinal muayene ile canim. Smdi kalp atislari icn ne zman gideceksnCanim benimde bugun 4+5 simdi ciktik doktordan kese gorundu
o doktoru degstr. Su andaki gununde bebegi veya kalp atisini cok zor gorursun ne negatif bir insanmis ya
hayir canim bana guven, baslk bile acmstm hatta incelersen.bizi mahvetti sorma ya. nerde abuk sabuk bişi var onu anlattı. çok korkuyoruz. normalde 7. haftadan sonra görülebiliyormuş ama doktor 5. haftada bebeğin görünmesi lazım dedi
3 hafta sonra gel dede canin drbu arada ben de 4+5de gittm ve gorebldk keseyi vajinal muayene ile canim. Smdi kalp atislari icn ne zman gideceksn
Canim senin karindan ulturasyonla gormedi mi keseyi3 hafta sonra gel dede canin dr
Hiç bişey nerdeyse ama kalçam çok ağırıyor9+0 haftadayim. Bas dönmeleri başladi ve baş agrisi. Goz yuvarlarim acıyor hatta. Mide bulantilarim gecen hafta biraz basladi. Sizlerin belirtileri neler?
Sanslisin o zamanHiç bişey nerdeyse ama kalçam çok ağırıyor
Bendede 4,5 hafta ama doktor vajinal ultrasyon yaptigi halde hicbirsey göremediEki Görüntüle 1921369 Kızlar merhaba sizce çok mu kücük kese?
Düzgün bir ultrason cihazı ile görebilirsiniz. Ben 6+2 de görmüştüm ama bazen cihaz sıkıntısı nedeni ile görünmeyebiliyorMerhaba.bende suan 5 hafta 6 gunluk hamileyim.doktora gecen hafta gitmistim 15 gun sonra gel bakalim dedi.haftaya gidicem.6 hafta 5 gunluk oluyor gittigim zaman.sizce kese kalp atisi gorunurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?